SZUKAM....

Agnes

#6404939 Napisano: 19.09.2017 09:59:45
estrelitta napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam gdzie mozna kupić śniadaniową?w carrefour nie ma, w kaufland nie maw żabce nie
w biedrze nie

W Auchan i Lewiatanie

dzięki
lewiatana nie mam
do auchana wejdę jak tylko mi się to uda
0 0

ace

#6404940 Napisano: 19.09.2017 10:03:07
Agnes napisał(a):

ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

szukam Żabki/Freshmarket w Krakowie w której można kupić promocyjną Kroplę Beskidu Sport. NIby produkt promocyjny, a byłam w kilku i w żadnej nie uświadczyłam... Tak swoją drogą to się zastanawiam kto (oprócz konkursowiczów oczywiście) robi tam zakupy? Na półkach pusto, a ceny bardzo wysokie...

Na Batorego, na Garncarskiej i na Piłsudskiego są lub były. Dziś kupowałam na Batorego po 1,69. 

o super emotka Dziękuję emotka Zajdę tam dzisiaj emotka

pustki w żabce? u mnie są zawsze kolejki drzwi się nie zamykają

tzn mi nawet nie chodzi o klientów (choć przyznam, że ja nigdy tam w kolejce nie stałam). bardziej mi chodzi o pustki na półkach. Np wczoraj w jednej z nich lodówka na całą ścianę, a towar zajmował max 1/4 przestrzeni.
0 0

Agnes

#6404941 Napisano: 19.09.2017 10:04:41
ace napisał(a):

Agnes napisał(a):

ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

szukam Żabki/Freshmarket w Krakowie w której można kupić promocyjną Kroplę Beskidu Sport. NIby produkt promocyjny, a byłam w kilku i w żadnej nie uświadczyłam... Tak swoją drogą to się zastanawiam kto (oprócz konkursowiczów oczywiście) robi tam zakupy? Na półkach pusto, a ceny bardzo wysokie...

Na Batorego, na Garncarskiej i na Piłsudskiego są lub były. Dziś kupowałam na Batorego po 1,69. 

tzn mi nawet nie chodzi o klientów (choć przyznam, że ja nigdy tam w kolejce nie stałam). bardziej mi chodzi o pustki na półkach. Np wczoraj w jednej z nich lodówka na całą ścianę, a towar zajmował max 1/4 przestrzeni.

a to pustek na półce tez nie ma
wręcz odwrotnie zapchane na maksa
0 0

ace

#6404943 Napisano: 19.09.2017 10:06:38
Agnes napisał(a):

ace napisał(a):

Agnes napisał(a):

ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

a to pustek na półce tez nie mawręcz odwrotnie zapchane na maksa

a to gdzie taka żabka się uchowała? hihi
0 0

Agnes

#6404953 Napisano: 19.09.2017 10:15:58
ace napisał(a):

Agnes napisał(a):

ace napisał(a):

Agnes napisał(a):

ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

a to pustek na półce tez nie mawręcz odwrotnie zapchane na maksa

a to gdzie taka żabka się uchowała? hihi

w Łodzi
1 ace 0

Agnes

#6404954 Napisano: 19.09.2017 10:17:34
to mam kolejne pytanie z cyklu SZUKAM odp
skąd macie te cukierki wawel?
to jakiś jeszcze aktualny konkurs?
0 0

Gość: buziolek

#6404955 Napisano: 19.09.2017 10:18:14
Agnes napisał(a):

to mam kolejne pytanie z cyklu SZUKAM odpskąd macie te cukierki wawel?
to jakiś jeszcze aktualny konkurs?

http://www.mieszankakrakowska.pl/
0 0

Agnes

#6404958 Napisano: 19.09.2017 10:21:46
buziolek napisał(a):

Agnes napisał(a):

to mam kolejne pytanie z cyklu SZUKAM odpskąd macie te cukierki wawel?to jakiś jeszcze aktualny konkurs?

http://www.mieszankakrakowska.pl/

a ten to znam mam juz wizję zdjęcia jakie zrobię ale ....nie mogę tej mieszanki kupić
0 0

Gość: bc14

#6404959 Napisano: 19.09.2017 10:24:25
chyba widziałam w biedronce paczki
0 0

Gość: buziolek

#6404960 Napisano: 19.09.2017 10:26:00
bc14 napisał(a):

ja w delikatesach centrum kupiłam, są w paczce i na wagę emotka
0 0

Agnes

#6404962 Napisano: 19.09.2017 10:32:43
bc14 napisał(a):

naprawdę?
musze zobaczyć choć w mojej Biedrze to mało co jest oprócz ludzi bo tych to zawsze jest mnóstwo
0 0

Gość: nadeim

#6404964 Napisano: 19.09.2017 10:38:49
Agnes napisał(a):

bc14 napisał(a):

naprawdę?musze zobaczyć choć w mojej Biedrze to mało co jest oprócz ludzi bo tych to zawsze jest mnóstwo

w lidlu na wagę są.
0 0

madzia1-s

#6404966 Napisano: 19.09.2017 10:40:15
nadeim napisał(a):

Agnes napisał(a):

bc14 napisał(a):

naprawdę?musze zobaczyć choć w mojej Biedrze to mało co jest oprócz ludzi bo tych to zawsze jest mnóstwo

w lidlu na wagę są.

w Tesco paczka za ok 6 zł emotka
0 0

lager

#6404970 Napisano: 19.09.2017 10:49:45
Gdzie znajdę konkurs Wawel, z którego wiele osób się chwali w mdw emotka  wpisuję "wawel" w wyszukiwarce forumowej i nie ma..
0 0

cherry_coke

#6404973 Napisano: 19.09.2017 10:52:00
lager napisał(a):

Gdzie znajdę konkurs Wawel, z którego wiele osób się chwali w mdw emotka  wpisuję "wawel" w wyszukiwarce forumowej i nie ma..

wpisz w wyszukiwarkę "mieszanka" emotka
2 lager, Diana02 0

constantine

#6404983 Napisano: 19.09.2017 11:07:16
kogoś,kto z mojej bramki mms wyśle za mnie mms-a
ja nie potrafię,albo mam na laptopie jakieś zabezpieczeniaemotka
0 0

glena

#6404992 Napisano: 19.09.2017 11:15:27
ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

Aha - na tej trasie masz jeszcze Żabkę na Czapskich (przy Placu Sikorskiego) - tam też kupowałam. Tylko na Batorego mi jedną zostaw emotka  to trasa do szkoły Młodego i rano wstępujemy po jedną butelkę, a że stoją wysoko na półce to muszę prosić Panią Ekspedientkę, żeby mi zdjęła i widzę za każdym razem w jej oczach pytanie czy to musi być ta woda i czy nie mogłabym wziąć od razu kilku emotka
0 0

ace

#6405019 Napisano: 19.09.2017 12:18:30
glena napisał(a):

ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

Aha - na tej trasie masz jeszcze Żabkę na Czapskich (przy Placu Sikorskiego) - tam też kupowałam. Tylko na Batorego mi jedną zostaw emotka  to trasa do szkoły Młodego i rano wstępujemy po jedną butelkę, a że stoją wysoko na półce to muszę prosić Panią Ekspedientkę, żeby mi zdjęła i widzę za każdym razem w jej oczach pytanie czy to musi być ta woda i czy nie mogłabym wziąć od razu kilku emotka

kurcze to do jakich żab ja chodziłam...w śródmieściu widzę, że się roi od KB, a na Grzegórzkach, Podgórzu i Ruczaju ni mo...
Zostawię zostawię, no chyba, że ta ostatnia będzie całkowicie ostatnia hihi dziękuję emotka
1 glena 0

basku

#6405037 Napisano: 19.09.2017 12:41:46
czy do tego konkursu trzeba mieć paragon?
http://www.miesza...wska.pl/index/zasady
bo w regulaminie nic o tym nie widze a na stronie jest napisane:
Dobra wiadomość: produkty biorące udział w konkursie to apetyczne owocowe galaretki Mieszanki Krakowskiej oraz Mieszanki Krakowskiej Nowe
Smaki, stworzone z Dobrych Składników, dostępne w sprzedaży luzem oraz w torebkach 150 g, 280 g, 1000 g.
0 0

madzia1-s

#6405038 Napisano: 19.09.2017 12:42:27
basku napisał(a):

czy do tego konkursu trzeba mieć paragon? http://www.miesza...wska.pl/index/zasady
bo w regulaminie nic o tym nie widze a na stronie jest napisane:
Dobra wiadomość: produkty biorące udział w konkursie to apetyczne owocowe galaretki Mieszanki Krakowskiej oraz Mieszanki Krakowskiej Nowe
Smaki, stworzone z Dobrych Składników, dostępne w sprzedaży luzem oraz w torebkach 150 g, 280 g, 1000 g.bi

nie trzeba, ale musi byc produkt na zdjęciu
1 basku 0