SZUKAM....

ewunia

#6395947 Napisano: 28.08.2017 21:44:17
bridget napisał(a):

bilety z szał na szaume do kiedy sa wazne?

Kody są ważne do 23.12.2017
0 0

tereniagno

#6395959 Napisano: 28.08.2017 22:14:33
A z tej Milki w C4 były 25 wyniki,bo nie widziałam,żeby ktoś chwalił się?
0 0

petunija1

#6395962 Napisano: 28.08.2017 22:23:00
tereniagno napisał(a):

gdzie bony po 100 zł i ten jeden wakacyjny? jak tak,to były.
0 0

tereniagno

#6395979 Napisano: 28.08.2017 23:26:28
petunija1 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

gdzie bony po 100 zł i ten jeden wakacyjny? jak tak,to były.

Czyli,że znowu nic nie wygrałamemotka
0 0

vickichelm

#6396000 Napisano: 29.08.2017 08:22:01
Ponawiam : Pilnie potrzebuje kontaktu do Agencji ZEG. Na e-maila nie odpisują emotka Ma ktoś nr tel? Przeszukałam internet i podany nr jest nieaktualny
0 0

venix

#6396056 Napisano: 29.08.2017 11:09:20
Odbierał już ktoś tusz z Drogerii Natura?  
Chcą tylko paragon i kartę ? Nie wiem czy fatygować mamę
0 0

agusiamajusia

#6396075 Napisano: 29.08.2017 11:26:34
Szukam kogos kto jeszcze czeka na karte z losowania Nestle karte decalthon. Wygrałam pod koniec czerwca, zaraz wyslalam paragon, nadal nie dostalam nagrody. Nie moger znalezc na jakiego emaila napisac zapytanie.
0 0

izkak

#6396078 Napisano: 29.08.2017 11:34:20
agusiamajusia napisał(a):

Szukam kogos kto jeszcze czeka na karte z losowania Nestle karte decalthon. Wygrałam pod koniec czerwca, zaraz wyslalam paragon, nadal nie dostalam nagrody. Nie moger znalezc na jakiego emaila napisac zapytanie.

Ja też czekam  emotka  Mają chyba czas do któregoś września, więc spokojnie - nagrody w końcu dotrą  emotka   
0 0

venix

#6396085 Napisano: 29.08.2017 11:40:45

loteria@4frame.pl

ziolko

#6396086 Napisano: 29.08.2017 11:41:13
izkak napisał(a):

Ja też czekam  emotka  Mają chyba czas do któregoś września, więc spokojnie - nagrody w końcu dotrą  emotka   

też czekam... ja mam wygraną z 5 lipca, ale oni mają czas chyba do końca.. listopada 
0 0

malenka

#6396093 Napisano: 29.08.2017 11:58:16
Szukam informacji czy stacjonarne biura podróży mają takie same ceny ofert Last Minute jak ich internetowy odpowiednik? Czy może w biurze jest jeszcze jakaś dodatkowa prowizja doliczana? Chodzi mi konkretnie o Rainbow Tour. Mam upatrzoną konkretną ofertę, a do najbliższego biura ponad 50 km. Z drugiej strony trochę się boję załatwiać wszystko przez internet na ostatnią chwilę, tym bardziej że pierwszy raz kupuję wyjazd przez biuro podróży. Proszę o porady tutaj albo na Priv.
0 0

picola

#6396098 Napisano: 29.08.2017 12:10:40
malenka napisał(a):

Szukam informacji czy stacjonarne biura podróży mają takie same ceny ofert Last Minute jak ich internetowy odpowiednik? Czy może w biurze jest jeszcze jakaś dodatkowa prowizja doliczana? Chodzi mi konkretnie o Rainbow Tour. Mam upatrzoną konkretną ofertę, a do najbliższego biura ponad 50 km. Z drugiej strony trochę się boję załatwiać wszystko przez internet na ostatnią chwilę, tym bardziej że pierwszy raz kupuję wyjazd przez biuro podróży. Proszę o porady tutaj albo na Priv.

W tym roku leciałam z Rainbow na wakacje i ceny na stronie i w biurze są takie same. Nie tylko zresztą w tym biurze. Nie masz się czego obawiać, najczęściej też kupuję w internecie wyjazdy i zawsze wszystko jest ok. Tak na marginesie Rainbow jest strasznie drogi, rozejrzyj się w innych biurach - ja musiałam z nimi lecieć, bo miałam vouchery, ale w innym przypadku wybrałabym tańsze biuro.
0 0

malenka

#6396102 Napisano: 29.08.2017 12:21:39
picola napisał(a):

malenka napisał(a):

W tym roku leciałam z Rainbow na wakacje i ceny na stronie i w biurze są takie same. Nie tylko zresztą w tym biurze. Nie masz się czego obawiać, najczęściej też kupuję w internecie wyjazdy i zawsze wszystko jest ok. Tak na marginesie Rainbow jest strasznie drogi, rozejrzyj się w innych biurach - ja musiałam z nimi lecieć, bo miałam vouchery, ale w innym przypadku wybrałabym tańsze biuro.

Akurat moja destynacja- Maroko- jest najtańsza właśnie w Rainbow. Np. z Itaką byłoby o wiele drożej, bo mają bardziej ekskluzywne hotele. Wolałabym chyba zapłacić w stacjonarnym biurze i tam od razu załatwić całą papierologię. Mając naprzeciw siebie człowieka wiem komu daję kasę. Trochę mnie niepokoi przelewanie takiej gotówki "nie wiadomo gdzie".  Niemniej jednak trochę mnie Picola uspokoiłaś, skoro mówisz że zawsze jest ok to może i ja się przełamię.
1 malenka 0

pablo75

#6396107 Napisano: 29.08.2017 12:34:10
malenka napisał(a):

picola napisał(a):

malenka napisał(a):

Akurat moja destynacja- Maroko- jest najtańsza właśnie w Rainbow. Np. z Itaką byłoby o wiele drożej, bo mają bardziej ekskluzywne hotele. Wolałabym chyba zapłacić w stacjonarnym biurze i tam od razu załatwić całą papierologię. Mając naprzeciw siebie człowieka wiem komu daję kasę. Trochę mnie niepokoi przelewanie takiej gotówki "nie wiadomo gdzie".  Niemniej jednak trochę mnie Picola uspokoiłaś, skoro mówisz że zawsze jest ok to może i ja się przełamię.

Ja zawsze kupuję wczasy w stacjonarnym biurze i ceny są takie same a jakoś pewniej się czuję i pracownik zawsze odpowie mi na pytania od razu i w razie problemów pomoże.
1 malenka 0

picola

#6396120 Napisano: 29.08.2017 12:48:35
Nie upieram się przy zakupach przez internet, jak ktoś nie ma poczucia bezpieczeństwa kupując w necie, to oczywiście, że może jechać do biura. Ja tylko odpowiedziałam na pytanie czy takie zakupy są bezpieczne. Tak, są bezpieczne, szczególnie w dużych biurach czy platformach poświęconych sprzedaży wycieczek. Ponieważ podróże to moja pasja, byłam na wyjazdach chyba ze wszystkich dostępnych biur i z takich portali jak: travelplanet, easygo, wakacje, flyforfree - wyjazdy kupowane w sieci  i nigdy nie było żadnych problemów.
1 malenka 0

agusiamajusia

#6396180 Napisano: 29.08.2017 14:12:29
[quote=
ziolko napisał(a):

izkak napisał(a):

też czekam... ja mam wygraną z 5 lipca, ale oni mają czas chyba do końca.. listopada 

malenka]
izkak napisał(a):

też czekam... ja mam wygraną z 5 lipca, ale oni mają czas chyba do końca.. listopada  Ja mam z 26.06 emotka  czyli czekac jeszcze emotka  dziękuję dziewczyny za informację
0 0

ewikewikk

#6396202 Napisano: 29.08.2017 14:55:55
Szukam vouchera do Cinema City, mam na zamianę voucher do sieci kin Helios, ważny do końca roku.
Szukam jedzonka dla kota PURINA ONE - jeśli ktoś nie potrzebuje zapraszam na PW
Szukam punktów Wawel
0 0

ewikewikk

#6396204 Napisano: 29.08.2017 15:05:11
malenka napisał(a):

Ja miałam sytuację różnicy na cenie oferty w firmie, która jest pośrednikiem, czyli nazywa się "biuro podróży x" ale nie jest to organizator wypoczynku tylko firma sprzedająca oferty innych organizatorów. Oferta firmy Wezyr była tańsza w necie niż u pośrednika. Mąż powiedział, że albo sprzedadzą nam ofertę w cenie ze strony albo ją kupimy bez ich pośrednictwa i zeszli do ceny z oferty internetowej. Różnica dość spora, jakieś 200 - 300 zł. Też jakoś wolę załatwiać w wypadku wycieczek formalności w realu bo jakoś tak pewniej się czuję emotka
1 malenka 0

madzia1-s

#6396231 Napisano: 29.08.2017 15:41:13
Konkurs Garnier czysta skóra wspomnienia przychodzi jakies potwierdzenia na maila?
Pisali zeby czekac na maila z linkiem do filmiku ale zgloszenie poslane przedwczoraj a na mailu cisza emotka
0 0

kosmonia

#6396237 Napisano: 29.08.2017 15:53:15
Szukam informacji jak długo ważne sà kody z szału na schaumę z c4 emotka
0 0