SZUKAM....

mama2006

#6397993 Napisano: 01.09.2017 18:47:58
parę tygodni temu była taka akcja z karmą dla psów-już nie pamiętam jakiej firmy.Czy dostał ktoś już to żarełko dla pupila?
0 0

ankasss

#6398094 Napisano: 01.09.2017 21:56:47
czy ktoś wie jaka wersja Fify18 jest do wygrania w konkursie lays?
0 0

Gość: nadeim

#6398122 Napisano: 01.09.2017 22:49:06
ankasss napisał(a):

a dokładnie o co chodzi?
0 0

Jeanettka.

#6398152 Napisano: 01.09.2017 23:31:15
nadeim napisał(a):

ankasss napisał(a):

a dokładnie o co chodzi?

mnie też to zastanawia.. są trzy wersje: edycja standardowa, edycja Ronaldo i edycja IKONY... którą z nich nagradzają Laysy?
0 0

eskel

#6398198 Napisano: 02.09.2017 08:04:53
... informacji na temat paragonu itp. wygranego sprzętu.
Odebrałem paczkę - ale nie było w niej paragonu, FV czy zwykłego przekazania nagrody.

Proszę o informację bardziej doświadczonych konkursowiczów - co w takiej sytuacji z gwarancją?
0 0

jo-anna

#6398204 Napisano: 02.09.2017 08:57:06
eskel napisał(a):

... informacji na temat paragonu itp. wygranego sprzętu. Odebrałem paczkę - ale nie było w niej paragonu, FV czy zwykłego przekazania nagrody.

Proszę o informację bardziej doświadczonych konkursowiczów - co w takiej sytuacji z gwarancją?

W większości przypadków do wygranej nie zostaje dołączony żaden paragon/faktura/gwarancja.
0 0

eskel

#6398216 Napisano: 02.09.2017 10:01:23
jo-anna napisał(a):

eskel napisał(a):

... informacji na temat paragonu itp. wygranego sprzętu. Odebrałem paczkę - ale nie było w niej paragonu, FV czy zwykłego przekazania nagrody. Proszę o informację bardziej doświadczonych konkursowiczów - co w takiej sytuacji z gwarancją?

W większości przypadków do wygranej nie zostaje dołączony żaden paragon/faktura/gwarancja.

Czyli te produkty nie są na gwarancji?
0 0

azaflora

#6398217 Napisano: 02.09.2017 10:04:51
bruce napisał(a):

dorothy napisał(a):

Dokładniej kurier In Post.

Tego się właśnie obawiam. emotka

Bruce a u Ciebie InPost nie zostawia niedoręczonych na poczcie? U mnie tak /na szczęście/ się dzieje, mają umowę z pocztą, ale nie wiem czy to obowiązuje już w całym kraju. Masz numer przesyłki? Śledź ją, trzymaj rękę na pulsie, dowiaduj się np. na Fb - co stanie się z Twoją niedoręczoną przesyłką. Dzięki Bogu już nie ma listonoszy InPostu, to dopiero była makabra: nagrody, w drodze łaski awizowali jako przesyłki sądowe albo  nic nie dochodziło, podjeżdżała i wkładała kartkę w furtkę, żywopłot, wiatr porywał, nawet jak ktoś był na podwórku!
1 brucee 0

Gość: aneciaa

#6398227 Napisano: 02.09.2017 10:43:34
Czy bilety do kina z schaumy byly do Multikina czy do Cinema City i czy te kody byly wysylane w mailu czy sms ? Pomoze ktos bo nie moge ich znalezc emotka
0 0

jo-anna

#6398241 Napisano: 02.09.2017 11:24:56
eskel napisał(a):

jo-anna napisał(a):

eskel napisał(a):

... informacji na temat paragonu itp. wygranego sprzętu. Odebrałem paczkę - ale nie było w niej paragonu, FV czy zwykłego przekazania nagrody. Proszę o informację bardziej doświadczonych konkursowiczów - co w takiej sytuacji z gwarancją?

Czyli te produkty nie są na gwarancji?

Nie ma dokumentu potwierdzającego zakup czyli nie są na gwarancji. Ja raz dostałam takie oświadczenie organizatora, że lodówka została wygrana i że to oświadczenie jest w zastępstwie paragonu i na jego podstawie przysługuje gwarancja. Milko np. przysyła po pewnym czasie paragony. Ja proponuję zwrócić się do organizatorów o to, aby przysłali jakiś dokument potwierdzający gwarancję. Nieraz przysyłają, ale nie zawsze emotka  
1 eskel 0

agusiamajusia

#6398334 Napisano: 02.09.2017 15:41:16
bruce napisał(a):

dorothy napisał(a):

bruce napisał(a):

dorothy napisał(a):

Mam na e-mailu info o jakiejś przesyłce In post z GoldenSubmarine. Co to może być? 

Piszę właśnie do tego organizatora od kilku godzin zapytania (na razie bez rezultatów) - to być może szlafrok/kosmetyki Nivea z konkursu z musami. Pytałam dziś o nie w wątku o dostarczaniu nagród. Napomknięciem o In Post mnie zdołowałaś - to ja już się mogę raczej z wygraną pożegnać. emotka

A może to te laleczki z Nivea?

Nie wiem, możliwe. emotka

GoldenSubmarine to wszytsko z NIVEA emotka  konkursy testowania i tym podobnym. Na szczescie u mnie nie ma problemów z Inpost , gorzej u mnie z DHL emotka .
1 brucee 0

agusiamajusia

#6398348 Napisano: 02.09.2017 16:10:52
bruce napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

GoldenSubmarine to wszytsko z NIVEA emotka  konkursy testowania i tym podobnym. Na szczescie u mnie nie ma problemów z Inpost , gorzej u mnie z DHL emotka .

Dzięki za info emotka , dobrze wiedzieć, że oni zajmują się Całą Niveją. emotka  Ja mam problemy i z tymi i z tymi: In Post jest nastawiony złowrogo i pała żądzą zemsty, DHL niby nie, ale też podpisu mojego zazwyczaj nie uzyskuje, bo bezpardonowo wciska mi do skrzynki wszystko, na co ma ochotę (nigdy nie wiem zatem, na co nie ma emotka ), nawet nie racząc mnie o tym fakcie powiadomić. emotka (Zestresowałam się ździebko, kiedy dostałam powiadomienie, a Twój wpis nagle zniknął emotka ).

DHL mi nie zostawia powiadomień, nie dzwonią do mnie. Nagle się okazuje, że przesyłka czekała na mnie, a później że wróciła ehhh emotka   gdyby zadzwonił powiedziałabym mu gdzie zostawić przesyłkę. Giną przesyłki. I trzy razy się zdarzyło, ze już nie odzyskałam nagrody. nie wiem czy kradnie czy jak. Wie, że to często moje wygrane nagrody.
1 brucee 0

ewikewikk

#6398358 Napisano: 02.09.2017 16:39:45
Szukam vouchera do Cinema City, mam na zamianę voucher do sieci kin Helios, ważny do końca roku.
Szukam jedzonka dla kota PURINA ONE - jeśli ktoś nie potrzebuje zapraszam na PW
Szukam punktów Wawel
0 0

jo-anna

#6398362 Napisano: 02.09.2017 16:41:01
bruce napisał(a):

DHL mi nie zostawia powiadomień, nie dzwonią do mnie. Nagle się okazuje, że przesyłka czekała na mnie, a później że wróciła ehhh emotka   gdyby zadzwonił powiedziałabym mu gdzie zostawić przesyłkę. Giną przesyłki. I trzy razy się zdarzyło, ze już nie odzyskałam nagrody. nie wiem czy kradnie czy jak. Wie, że to często moje wygrane nagrody.

Oups! To makabra! emotka emotka Niestety u kurierów problemem jest fakt, że oni dość szybko orientują się, że to nie tylko kupowane/zamawiane produkty, lecz głównie wygrane nagrody, często - bardzo cenne. "Mój" DHL dawniej bardzo rzadko (ale zawsze jednak) zaskakiwał mnie powiadomieniem SMS-owym czy mail'owym, częściej (teraz jest to nagminne) - wspomnianym wetknięciem nagrody do skrzynki i odjechaniem w siną dal bez jakiegokolwiek pokwitowania. emotka  Były to np. bony, ale co w wypadku nagrody pokaźniejszej rozmiarowo? emotka  Z tego, co czytam na forum, to często stosowana praktyka. A przecież oni chyba mają kasę, specjalnie przeznaczoną na telefony do nas. emotka

To wszystko przez to, iż teraz działają jako "własna działalność gospodarcza" i już nie potrzebują pokwitowań dla firmy. Ja mówiąc szczerze wolałam, jak trzeba było złożyć podpis niż jak jest teraz... czasem na wycieraczce znajduję paczkę od firmy kurierskiej.

Jeanettka.

#6398458 Napisano: 02.09.2017 22:30:04
Szukam regulaminu do konkursu Nivea w Kaufland (https://www.e-kon...d.html#.WasUC7h-KyY) niestety nigdzie nie na stronie Nivea nie mogę go znaleźć... Może ktoś z Was go już znalazł?
0 0

agniecha1985

#6398462 Napisano: 02.09.2017 22:35:15
Jeanettka. napisał(a):

Szukam regulaminu do konkursu Nivea w Kaufland (https://www.e-kon...d.html#.WasUC7h-KyY) niestety nigdzie nie na stronie Nivea nie mogę go znaleźć... Może ktoś z Was go już znalazł?

https://www.studi...sus.pl/pobierz-pliki
Tutaj jest   emotka

Gość: aneciaa

#6398489 Napisano: 03.09.2017 00:12:35
dorothy napisał(a):

aneciaa napisał(a):

Czy bilety do kina z schaumy byly do Multikina czy do Cinema City i czy te kody byly wysylane w mailu czy sms ? Pomoze ktos bo nie moge ich znalezc emotka

Do Multikina i smsem emotka

bardzo dziękuję emotka . chyba wymazałam sobie tego sms ;( (całe szczęście, ze kody przepisałam, nie zapisałam tylko do jakiego kina emotka )
0 0

toka

#6398500 Napisano: 03.09.2017 08:25:40
aneciaa napisał(a):

dorothy napisał(a):

aneciaa napisał(a):

Do Multikina i smsem emotka

bardzo dziękuję emotka . chyba wymazałam sobie tego sms ;( (całe szczęście, ze kody przepisałam, nie zapisałam tylko do jakiego kina emotka )

A  wiecie moze jaka jest ważność tych biletów? Nie ma żadnego info w smsie,w regulaminie też nie widzę żadnych informacji...
0 0

cherry_coke

#6398516 Napisano: 03.09.2017 09:55:00
Szukam informacji czy tablety z Wedla "nagradzamy dzieci i mamy" posiadają jakąś gwarancję? 
Teoretycznie gwarancja producenta wynosi 24 miesiące ale na jakiej podstawie ona przysługuje?
0 0

moskala22

#6398519 Napisano: 03.09.2017 10:06:23
jo-anna napisał(a):

bruce napisał(a):

Oups! To makabra! emotka emotka Niestety u kurierów problemem jest fakt, że oni dość szybko orientują się, że to nie tylko kupowane/zamawiane produkty, lecz głównie wygrane nagrody, często - bardzo cenne. "Mój" DHL dawniej bardzo rzadko (ale zawsze jednak) zaskakiwał mnie powiadomieniem SMS-owym czy mail'owym, częściej (teraz jest to nagminne) - wspomnianym wetknięciem nagrody do skrzynki i odjechaniem w siną dal bez jakiegokolwiek pokwitowania. emotka  Były to np. bony, ale co w wypadku nagrody pokaźniejszej rozmiarowo? emotka  Z tego, co czytam na forum, to często stosowana praktyka. A przecież oni chyba mają kasę, specjalnie przeznaczoną na telefony do nas. emotka

To wszystko przez to, iż teraz działają jako "własna działalność gospodarcza" i już nie potrzebują pokwitowań dla firmy. Ja mówiąc szczerze wolałam, jak trzeba było złożyć podpis niż jak jest teraz... czasem na wycieraczce znajduję paczkę od firmy kurierskiej.

ja mam chyba szczęście do kurierów, bo moje paczki (i zamawiane i wygrane) ZAWSZE do mnie docierają.Mam naprawdę fajnych kurierów, którzy jeszcze nigdy nie zawiedli mnie i mojego zaufania.
0 0