SZUKAM....

slonko365

#6440061 Napisano: 11.12.2017 09:59:25
Szukam pomysłu jaką grę na PS4 można kupić dla 8-letniej dziewczynki? Ktoś zna jakąś ośmiolatkę grającą i wie, co się może spodobać, żeby nie było za trudne, ale też nie za dziecinne? (I jeszcze najlepiej nie za drogie emotka  )
0 0

agniehaha89

#6440063 Napisano: 11.12.2017 10:02:01
slonko365 napisał(a):

Szukam pomysłu jaką grę na PS4 można kupić dla 8-letniej dziewczynki? Ktoś zna jakąś ośmiolatkę grającą i wie, co się może spodobać, żeby nie było za trudne, ale też nie za dziecinne? (I jeszcze najlepiej nie za drogie emotka  )

stawiam na simsy 
1 slonko365 0

dolly

#6440068 Napisano: 11.12.2017 10:09:36
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

sosna napisał(a):

To się nazywa zazdrość... a mięty ci u nas dostatek, więc przyjeżdżaj - adres na pw

Ale Cebe mnie już nie kocha... i pewnie nigdy nie kochał, więc wiesz... kiepsko bym się czuła... z Wami takimi świergoczącymi  emotka

Eee, nie... emotka zazdrość o zakałę? emotka emotka Brzmi niewiarygodnie i nie pasuje do kociaka, który jest samą słodyczą  emotka
Nie wiem, czy mięta pomaga na zazdrość, ale Babcia zawsze podawała miętę albo dziurawiec, jak kogoś bolał brzuszek, czy też kiepsko się czuł z jakiegoś powodu  emotka i przechodziło, jak ręką odjął  emotka więc polecam. Mięta jest jak kremówki i filmiki z kociakami na YouTube - znasz kogoś, komu jak powiesz: "Chodź, pójdziemy na kremówki?!" to powie: "Nie, nie lubię!"emotka

Czy Ty mnie zapraszasz na kremówki? emotka
Ps. Ten słodki kociak, ma też ostre pazurki emotka  
0 0

dolly

#6440076 Napisano: 11.12.2017 10:25:01
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka Absolutnie nie! Zapraszam do skorzystania z propozycji sosny - ziółek sobie zaparz emotka

Buahahaha,
ale propozycja sosny dotyczy też Ciebie emotka
0 0

cudaczek121

#6440089 Napisano: 11.12.2017 10:44:33
Chciałam sobie kupić szczotkę jonizującą.Czy w ogóle warto zainwestować w to ustrojstwoemotka A jeśli tak, to jakiej firmy polecacieemotka
0 0

andziulka21

#6440108 Napisano: 11.12.2017 11:10:52
Widziałam gdzieś konkurs na budowle z klocków Lego, teraz nie mogę znaleźć emotka  
Ktoś z Was może kojarzy? emotka
0 0

biokoo

#6440141 Napisano: 11.12.2017 11:55:01
cherry_coke napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy ktoś mi może powiedzieć jak to jest? Np. kupuje na konkurs w jednym sklepie i na jednym paragonie mam np. 3 produkty promocyjne i jak to jest w przypadku wygranej np. w dwóch konkursach? Może być ksero paragonu?

Wiele agencji nie przyjmie w ogóle kserokopii. Np. Smolar powoła się na regulamin. Brak oryginału = brak nagrody. Również nie oddadzą paragonu po weryfikacji. Powiedzą, że takie są wymogi. Dlatego najbezpieczniej jest mieć produkty konkursowe na osobnych paragonach. 

jak sobie z tym radzicie? Chodzicie milion raz do jednego sklepu? emotka
0 0

joan

#6440144 Napisano: 11.12.2017 11:59:07
biokoo napisał(a):

Niektórzy chodzą na kasy samoobsługowe i tam sobie rozkładają produkty na oddzielne paragony wg własnych potrzeb.

Możesz też pójść do sklepu np. z mężem. Każde z Was podchodzi do innej kasy z dwoma produktami, bierze je na odrębny paragon. Czyli macie w sumie 4 paragony. Możecie wrócić na sklep i zrobić to ponownie, wtedy przy jednym wyjeździe do sklepu masz 8 paragonów. Zwykle fajna "męska" wygrana wystarczająco motywuje męża do współpracy emotka
1 venix 0

nkba

#6440145 Napisano: 11.12.2017 11:59:22
biokoo napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy ktoś mi może powiedzieć jak to jest? Np. kupuje na konkurs w jednym sklepie i na jednym paragonie mam np. 3 produkty promocyjne i jak to jest w przypadku wygranej np. w dwóch konkursach? Może być ksero paragonu?

Wiele agencji nie przyjmie w ogóle kserokopii. Np. Smolar powoła się na regulamin. Brak oryginału = brak nagrody. Również nie oddadzą paragonu po weryfikacji. Powiedzą, że takie są wymogi. Dlatego najbezpieczniej jest mieć produkty konkursowe na osobnych paragonach. 

Tak emotka Albo za jednym zamachem kupujemy na milion paragonów emotka   Oczywiście z tym milionem to przesada ale w rzeczywistości tak to wygląda...
1 biokoo 0

dolly

#6440146 Napisano: 11.12.2017 12:00:34
biokoo napisał(a):

Nie, dzielimy zakupy na 2-max3 paragony, by nas ludzie z kolejki nie zlinczowali emotka
Korzystamy z kas samoobsługowych, wtedy kupujesz na ile paragonów chcesz.
Jezeli nie ma kas samoobsługowych, nie jest to mini sklepik, a Ty masz kaprys kupić na kilkanaście paragonów, to mozesz poprosic kogos kręcącego sie po sklepie o otwarcie kasy specjalnie dla CIebie emotka  
1 biokoo 0

cherry_coke

#6440147 Napisano: 11.12.2017 12:00:36
biokoo napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

biokoo napisał(a):

Przy kasie uprzejmie proszę - to na osoby paragon, tamto na osoby paragon i to na osobny paragon. Żeby było szybciej płacę kartą bezdotykowo czy jak to się mówi. Staram się zwykle być uprzejma, podziękować itp. A jak babka w kasie coś burczy to jestem mniej miła. emotka  

biokoo

#6440149 Napisano: 11.12.2017 12:01:31
joan napisał(a):

biokoo napisał(a):

Niektórzy chodzą na kasy samoobsługowe i tam sobie rozkładają produkty na oddzielne paragony wg własnych potrzeb.

Możesz też pójść do sklepu np. z mężem. Każde z Was podchodzi do innej kasy z dwoma produktami, bierze je na odrębny paragon. Czyli macie w sumie 4 paragony. Możecie wrócić na sklep i zrobić to ponownie, wtedy przy jednym wyjeździe do sklepu masz 8 paragonów. Zwykle fajna "męska" wygrana wystarczająco motywuje męża do współpracy emotka

haha no wlasnie tak robimy emotka
0 0

dolly

#6440152 Napisano: 11.12.2017 12:02:44
cherry_coke napisał(a):

Przy kasie uprzejmie proszę - to na osoby paragon, tamto na osoby paragon i to na osobny paragon. Żeby było szybciej płacę kartą bezdotykowo czy jak to się mówi. Staram się zwykle być uprzejma, podziękować itp. A jak babka w kasie coś burczy to jestem mniej miła. emotka  

Jak Pani burczy to burcz głośniej,albo udaj "tajemniczego klienta" emotka
0 0

jorunn2010

#6440153 Napisano: 11.12.2017 12:03:16
Szukam rady, z jakiej sieci najlepiej kupić starter do smartwatcha dlA dziecka. Młody będzie dzwonił baaardzo sporadycznie na 2 numery tylko, smsów nie będzie wysyłał, ale wymagane jest co najmniej 100 mb Internetu na miesięc żeby działała nawigacja. Która sieć ma ofertę na kartę żeby nie płacić za doładowania więcej niz 10 zł/m-c?
0 0

joan

#6440155 Napisano: 11.12.2017 12:05:24
biokoo napisał(a):

To pozostaje Ci tylko częściej chodzić do sklepu emotka Albo bardziej grupowo emotka
0 0

cherry_coke

#6440157 Napisano: 11.12.2017 12:10:25
dolly napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Jak Pani burczy to burcz głośniej,albo udaj "tajemniczego klienta" emotka

Mój chłopak zawsze z pełną powagą mówi "Chyba nie chce Pani żebym się przedstawił i powiedział gdzie pracuję" emotka

agakaz2

#6440160 Napisano: 11.12.2017 12:12:07
joan napisał(a):

biokoo napisał(a):

To pozostaje Ci tylko częściej chodzić do sklepu emotka Albo bardziej grupowo emotka

Ja wysyłam dzieci one nie mają z tym problemu. W Lidlu syn kupił 5 Coca - coli każda osobno na paragon
1 joan 0

biokoo

#6440164 Napisano: 11.12.2017 12:15:15
joan napisał(a):

biokoo napisał(a):

hahah wyieczkami bedziemy chodzic emotka
1 joan 0

dolly

#6440266 Napisano: 11.12.2017 14:40:12
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka Absolutnie nie! Zapraszam do skorzystania z propozycji sosny - ziółek sobie zaparz emotka

propozycja sosny dotyczy też Ciebie emotka

emotka Widać, że znacząco różnimy się w odbiorze prostych treści. Masz prawo mieć swoje zdanie, z którym się tym razem absolutnie nie zgadzam. emotka

Ależ oczywiście, że odbieramy wszystko inaczej, gdyż ja jestem kobietą a Ty mężczyzną emotka
No i..... hm... no cóż... trudno... jak przeczytać z innej perspektywy, to faktycznie wygląda to zupełnie inaczej, niż moje pierwsze odczucie emotka
Rozumiem już też Twoje, ale.... za ziółka podziękuję, nie są mi potrzebne emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6440427 Napisano: 11.12.2017 18:35:20
Jaką nagrodę może wozić jutro DHL ? Dostałam powiadomienie SMS-em /w tej chwili znajduje się w Warszawie, nadawcy brak/...
0 0