SZUKAM....

carissma

#6386703 Napisano: 06.08.2017 09:04:13
Szukam konkursu w ktorym trzeba kupic farbe do malowania ścian. Wiem tylko o Nobiles. 
0 0

carissma

#6386752 Napisano: 06.08.2017 13:44:01
bruce napisał(a):

carissma napisał(a):

Szukam konkursu w ktorym trzeba kupic farbe do malowania ścian. Wiem tylko o Nobiles. 

https://www.e-kon...ml#.WYbBY4VOIdUedit: i od razu możesz ten sam zakup wykorzystać do tej akcji:
https://www.e-kon...py.html#.WYbBv4VOIdU

Dzięki. Widziałam też ten konkurs, ale nie znam kompletnie tych produktów i chyba nie mają farb w kolorze emotka
1 brucee 0

dzikuska21

#6386778 Napisano: 06.08.2017 15:23:02
jest lub będzie jakiś konkurs gdzie trzeba kupić kawę (ale nie ziarnista)?
0 0

shell

#6386816 Napisano: 06.08.2017 17:38:12
Znalazłam puszkę od piwa z zawleczką, oderwałam ją i wzięłam do domu. Teraz nie pamiętam cóż to było za piwo.
Zawleczka jest czerwona, a z drugiej strony srebrna. Ma 8-cyfrowy kod.

Ktoś kojarzy co to za piwo i który to konkurs?
0 0

basku

#6386826 Napisano: 06.08.2017 18:13:39
już gdzies to bylo na forum ale nie potrafie znalezc emotka
prosze pomozcie do jakiego konkursu moge uzyc kodu z kapsla LECH
oraz z takiego kapsla czerwonego z bialym krzyzem?? nawet nie wiem co to za piwo... synek dzis znalazl a tam jakis kod emotka
0 0

cc_investigator

#6386830 Napisano: 06.08.2017 18:23:31
basku napisał(a):

już gdzies to bylo na forum ale nie potrafie znalezc emotka prosze pomozcie do jakiego konkursu moge uzyc kodu z kapsla LECH
oraz z takiego kapsla czerwonego z bialym krzyzem?? nawet nie wiem co to za piwo... synek dzis znalazl a tam jakis kod emotka

Lech - quiz, do wygrania spotify (coś im się walnęło, nie działa od czwartku, czekamy aż naprawią)
drugi to Carlsberg...
1 basku 0

visserarthur

#6386832 Napisano: 06.08.2017 18:23:41
shell napisał(a):

Znalazłam puszkę od piwa z zawleczką, oderwałam ją i wzięłam do domu. Teraz nie pamiętam cóż to było za piwo.Zawleczka jest czerwona, a z drugiej strony srebrna. Ma 8-cyfrowy kod.

Ktoś kojarzy co to za piwo i który to konkurs?

To to chyba jest kod do Lecha? w każdym razie tam, gdzie abonamenty spotify
1 shell 0

Gość: nadeim

#6386853 Napisano: 06.08.2017 19:51:00
bruce napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

Na FB też nie znalazłam, żeby dodać do "Szybkich..." czy bazy, ale ewentualnie możesz jeszcze kupić swoje ulubione kawy w ruszającej jutro loterii Drogerii Natura (o ile dobrze widzę, trzeba mieć tam kartę) emotka :https://www.e-kon...em.html#.WYdUToVOIdU

ale to drogeria, więc kawy tam chyba nie ma, albo mały wybór.
1 brucee 0

dzikuska21

#6386860 Napisano: 06.08.2017 20:17:11
nadeim napisał(a):

bruce napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

Na FB też nie znalazłam, żeby dodać do "Szybkich..." czy bazy, ale ewentualnie możesz jeszcze kupić swoje ulubione kawy w ruszającej jutro loterii Drogerii Natura (o ile dobrze widzę, trzeba mieć tam kartę) emotka :https://www.e-kon...em.html#.WYdUToVOIdU

ale to drogeria, więc kawy tam chyba nie ma, albo mały wybór.

dzięki
poczekam może od czwartku coś ruszy emotka
1 brucee 0

bridget

#6386869 Napisano: 06.08.2017 20:53:34
cb656 napisał(a):

bridget napisał(a):

czy idzie się dogadać z  Versusem z odesłaniem paragonu i oświadczenia w późniejszym terminie niż podany w smsie, nie mam jak wydrukować  oświadczenia ze względu na  urlop?

Pierwsza lepsza kawiarenka internetowa w jakimś centrum handlowym załatwi sprawę wydruku.

kurcze kawiarenki internetowej dawno   nigdzie nie widziałam, a w górach to już w ogole:) o centrum mogę pomarzyć:) - zadzwonię zapytam:)
0 0

Gość: plocia

#6386871 Napisano: 06.08.2017 21:15:13
cudaczek121 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

plocia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jest na forum osoba, która zamawiała ostatnio nagrodę z panelu Norstat za ankiety? Zamówiłam 25 lipca bon do empiku za ankiety- 20 zł i nadal mi nie dotarło nic na maila, choć powinna dotrzeć nagroda po tygodniu- tak było zazwyczaj.Na maile nie odpowiadają.Oprócz tego wypełniłam dziś ankietę z panelu Zymetria, dotarłam szczęśliwie do jej końca, podziekowali mi za udział, a pomimo tego w panelu Zymetria ankieta widnieje jako niewypełniona i mogę ją niby wypełnić ponownie,ale mi się nie chce emotka Co za parszywy dzień emotka

Z panelu norstat ostatnio czekałam 14 dni emotka  

Dziękuję, czyli muszę uzbroić się w cierpliwość emotka

są wiarygodni? warto sie rejestrowac? nagrody potem w pit trzeba wykazac?

Są wiarygodni, wyplacaja emotka  ja pitu nie dostałam emotka

Potwierdzam, są wypłacalni. Ja akurat najczęściej z tych paneli badawczych biorę bony do empiku, kasę rzadko-to są groszowe sprawy rzędu 20-50 zł wygrane, więc nie trzeba raczej wykazywać tych "dochodów" nigdzie

w epanel (chyba bo za dużo tych ankiet i nie pamiętam dokładnie która to firma) gdy uzbierasz min. 50 zł można je przelać na konto bankowe. Kiedyś pisałam do nich zapytanie co z PIT - czy muszę wykazywać to w zeznaniu rocznym. Odpowiedź była że tak, bo i w danych osobowych było trzeba podać pod który US się należy. Nie wiem tylko czy to dotyczy sprawy gdzie "jest wypłata w zł" czy jak jest np. bon do empiku to już nie trzeba ?!?!
0 0

Gość: plocia

#6386873 Napisano: 06.08.2017 21:26:34
Jak można się zarejestrować w panelu norstat  i do zymetria ?
0 1 aster222

tereniagno

#6386911 Napisano: 07.08.2017 01:59:45
Czy komuś otwierają się wyniki z Nestle.pełne ziarno,pełna kasa? Nie chce mi otworzyć wyników i nie mogę też wysyłać ,ponieważ nie podświetla mi daty.Stanęło na 22.07 i koniec emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6386913 Napisano: 07.08.2017 02:39:54
tereniagno napisał(a):

Czy komuś otwierają się wyniki z Nestle.pełne ziarno,pełna kasa? Nie chce mi otworzyć wyników i nie mogę też wysyłać ,ponieważ nie podświetla mi daty.Stanęło na 22.07 i koniec emotka

Hej, wyniki się wyświetlają; https://www.nestl...ery.com/pl#zwyciezcy
Jeśli chodzi o drugie pytanie: nie mam pojęcia, gdyż tylko raz próbowałam i nic nie wygrałam...  emotka
0 0

Agnes

#6386965 Napisano: 07.08.2017 11:00:05
wpadłam na chwilę do domu między jednym wyjazdem i drugim
muszę wysłać dane i paragon na konkurs Gillete w zabce i nie wiem na jakiej stronie
plisssss pomocy
0 0

Agnes

#6386969 Napisano: 07.08.2017 11:08:47
andii napisał(a):

Agnes napisał(a):

wpadłam na chwilę do domu między jednym wyjazdem i drugimmuszę wysłać dane i paragon na konkurs Gillete w zabce i nie wiem na jakiej stronieplisssss pomocy

https://www.e-kupon.info/zabka tu musisz wpisac dane+ paragon załączyć

wielkie dziękiemotka
1 andii 0

barszcz

#6386971 Napisano: 07.08.2017 11:17:21
Czy wie ktoś może, co dziś wozi dhl, bo kurier mi SMS przysłał?!
0 0

venikaaa

#6386975 Napisano: 07.08.2017 11:27:08
Jest jakiś konkurs z farbami do włosów. Coś gdzieś niedawno widziałam, ale nie mogę wyszukać na tablecie.
0 0

rzepkam

#6387020 Napisano: 07.08.2017 12:31:55
Szukam kodów,voucherów do CC, Helios,Multikina,Zalando,Zary,H&M,Inter Marche
0 0

jokan

#6387022 Napisano: 07.08.2017 12:34:14
plocia napisał(a):

Jak można się zarejestrować w panelu norstat  i do zymetria ?

§3. PRZYSTĄPIENIE DO PANELU
  1. Członkiem Panelu może zostać pełnoletnia osoba fizyczna, która jest obywatelem
    Rzeczypospolitej Polskiej lub ma stałe miejsce zamieszkania na
    terytorium Rzeczypospolitej Polskiej oraz posiada co najmniej
    ograniczoną zdolność do czynności prawnych. W przypadku osób poniżej 18
    roku życia, uczestnictwo w Badaniu może odbywać się tylko za zgodą
    rodziców.
  2. Członkami Panelu nie mogą być pracownicy Organizatora, ani osoby współpracujące z
    Organizatorem lub świadczące usługi na rzecz Organizatora, bez względu
    na podstawę prawną współpracy (współpracownicy), a także krewni i
    powinowaci pracowników i współpracowników Organizatora.
  3. Użytkownik Internetu może zostać Członkiem Panelu po dokonaniu rejestracji, na którą składają się łącznie:
  • wypełnienie Formularza Rejestracyjnego załączonego w wiadomości e-mail, na której
    otrzymanie użytkownik internetu uprzednio wyraził zgodę podając swój
    adres e-mail, prawdziwymi danymi;
  • wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych przez Organizatora oraz na
    otrzymywanie za pomocą środków komunikacji elektronicznej informacji
    dotyczących Badań oraz innych usług świadczonych przez Organizatora, w
    tym Zaproszeń;
  • zaakceptowanie postanowień Regulaminu, Polityki Prywatności oraz Zasad Programu Promocyjnego;
  • wyrażenie zgody na instalację plików cookies i jej umożliwienie poprzez wybór odpowiednich ustawień przeglądarki internetowej;
  • aktywacja Konta poprzez pierwsze zalogowanie się, po otrzymaniu od Organizatora wiadomości e-mail z linkiem do strony logowania.
  1. Proces rejestracji uznany jest za pomyślnie zakończony po pierwszym zalogowaniu się danego użytkownika Internetu.
chyba najprosciej napisac do nich maila
[email protected]
0 0