Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7247655 Napisano: 19.03.2025 00:09:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
krakowskispleen napisał(a):

Znowu pudło Kinder. Miało być cały cykl nowego tłumaczenia Ani z Zielonego Wzgórza, a jest guzik :⁠-⁠( Mam wrażenie, że w tej loterii wygrywają wszyscy poza mną

Mam podobne wrażenie, ale może dlatego, że nie mam miejsca w lodówce emotka , a te słodycze powinno trzymać się w lodówce... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7247156 Napisano: 17.03.2025 14:19:46 w Wkurza mnie...
Trochę mnie to wkurza, bo to nieudolność agencji, a nie moja wina, na szczęście nagroda nieduża- ten bilet Wedla. Chciałem wypełnić w ostatni dzień przed północą formularz Zwycięzcy, ale nie przepuszczało, a oni twierdzą, że było po czasie i to dlatego  emotka . Kurna, nie wiem, z jakiego zegara korzystają (jeśli są około 3 minuty różnicy), ale wieloletni konkursowicz nie patrzy na zegarek, który ma na ręku... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7246869 Napisano: 15.03.2025 16:04:46 w Kupię...
Kupię bony Dino 100 zł za 80 zł (nie mam zwyczaju określać ceny, ale w tym przypadku tak mi się kalkuluje, bo to, co chcę kupić dostępne jest w oddalonym sklepie taniej, więc przeliczając zyski i straty tak wychodzi 😀). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7245648 Napisano: 10.03.2025 16:51:32 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
fryz napisał(a):

kawę?

Jeśli rozpuszczalną, to Nescafe... Wyświetl w wątku >>
1 fryz 0

visserarthur

#7245363 Napisano: 09.03.2025 15:57:59 w winiary
doo napisał(a):

masza napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

doo napisał(a):

Właśnie dodałam dwa paragony i oba są w weryfikacji, a wcześniej szybko były zatwierdzane. Czy tylko u mnie taka zawieszka, czy ogólnie?

Dziś niedziela więc wątpię ,że ktoś Ci zatwierdzi 😉

Jak paragon jest wyraźny - zatwierdza szybko bot

O dziwo, jak paragon jest wyraźny, z pełną nazwą Winiary, to potrafi zatwierdzać dłużej, niż ten z niejednoznaczną nazwą

Nie bez powodu SZTUCZNA inteligencja... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7244674 Napisano: 05.03.2025 13:35:04 w Smolar
Kamil_K napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

A znalazł ktoś sklep "promocyjny" w którym za kupno 2 tigerów są wydawane zdrapki?

Widziałam reklamę na fb Livio. 

Dzięki pierwszy raz słyszę o tym sklepie no ale tak już jest jak mieszkasz w małej miejscowości emotka

To chyba nie jest kwestia wielkości miejscowości, ale chyba lokalności występowania sklepów ;). Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#7243238 Napisano: 26.02.2025 14:10:21 w Avanti
rooney napisał(a):

nie znoszę ''przesyłek do rąk własnych'' i dpd swoją drogą też ... cały dzien czekania na pluxee DC na nic, bo kurier wpisał mi w apkę, że rzekomo nikogo nie było... emotka  a II próba się nie uda, bo jutro naprawdę nie będzie.. 

napisałam od razu do avanti, myslicie że wyślą nagrodę jeszcze raz? i znów ten cyrk z odbiorem ... człowiek się cieszy, że wygrał, ale czasami jest z tym więcej zachodu, bo jednak nie każdy ma lokaja co nam obsłuży kurierkę 24/7 emotka emotka  

za to e-karty do biedronki kocham emotka

Miałaś kiedykolwiek przesyłkę „do rąk własnych”? To, że jest z dokumentami, nie oznacza, że jest do rąk własnych i da się z tego spokojnie wybrnąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7241042 Napisano: 17.02.2025 13:24:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy Logaris w aplikacji Dpd, to zestaw z Whiskas...? Ktoś ma większość pewność...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240891 Napisano: 16.02.2025 17:00:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kody Spotify 120 zł- 100 zł/ sztuka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240883 Napisano: 16.02.2025 16:12:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Blikomania
Czy ja dobrze rozumiem, ten regulamin, że ile bym transakcji blik nie zrobiła, w jednym banku to i tak będzie się liczyła tylko pierwsza? A kolejne będą się tylko liczyć tylko jeśli będę miała więcej niż jedną aplikację bankową? 

2.5. Użytkownik BLIKA może przesłać więcej niż jedno Zgłoszenie, o ile posiada na swoim urządzeniu mobilnymzainstalowane aplikacje mobilne z funkcjonalnością umożliwiającą realizację Transakcji BLIK wydane przez różneBanki i o ile w ramach każdej z tych aplikacji (każdego userID z BLIKOMANII) dokona Transakcji rejestracyjnejBLIK, z zastrzeżeniem punktu 2.8.2.6. W ramach jednego Zgłoszenia Użytkownik BLIKA może wskazać tylko jedną aplikację mobilną danego Banku.
2.7. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie Transakcja rejestracyjna BLIK zostanie przetworzonaw Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla tego samego APPID, Organizator dokona rejestracji Uczestnika tylko napodstawie pierwszego Zgłoszenia, a kolejne takie Zgłoszenie pozostawi bez rozpoznania.2.8. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie kolejne Transakcje rejestracyjne BLIK będąprzetworzone w Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla różnych APPID, to Organizator oznacza każde kolejneAPPID, dla którego została wykonana Transakcja rejestracyjna BLIK, jako uczestniczące w Loterii.

To dotyczy rejestracji do loterii, a nie zgłoszeń. (nomenklatura chyba nie ma tu znaczenia- wiadomo, w czym rzecz) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7240878 Napisano: 16.02.2025 15:41:55 w Czy informują/ informowali?
dysia napisał(a):

aleksiak napisał(a):

dysia napisał(a):

agicho napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Whiskas nie powinien do dziś? A może był już?

Też czekałam w tym tyg. Na wyniki i cisza (?)

Nikt nic nie pisał, myślę że chociaż z jedna osoba wpisałby w wątku MDW

W ubiegły piątek, na 26 nagród, pochwaliło się 19 osób. Nie ma opcji, by informowali wczoraj.

Zatem czekany do poniedziałku

Może dziś wieczorem, jak z ferii wrócą emotka . Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

visserarthur

#7240497 Napisano: 13.02.2025 19:08:13 w Avanti
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A ten konkurs po 100 bonów dziennie z Biedronki rozwiązany? O bony pytam oczywiście, bo jakoś mi to umknęło.

Rozwiązują nadal. Stanęli z info z tego co pamiętam na 14 . Niech ,ktoś poprawi jak są dalej

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240483 Napisano: 13.02.2025 17:29:23 w Avanti
A ten konkurs po 100 bonów dziennie z Biedronki rozwiązany? O bony pytam oczywiście, bo jakoś mi to umknęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240310 Napisano: 12.02.2025 15:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bo to Piniata "zero waste", wielokrotnego użytku... Po co coś produkować, żeby zaraz rozwalić i wyrzucić... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7239726 Napisano: 09.02.2025 15:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No właśnie u mnie na telefonie (zdjęcie powyżej) nie ma tej opcji „moje konto”, dlatego też miałem problem ze znalezieniem losów (zmiana pozycji ustawienia ekranu nic nie daje). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

visserarthur

#7239715 Napisano: 09.02.2025 14:03:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone).

Strasznie ukryli te losy w tej edycji. Najpierw się zaloguj, a potem wejdź w moje konto i na samym dole jest moje losy.

Na stronie, to wiem, ale na telefonie nie ma nawet opcji „moje losy”… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239713 Napisano: 09.02.2025 13:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone).

a jak wejdziesz przez link https://www.klub.winiary.pl/twoje-losy ?

O, no dzięki. Muszę sobie ten link zapisać, bo inaczej nie wiem jak… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239710 Napisano: 09.02.2025 13:51:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239294 Napisano: 06.02.2025 23:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pewnie można sobie też za pomocą generatora kodów kreskowych z internetu to zrobić. Akurat Biedronki jeszcze nie mam, ale z Kauflandem tak zrobiłem. Np. tu: https://www.pwsk.pl/generator-kodow-kreskowych/ Wyświetl w wątku >>
0 0