SZUKAM....

lwawa

#5976805 Napisano: 06.02.2015 16:00:36
Po jakim czasie dzwoni cin cin na nieodebrane? Czy może do kogoś dzwonili z wczorajszych nieodebranych połączeń?
0 0

gusiabo81

#5976821 Napisano: 06.02.2015 16:48:57
czy odbierając bilet z tic tac trzeba w kinie podać to samo imię i nazwisko co na zgłoszeniu czy wystarczy tylko kod?
0 0

monikar

#5976825 Napisano: 06.02.2015 16:52:33
http://www.polski...ku.pl/dodatkowe.html

Czy ktoś wie co z regulaminem konkursu w Tesco?
0 0

ilonaxx5

#5976827 Napisano: 06.02.2015 16:55:43
monikar napisał(a):

monikar napisał(a):

http://www.polski...ku.pl/dodatkowe.html

Czy ktoś wie co z regulaminem konkursu w Tesco?

to chyba ten http://www.tesco....-nikon/regulamin.pdf
0 0

ondine

#5976828 Napisano: 06.02.2015 16:57:15
gusiabo81 napisał(a):

czy odbierając bilet z tic tac trzeba w kinie podać to samo imię i nazwisko co na zgłoszeniu czy wystarczy tylko kod?

Oni chcą tylko kod, nie chcą żadnych danych. Przynajmniej w moim przypadku tak było.
0 0

gusiabo81

#5976846 Napisano: 06.02.2015 17:50:59
ondine napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

Oni chcą tylko kod, nie chcą żadnych danych. Przynajmniej w moim przypadku tak było.

dzięki serdeczne za odp
0 0

bridget

#5976856 Napisano: 06.02.2015 18:19:44
teodozja napisał(a):

bridget napisał(a):

anialistopad napisał(a):szukam info czy tic tac wysylal bilety z wczraj?

jeden kod dostałam  a jeden nei i wlasnie sie zastanawiałam czy kazdy zgłosozny paragon to bilet?

Tak jeden kod na jeden paragon nawet gdy masz więcej produktów

dziekuje zgłosiłam  2 paragony na 2 rozne osoby na razie mam jeden kod  chociaz w tym samm czasie zrobione
0 0

estrelitta

#5976859 Napisano: 06.02.2015 18:25:22
bridget napisał(a):

teodozja napisał(a):

bridget napisał(a):

napisał(a):anialistopad napisał(a):szukam info czy tic tac wysylal bilety z wczraj?

jeden kod dostałam  a jeden nei i wlasnie sie zastanawiałam czy kazdy zgłosozny paragon to bilet?

dziekuje zgłosiłam  2 paragony na 2 rozne osoby na razie mam jeden kod  chociaz w tym samm czasie zrobione

Sprawdzajcie w Spamie emotka Mi tam wpadają emotka  
0 0

Gość: moni250

#5976875 Napisano: 06.02.2015 19:19:25
szukam informacji w jaki sposób zarezerwować przez internet bilety na voucher wygrany do cinema city na Pingwiny z Madagaskaru?
0 0

edzia21

#5976879 Napisano: 06.02.2015 19:25:10
moni250 napisał(a):

szukam informacji w jaki sposób zarezerwować przez internet bilety na voucher wygrany do cinema city na Pingwiny z Madagaskaru?

Rezerwujesz miejsca normlanie, tak jakbys chciala kupić bilet. Dopiero przy odbiorze biletów w kinie mówisz, że miałaś rezerwację i że chcesz zrealizować voucher. I tyle.
0 0

Gość: moni250

#5976886 Napisano: 06.02.2015 19:31:40
edzia21 napisał(a):

moni250 napisał(a):

Rezerwujesz miejsca normlanie, tak jakbys chciala kupić bilet. Dopiero przy odbiorze biletów w kinie mówisz, że miałaś rezerwację i że chcesz zrealizować voucher. I tyle.

dzięki
0 0

dolly

#5976895 Napisano: 06.02.2015 19:53:01
Szukam info jakie sa teraz promocje w ccc.
PILNE.
0 0

kristof23

#5976948 Napisano: 06.02.2015 22:57:36
Szukam tv 32 cale w dobrej cenie. Pw.
0 0

picola

#5976951 Napisano: 06.02.2015 23:14:54
szukam dobrej duszy, która podpowie jakie było wczoraj hasło w gorączce złota
0 0

Gość: trampek

#5976994 Napisano: 07.02.2015 10:10:53
Hej mam pytanie bo oszukano mnie na tablicy byla wymiana juz jej psialam kilka razy i nic wczoraj konto skasowala ale mam jej dane czy moge cos w tej sprawie zrobic niby nie byla duza wymiana, ale zwodzila mnie ze wyslala a tu nic;/ jestem tak wkurzona, ze nie wiem
0 0

cudaczek121

#5976998 Napisano: 07.02.2015 10:34:40
estrelitta napisał(a):

bridget napisał(a):

teodozja napisał(a):

napisał(a):bridget napisał(a):

napisał(a):napisał(a):anialistopad napisał(a):szukam info czy tic tac wysylal bilety z wczraj?

Sprawdzajcie w Spamie emotka Mi tam wpadają emotka  

ja znalazłam na wp w spamie ten kod emotka
0 0

picola

#5977011 Napisano: 07.02.2015 11:31:50
picola napisał(a):

szukam dobrej duszy, która podpowie jakie było wczoraj hasło w gorączce złota

już nie szukam, dziękuję
0 0

Gość: giuliettaX

#5977012 Napisano: 07.02.2015 11:37:37
trampek napisał(a):

Hej mam pytanie bo oszukano mnie na tablicy byla wymiana juz jej psialam kilka razy i nic wczoraj konto skasowala ale mam jej dane czy moge cos w tej sprawie zrobic niby nie byla duza wymiana, ale zwodzila mnie ze wyslala a tu nic;/ jestem tak wkurzona, ze nie wiem

napisz, że zgłaszasz sprawę na policję i podaj termin na odpowiedź, chociaż jak konto skasowane to już jednoznaczne... jak nie odpowie to zgłoś, nawet jak skasowała konto to ustalenie danych "po ruchach" w necie jest szybkie emotka najgorzej, że przez takich oszustów ciażko potem zaufać normalnym ludziom, a przy takich wymianach można poznać naprawdę fajne osoby i to z górnej półki, co mi się ostatnio zdarzyło emotka   pomocne są też przy takich wymianach konta na fb i innych portalach takich osób, o ile takie mają emotka   
0 0

Gość: trampek

#5977020 Napisano: 07.02.2015 12:19:38
giulietta napisał(a):

trampek napisał(a):

napisz, że zgłaszasz sprawę na policję i podaj termin na odpowiedź, chociaż jak konto skasowane to już jednoznaczne... jak nie odpowie to zgłoś, nawet jak skasowała konto to ustalenie danych "po ruchach" w necie jest szybkie emotka najgorzej, że przez takich oszustów ciażko potem zaufać normalnym ludziom, a przy takich wymianach można poznać naprawdę fajne osoby i to z górnej półki, co mi się ostatnio zdarzyło emotka   pomocne są też przy takich wymianach konta na fb i innych portalach takich osób, o ile takie mają emotka   

Właśnie nie moge juz jej nic napisac bo nie ma @ wszystko skasowala, mam tylko adres bo wyslalam paczke glupia nawina. Ale czesto sie wymieniam i musze pwoiedziec, ze dopiero 2 raz mnie oszukano. Caly czas pisala, ze wyslala itp a jak chcialam numer nadania to nie odp skasowala konto dopiero jak napisalam, ze tego tak nie zostawie. Dobrze, ze to mala wymiana i nie bardzo wartosciowa tylko pozniej wlasnie ciezko jest zafac emotka ale zobacze moze ma konto na FB ciekawe.
0 0

lusienka

#5977023 Napisano: 07.02.2015 12:25:10
trampek napisał(a):

giulietta napisał(a):

trampek napisał(a):Hej mam pytanie bo oszukano mnie na tablicy byla wymiana juz jej psialam kilka razy i nic wczoraj konto skasowala ale mam jej dane czy moge cos w tej sprawie zrobic niby nie byla duza wymiana, ale zwodzila mnie ze wyslala a tu nic;/ jestem tak wkurzona, ze nie wiem

Właśnie nie moge juz jej nic napisac bo nie ma @ wszystko skasowala, mam tylko adres bo wyslalam paczke glupia nawina. Ale czesto sie wymieniam i musze pwoiedziec, ze dopiero 2 raz mnie oszukano. Caly czas pisala, ze wyslala itp a jak chcialam numer nadania to nie odp skasowala konto dopiero jak napisalam, ze tego tak nie zostawie. Dobrze, ze to mala wymiana i nie bardzo wartosciowa tylko pozniej wlasnie ciezko jest zafac emotka ale zobacze moze ma konto na FB ciekawe.

To skoro nie ma już kont to wyślij jej list,niech wie że z Tobą nie żartów,a poza tym podejrzewam,że to nie pierwsza jej taka akcja
0 0