Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7355373 Napisano: dzisiaj o 15:28:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie Bobovity- kolejny raz stworzono na forum problem, który nie istnieje i kolejny raz polecam czytanie ze zrozumieniem i zdroworozsądkowe podejście. Nie biorę udziału w tej loterii, ale absurdy na forum, jak i absurdalne info z agencji skłoniło mnie do podrążenia tematu i taka oto finalnie odpowiedź od Fortis, zgodna z tym co pisałem wcześniej- żywienie początkowe, to żywienie „tymi” mlekami, a nie wszystkim, co do 6 miesiąca:

„ Art. 25 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r., poz. 1448), reguluje zasady prowadzenia reklamy m.in. preparatów, o których mowa w regulaminie loterii promocyjnej. Loteria promocyjna jest formą promocji, dlatego tego typu preparaty, są wyłączone z udziału w loterii promocyjnej, aby nie budzić wątpliwości interpretacyjnych, w tym nie powodować zarzutu wobec organizatora naruszania przepisów w zakresie reklamy. 

Jeżeli produkt jest reklamowany w gazetce to nie może być produktem do początkowego żywienia niemowląt w rozumieniu ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia. ” Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7355326 Napisano: dzisiaj o 13:58:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
gokogoko napisał(a):

(bo nie mam kota)

Skoro nie masz, to niewątpliwie w podzięce za wygraną powinnaś wspomóc biedne kotki... niekoniecznie Whiskasem.

Produkty Felix Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7355174 Napisano: 13.05.2026 22:41:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
MDL napisał(a):

Właśnie Whiskaskowy Kociak wymruczał 5000 zł   ( Nie mam tylko żadnego maila, jednym okiem śpię i nie jestem pewna czy wprowadziłam dobre dane, może Ktoś również wygrał i może podzielić się na priv, kiedy przychodzi informacja?).

Mail przyjdzie (z formularzem) jak zweryfikują paragon (pewnie jutro).

Felix 100 zł Wyświetl w wątku >>
3 MDL, kreo42, M_M 0

visserarthur

#7355079 Napisano: 13.05.2026 16:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To niech się dowiedzą, skoro zobowiązali się wysłać do 12.05. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7355003 Napisano: 13.05.2026 13:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Żywiec w Dino - 2026" 18+ można zerówki kupować?

Wszystkie piwa marki Żywiec- jak dla mnie, nie ma wątpliwości, nawet jeśli to „napój piwny”, tym bardziej, że w gazetce te zerówki obok konkursu są. No i na stronie jest foto zerówek, co prawda smakowych, ale zerówka to zerówka. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

visserarthur

#7354995 Napisano: 13.05.2026 12:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odpisała wam jakaś studentka, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ona zapewne nie będzie dokonywała weryfikacji. Kiedyś mi odpisała, że to nie ich problem, że w Lewiatanie nie ma Monstera, ale jak napisałem do pana z Monstera, to w przeciągu godziny wysłała mi maila z przeprosinami😅. 

Według mnie gazetka nie wprowadza w błąd, tylko sama agencja.

Poza tym, na logikę, to wykluczenie dotyczy przepisów prawa- w każdej loterii wyłączone są tzw. mleka początkowe. Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

visserarthur

#7354206 Napisano: 10.05.2026 20:07:06 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Wkurzaja mnie regulaminy bez listy Produktow Promocyjnych, zwlaszcza wtedy, gdy sa glupie wykluczenia tj w Bobovicie emotka
Powyzej 6 miesiecy emotka  wiec male sloiczki w kosz

Yyy, co Ty „farmazonisz”…? Ten zapis dotyczy tych mlek modyfikowanych itp. (często w regulaminach są wykluczone, tak jak wódka, czy papierosy), a nie słoiczki…

Nie biorę udziału, ale spojrzałam w regulamin i jest tam napisane "...z wyjątkiem preparatów do początkowego żywienia niemowląt, w tym produktów z kategorii mleka modyfikowanego, żywienia początkowego dla dzieci w wieku od 0 do 6 miesięcy (...)".
Czyli wszystko dla dzieci 0-6 mies., bez znaczenia, czy jest to w formie mleko, czy słoiczki, czy kaszki.

W temacie wkurza mnie moja zapaść umyslowa po pracy (letko mi dało dzisiaj w kość te 8h zajęć od rana) i że totalnie nic nie kojarzy mi się w związku z serem i piłką nożną. emotka
Jeśli ktoś miałby za dużo pomysłów, to chętnie przyjmę jakiklwiek... emotka emotka

Dokładnie. Ten zapis wytłuszczony wskazuje na wszystkie do 6 m.ż. Jeśli autor regulaminu miał coś innego na myśli, to musi zwrócić się o pomoc w redagowaniu tekstu... Ja ostatnio w niedoczasie i nie doczytuję takich szczegółów 😒

Z tego, co mi wiadomo, żywienie początkowe określa żywienie mlekiem itp. „tworami”, także o takie produkty chodzi, więc i intencje autora regulaminu dobrze odczytuję, ale jak ktoś bierze udział, niech dopyta… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7354188 Napisano: 10.05.2026 18:53:43 w Wkurza mnie...
StaryJunior napisał(a):

Wkurzaja mnie regulaminy bez listy Produktow Promocyjnych, zwlaszcza wtedy, gdy sa glupie wykluczenia tj w Bobovicie emotka
Powyzej 6 miesiecy emotka  wiec male sloiczki w kosz

Yyy, co Ty „farmazonisz”…? Ten zapis dotyczy tych mlek modyfikowanych itp. (często w regulaminach są wykluczone, tak jak wódka, czy papierosy), a nie słoiczki… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7353998 Napisano: 09.05.2026 17:50:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
StaryJunior napisał(a):

visserarthur napisał(a):

baxter napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Czy w Nescafe ktos pytal u Organizatora, czy te vouchery to faktycznie na zakup produktu Nescafe? Na zasadzie kup puszke wygraj puszke/i?

Nie wiem czy ktos pytał ale w regulaminie pisze, że na zakup Nescafe

"Niestety"... voucher, według regulaminu, trzeba będzie wpisać w aplikacji w zakładce vouchery, więc zadziałają tylko na Nescafe. Kiedyś miałem taki voucher kwotowy na torbę biedronki chyba i tylko torba wchodziła- voucher też wpisywało się w zakładce vouchery...

Czyli ktos z karta plastikowa (a sa tacy) nie moze "zakupic" sobie nagrody

No tak w regulaminie jest, że do realizacji nagrody potrzebna jest aplikacja. Możesz komuś wpisać kod, jak nie masz emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7353993 Napisano: 09.05.2026 17:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Czy w Nescafe ktos pytal u Organizatora, czy te vouchery to faktycznie na zakup produktu Nescafe? Na zasadzie kup puszke wygraj puszke/i?

Nie wiem czy ktos pytał ale w regulaminie pisze, że na zakup Nescafe

"Niestety"... voucher, według regulaminu, trzeba będzie wpisać w aplikacji w zakładce vouchery, więc zadziałają tylko na Nescafe. Kiedyś miałem taki voucher kwotowy na torbę biedronki chyba i tylko torba wchodziła- voucher też wpisywało się w zakładce vouchery... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7351822 Napisano: 29.04.2026 16:39:16 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Płyn do naczyń? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7348769 Napisano: 17.04.2026 00:02:09 w Informują
Informują z Loteria "Nutella"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Losowanie dodatkowe, info mailem 23:55 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7348768 Napisano: 16.04.2026 23:59:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwiatuszek000 napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał w loterii Whiskas. Mam pytanie odnośnie formularza zwycięzcy 😀

A jakie można mieć pytanie do formularza, w którym jest raptem imię, nazwisko, pesel, numer konta do uzupełnienia + data i podpis? (Błąd w podatku, jeśli jeszcze nie poprawili formularza- można poprawić, ale nie trzeba). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7348398 Napisano: 15.04.2026 14:10:20 w Wkurza mnie...
Ale wkurzyła mnie Warka z Dino. 10 minut mi zajęło rozkminienie, że samo „pobranie” paragonu nie wystarcza- trzeba go jeszcze wczytać. Nie wiem, po co to… zazwyczaj wystarcza jeden krok i jest ok, a tu jakieś kombinacje. Wyświetl w wątku >>
3 andii, ZetZ, MDL 0

visserarthur

#7347926 Napisano: 13.04.2026 22:09:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
MDL napisał(a):

emotka 10 tysiaczków i zestaw produktów Gerber z loterii Gerber w Rosmanie  🥰

To chyba jakaś rezerwa, bo dzwonili w ubiegłym tygodniu…

Ręcznik Coccolino. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7346547 Napisano: 06.04.2026 22:43:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
StaryJunior napisał(a):

visserarthur napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

visserarthur napisał(a):

caramela napisał(a):

visserarthur napisał(a):

caramela napisał(a):

Przy rejestracji zgłoszenia do loteri KitKat pomyslilam maila, dałam innego niż we wcześniejszych zgłoszeniach, dla odmiany wygrałam nagrodę. Czy jest szansa że przejdzie weryfikacje? Agencja Unique One

Oni (nie wiem, jak w tej loterii), zazwyczaj mają zapis, że „rozróżniają” osobę fizyczną, niezależnie jakimi danymi się posługuje, więc powinno przejść, tylko nie podawaj już na inną osobę lepiej tego maila w tej loterii.

Dziękuję za odpowiedź emotka  jakaś szansa jest emotka

"Za jednego Uczestnika, na potrzeby Loterii, poczytuje się tę samą osobę fizyczną,niezależnie jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu,adresami e-mail, IP, itp. się posługuje w Loterii.", czyli jako "imię i nazwisko"  jesteś oceniana (w dalszej kolejności, jeśli ktoś podałby identyczne imię i nazwisko, a limit nagród byłby już wykorzystany na takie dane, to weryfikowaliby "dalej").

Ale tam podaje sie tez numer telefonu... Albedo blokuje takie pomylki, U-one nie

No i co z tym numerem? Ma po prostu nie podawać już tych wykorzystanych danych na nikogo innego.

Ze ten sam numer telefonu zostal zgloszony z dwoma roznymi mailami. Nie wiem jak jest w Regulaminie (nie gram tam, wiec nie znam zasad).
Ale sa regulaminy z zapisami, ze jeden uczestnik moze uzywac tylko jeden "zestaw" mail + telefon.

To robi Unique One i zgodnie z zacytowanym zapisem Regulaminu, nie ma to znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7346535 Napisano: 06.04.2026 20:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
StaryJunior napisał(a):

visserarthur napisał(a):

caramela napisał(a):

visserarthur napisał(a):

caramela napisał(a):

Przy rejestracji zgłoszenia do loteri KitKat pomyslilam maila, dałam innego niż we wcześniejszych zgłoszeniach, dla odmiany wygrałam nagrodę. Czy jest szansa że przejdzie weryfikacje? Agencja Unique One

Oni (nie wiem, jak w tej loterii), zazwyczaj mają zapis, że „rozróżniają” osobę fizyczną, niezależnie jakimi danymi się posługuje, więc powinno przejść, tylko nie podawaj już na inną osobę lepiej tego maila w tej loterii.

"Za jednego Uczestnika, na potrzeby Loterii, poczytuje się tę samą osobę fizyczną,niezależnie jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu,adresami e-mail, IP, itp. się posługuje w Loterii.", czyli jako "imię i nazwisko"  jesteś oceniana (w dalszej kolejności, jeśli ktoś podałby identyczne imię i nazwisko, a limit nagród byłby już wykorzystany na takie dane, to weryfikowaliby "dalej").

Ale tam podaje sie tez numer telefonu... Albedo blokuje takie pomylki, U-one nie

No i co z tym numerem? Ma po prostu nie podawać już tych wykorzystanych danych na nikogo innego. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7346522 Napisano: 06.04.2026 19:21:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

visserarthur napisał(a):

caramela napisał(a):

"Za jednego Uczestnika, na potrzeby Loterii, poczytuje się tę samą osobę fizyczną,niezależnie jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu,adresami e-mail, IP, itp. się posługuje w Loterii.", czyli jako "imię i nazwisko"  jesteś oceniana (w dalszej kolejności, jeśli ktoś podałby identyczne imię i nazwisko, a limit nagród byłby już wykorzystany na takie dane, to weryfikowaliby "dalej"). Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0

visserarthur

#7346519 Napisano: 06.04.2026 18:57:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Oni (nie wiem, jak w tej loterii), zazwyczaj mają zapis, że „rozróżniają” osobę fizyczną, niezależnie jakimi danymi się posługuje, więc powinno przejść, tylko nie podawaj już na inną osobę lepiej tego maila w tej loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7346470 Napisano: 06.04.2026 01:08:08 w SZUKAM....
katrin1 napisał(a):

Szukam jakiegoś mega fajnego miejsca na wakacje, taki full wypas, wyjazd życia, zeby można bylo poplazowac i pozwiedzać i sie zachwycić,co polecacie?

Może rejs? Będziesz chciała pozwiedzać, zejdziesz z pokładu, a jak nie, to poplażujesz na statku… Wyświetl w wątku >>
0 0