SZUKAM....

estrelitta

#6443175 Napisano: 17.12.2017 13:31:07
Szukam w jakich marketach są teraz rabaty na zabawki
0 0

titinunu

#6443220 Napisano: 17.12.2017 17:06:38
FBanna2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zna się ktoś na materacach? Jaki najlepiej kupić? Sprężynowy czy piankowy? Chodzi o to, żeby był twardy i nic sie z nim nie robiło... kupiłem pare lat temu ale nie wiem wlasnie jaki i zaczęły się na nim pagórki robić... chcę zmienić a na Allegro pisze ze wszytskie są super.... rodzince kupili jakiś bolenowy z kokosem czy jakoś tak... miesiac temu, są zadowoleni ale czy on się nie zniekształci ... nie wiem... zna sie ktoś. ?

My mamy sprężynowy ale każda w kieszonce... i dobrane do wagi, żeby materac się nie zniekształcał pod ciężarem. Materac duży - jak jedna osoba wstaje, to druga osoba nie odczuwa tego.

Ja 2 tygodni temu kupiłam firmy eve i uważam ,że jest rewelacyjny.Teraz dokupiłam poduszki i dla synka materac.https://www.sleepeve.pl/materac
0 0

monkakk

#6443222 Napisano: 17.12.2017 17:15:52
estrelitta napisał(a):

Szukam w jakich marketach są teraz rabaty na zabawki

W Biedronce jak bierzesz 3 sztuki to trzecią, tańszą masz gratis czy tam za grosz emotka

benasia

#6443227 Napisano: 17.12.2017 17:57:39
Szukam inspiracji na jakąś fajną zabawkę dla córeczki (niecałe 2 lata) - sęk w tym,że dużo rzeczy mamy po starszym synku. Ważne by było porządne i interesujące. Macie pomysły?
0 0

andziulka21

#6443228 Napisano: 17.12.2017 18:03:03
benasia napisał(a):

Szukam inspiracji na jakąś fajną zabawkę dla córeczki (niecałe 2 lata) - sęk w tym,że dużo rzeczy mamy po starszym synku. Ważne by było porządne i interesujące. Macie pomysły?

Synka w podobnym wieku najbardziej cieszą klocki lego duplo, zeatawy play doh.
Fajnie są tablety edukacyjne z fisher price, arka dumel discovery, albo może kuchnia z garnkami lub coś z ulubioną bajeczka:)
0 0

mayteq

#6443229 Napisano: 17.12.2017 18:04:33
Czy te SMSy z Minionka to z I, II czy III etapu w końcu ?
0 0

benasia

#6443230 Napisano: 17.12.2017 18:06:40
andziulka21 napisał(a):

benasia napisał(a):

Fajnie są tablety edukacyjne z fisher price, arka dumel discovery, albo może kuchnia z garnkami lub coś z ulubioną bajeczka:)

lego duplo mamy mnóstwo i jeszcze córka dostanie, play doh też mają i się bawią. Myślałam o kuchni, ale nie bardzo mam miejsce a Mała ma talerzyki i kubki do zabawy. Laptopa ma po bracie  emotka  Ciężko mi wymyślić coś i nie wiem co teraz jest fajnego - wszelkie Tulusie i inne takie zwierzaki ruszające się z reklam odpadają  emotka

andziulka21

#6443240 Napisano: 17.12.2017 19:06:42
benasia napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

benasia napisał(a):

lego duplo mamy mnóstwo i jeszcze córka dostanie, play doh też mają i się bawią. Myślałam o kuchni, ale nie bardzo mam miejsce a Mała ma talerzyki i kubki do zabawy. Laptopa ma po bracie  emotka  Ciężko mi wymyślić coś i nie wiem co teraz jest fajnego - wszelkie Tulusie i inne takie zwierzaki ruszające się z reklam odpadają  emotka

To może taka kuchenka? 
http://www.manfi....K-Z-AKCESORIAMI.html

Mamy podobną, nie zajmuje wiele miejsca, z solidnego plastiku, a efekty dźwiękowe zachęcają do gotowania emotka
0 0

dolly

#6443241 Napisano: 17.12.2017 19:11:29
yugen napisał(a):

Szukam informacji jaki miód jest najzdrowszy i gdzie kupić oryginalny? W internecie większość artykułów jest sponsorowana  emotka  i średnio im ufam.

Gryczany.
Na targu.
0 0

icotynato

#6443249 Napisano: 17.12.2017 20:21:25
Szkam pomysłu na przeent 80-te urodziny tescia...tak żeby teściowa nie skorzystała emotka )
0 0

madzia1-s

#6443250 Napisano: 17.12.2017 20:21:42
Do kiedy ważne są bilety z WOAH?
0 0

icotynato

#6443251 Napisano: 17.12.2017 20:22:29
dolly napisał(a):

yugen napisał(a):

Szukam informacji jaki miód jest najzdrowszy i gdzie kupić oryginalny? W internecie większość artykułów jest sponsorowana  emotka  i średnio im ufam.

Gryczany.
Na targu.

Rodzaj miodu wybiera się w zależności od schorzenia czy potrzeb organizmu
0 0

ewikewikk

#6443253 Napisano: 17.12.2017 20:23:57
yugen napisał(a):

Polskie Z Bartnika są chyba pewne. Większość sklepowych ma opis składu, że to, co w środku, pochodzi z krajów unii i nie tylko. To chyba z Chin???
0 0

icotynato

#6443254 Napisano: 17.12.2017 20:26:48
andziulka21 napisał(a):

benasia napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

benasia napisał(a):

To może taka kuchenka? 

Mamy podobną, nie zajmuje wiele miejsca, z solidnego plastiku, a efekty dźwiękowe zachęcają do gotowania emotka

Tez szukam emotka dla roczniaka i po starszej duzo rzeczy mam a dziecko woli bawic się wszystkim tylko nie zabawkami. U nas u starszej Kuchenka full wypas nie sprawdzila się -to nie była gospodyni domowa, za to Lego to chyba z 15 kpl i nigdy sie nie nudzily i nadal by chciala nowe....pomysłów na budowe ma 1000!!!
0 0

ania1

#6443257 Napisano: 17.12.2017 20:44:07
icotynato napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

benasia napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

benasia napisał(a):

To może taka kuchenka? 

Tez szukam emotka dla roczniaka i po starszej duzo rzeczy mam a dziecko woli bawic się wszystkim tylko nie zabawkami. U nas u starszej Kuchenka full wypas nie sprawdzila się -to nie była gospodyni domowa, za to Lego to chyba z 15 kpl i nigdy sie nie nudzily i nadal by chciala nowe....pomysłów na budowe ma 1000!!!

U mojej dwulatki aktualnie na czasie jest Duplo, drewniana kuchenka,tablica taka do rysowania pisakami i kreda z Ikeii oraz indiańskie tipi emotka
0 0

ankasss

#6443259 Napisano: 17.12.2017 20:57:09
czy opis "puszka z ciastkami", "etui z ciastkami"  (produkty ze star wars) na konkurs  biedronki kiora będzie ok? czy tez tak macie?
0 0

dolly

#6443265 Napisano: 17.12.2017 21:37:15
ankasss napisał(a):

czy opis "puszka z ciastkami", "etui z ciastkami"  (produkty ze star wars) na konkurs  biedronki kiora będzie ok? czy tez tak macie?

jak zrobisz foto par. z towarem, to przejdzie u kiory
0 0

ankasss

#6443266 Napisano: 17.12.2017 21:38:23
dolly napisał(a):

ankasss napisał(a):

jak zrobisz foto par. z towarem, to przejdzie u kiory

super dziękuje, taki miałam zamiar emotka
0 0

dolly

#6443267 Napisano: 17.12.2017 21:38:24
icotynato napisał(a):

dolly napisał(a):

yugen napisał(a):

Gryczany.
Na targu.

Rodzaj miodu wybiera się w zależności od schorzenia czy potrzeb organizmu

a jak ktoś nie ma schorzenia, to ma nie kupować wcale?
0 0

ewikewikk

#6443274 Napisano: 17.12.2017 21:58:21
Szukam 20 punktów Wawel za na luzy Wawel i kody z opakowań z kończącej się akcji z Miłości do Radości.
0 0