SZUKAM....

dolly

#6073321 Napisano: 15.09.2015 00:52:14
asiabuczkowska napisał(a):

chodzi mi o to, że raz podaje się za Radosława Urbaniaka z Konina, a raz za Radosława Urbaniaka z Poznania....., więc podaje nieprawdziwe dane

acha, chyba ze tak chcesz "uderzyc", tylko wiesz, jezeli zapisu nie bylo to moze nawet napisac ze jest z Nowej Huty... no ale ok, nie pisze wiecej bo bedzie, ze ich bronie, a mnie chodzi tylko o sytuacje
0 0

29renata

#6073339 Napisano: 15.09.2015 08:19:34

edzia21 napisał(a):

29renata napisał(a):

http://www.tesco....cji/galeria?page=187 Czy to zdjęcie nie wygrało już gdzieś? Tzn. chodzi mi o zdjęcie autorstwa Radosława?

Gdzieś już je widziałam emotka  

a na której jest stronie? ja widzę tylko Monika...

a zdjecie Mateusza jest w Tyskim emotka

strona 192 galerii
0 0

cudaczek121

#6073344 Napisano: 15.09.2015 08:35:15
Siostrzeniec wczoraj na ostatnią chwilę rysował rysunek na konkurs Biedronki z tabletami.Dziś jest ostatni dzień na wysyłkę tego rysunku wraz z oświadczeniami i paragonem.Oczywiście roztargniona ciotka- czyli ja zapomniała wziąć paragon do pracy,aby wysłać,a nie zdążę obrócić do domu i go przywieźć.Czy myślicie,że mogę wysłać dziś pracę dziecka z dokumentami,a jutro dosłać im osobny list tylko z paragonem-w ramach czasowych konkursu, kiedy trzeba było kupić produkty UNICEFemotka
0 0

slonecznik1309

#6073362 Napisano: 15.09.2015 09:10:59
fino napisał(a):

29renata napisał(a):

edzia21 napisał(a):

29renata napisał(a):

http://www.tesco....cji/galeria?page=187 Czy to zdjęcie nie wygrało już gdzieś? Tzn. chodzi mi o zdjęcie autorstwa Radosława?

Gdzieś już je widziałam emotka  

a na której jest stronie? ja widzę tylko Monika...

a zdjecie Mateusza jest w Tyskim emotka

strona 192 galerii

http://abfoto.pl/...z-wakacji-c_230.html   emotka

i tu to samo nagrodzone zdjęcie
http://pogoda.int...go-etapu,nId,1481859
;(
0 0

bethan

#6073377 Napisano: 15.09.2015 09:46:28

chodzi mi o to, że raz podaje się za Radosława Urbaniaka z Konina, a raz za Radosława Urbaniaka z Poznania....., więc podaje nieprawdziwe dane

I może mieć rację - mieszka gdzie indziej, meldunek gdzie indziej... To tak na przykład tylko  emotka  Więc dane podaje prawdziwe.
0 0

Gość: barcza

#6073391 Napisano: 15.09.2015 10:09:18
cudaczek121 napisał(a):

Siostrzeniec wczoraj na ostatnią chwilę rysował rysunek na konkurs Biedronki z tabletami.Dziś jest ostatni dzień na wysyłkę tego rysunku wraz z oświadczeniami i paragonem.Oczywiście roztargniona ciotka- czyli ja zapomniała wziąć paragon do pracy,aby wysłać,a nie zdążę obrócić do domu i go przywieźć.Czy myślicie,że mogę wysłać dziś pracę dziecka z dokumentami,a jutro dosłać im osobny list tylko z paragonem-w ramach czasowych konkursu, kiedy trzeba było kupić produkty UNICEFemotka

Ty  masz problem z tego co piszesz pracujesz u taty to nie może cie zwolnić żebyś pojechała do domu  i to wysłała jaki problem.
0 0

basiag

#6073398 Napisano: 15.09.2015 10:27:52
bethan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

I może mieć rację - mieszka gdzie indziej, meldunek gdzie indziej... To tak na przykład tylko  emotka  Więc dane podaje prawdziwe.

dokładnie emotka meldunek mam gdzie indziej, często podaję inny adres bo tam najłatwiej odebrać ewentualną wygraną (kurier, listonosz), a mieszkam czyli przebywam najczęściej jeszcze gdzie indziej (inne miasto) i często mam dylemat który adres mam podać emotka Jakoś do tej pory uniknęłam problemów, ale jak dzwonią to często dopytuję, czy aby na pewno chcą adres do wysyłki, czy może inny emotka
0 0

marionzzz

#6073404 Napisano: 15.09.2015 10:38:49
barcza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ty  masz problem z tego co piszesz pracujesz u taty to nie może cie zwolnić żebyś pojechała do domu  i to wysłała jaki problem.

przecież możesz im wysyłając oddzielnie paragon napisać,że zapomniałaś go dołączyć do pracy i zorientowałaś się gdy pracę już posłałaś...w końcu data i produkty będą się zgadzać...sęk w tym czy im będzie się chciało szukać tej pracy wśród  (zapewne) setek innych i go podłączać do niej, ewentualnie jeśli pracę wybiorą jako zwycięską będą pamiętać, że gdzieś tam paragon był dosłany oddzielnie...
0 0

cudaczek121

#6073405 Napisano: 15.09.2015 10:38:50
Coś mi nie działa cytowanie, więc odpowiem tak: Wyobraź sobie barcza i pozostali, którzy myślą,że jeśli pracuję "u tatusia", to mi wolno się zwalniać z pracy,żeby 30 km z Wrocławia jechać do Długołęki w jedną stronę, bo zapomniałam paragonu, telefonu i Bóg wie czego jeszcze, to niestety ja tak dobrze nie mam.dzwoniłam do pani zajmującej się konkursem i na szczęście powiedziała,że możemy paragon dosłać skanem na maila.Zaznaczyła przy okazji,że wiele jest prac,do których nie zostały dołączone wymagane w regulaminie oświadczenia lub też właśnie ludzie z jakichś przyczyn nie dołączyli paragonów, co skutkuje tym,że taka praca dziecka w ogóle nie będzie brana pod uwagę przy ocenie!
0 0

erychta00

#6073414 Napisano: 15.09.2015 10:45:40
basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

dokładnie emotka meldunek mam gdzie indziej, często podaję inny adres bo tam najłatwiej odebrać ewentualną wygraną (kurier, listonosz), a mieszkam czyli przebywam najczęściej jeszcze gdzie indziej (inne miasto) i często mam dylemat który adres mam podać emotka Jakoś do tej pory uniknęłam problemów, ale jak dzwonią to często dopytuję, czy aby na pewno chcą adres do wysyłki, czy może inny emotka

Też tak robię emotka Miasta oddalone o 30 km i raz podaje tam, a raz tam.
0 0

tadziowa

#6073418 Napisano: 15.09.2015 10:47:19
Szukam jaki kurier wozi pralki z Calgonu?
0 0

joan

#6073422 Napisano: 15.09.2015 10:48:54
cudaczek121 napisał(a):

A nie macie w Długołęce centrum handlowego, gdzie poczta jest czynna dłużej? Np. do 20:00?
0 0

Gość: trampek

#6073424 Napisano: 15.09.2015 10:49:59
Ja zapomniałam na unicef dosłać oświadczenia ale dostałam @ ze brakuje i zebym wyslala i wyslalam to tez nie bedzie brac udziału?
0 0

asper01

#6073447 Napisano: 15.09.2015 11:05:09
Próbuję poszukać jakiegokolwiek kontaktu z Panini w sprawie konkursu albumowego inviZimals. Wie ktoś może czy konkurs został już rozstrzygnięty? W necie zero jakikolwiek numeru telefonu;/
0 0

vickichelm

#6073473 Napisano: 15.09.2015 11:19:22
Czy ktos pamięta model patelni Tefal  jakie były do wygrania w konkursie Oleju Wielkopolskiego w Tesco ? emotka
0 0

beata28

#6073478 Napisano: 15.09.2015 11:21:44
Tefal Patelnia Revelation C2100452 24cm
0 0

staszek

#6073480 Napisano: 15.09.2015 11:23:42
cudaczek121 napisał(a):

Coś mi nie działa cytowanie, więc odpowiem tak: Wyobraź sobie barcza i pozostali, którzy myślą,że jeśli pracuję "u tatusia", to mi wolno się zwalniać z pracy,żeby 30 km z Wrocławia jechać do Długołęki w jedną stronę, bo zapomniałam paragonu, telefonu i Bóg wie czego jeszcze, to niestety ja tak dobrze nie mam.dzwoniłam do pani zajmującej się konkursem i na szczęście powiedziała,że możemy paragon dosłać skanem na maila.Zaznaczyła przy okazji,że wiele jest prac,do których nie zostały dołączone wymagane w regulaminie oświadczenia lub też właśnie ludzie z jakichś przyczyn nie dołączyli paragonów, co skutkuje tym,że taka praca dziecka w ogóle nie będzie brana pod uwagę przy ocenie!

U "swojego" czasami jest gorzej niż u "obcego". Więcej się wymaga, taryfy ulgowej brak itp.
0 0

vickichelm

#6073486 Napisano: 15.09.2015 11:28:03
beata28 napisał(a):

Tefal Patelnia Revelation C2100452 24cm

wow emotka dziękuje :*
P.S jeśli ktoś taką ma chętnie kupię
0 0

cudaczek121

#6073518 Napisano: 15.09.2015 11:52:08
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A nie macie w Długołęce centrum handlowego, gdzie poczta jest czynna dłużej? Np. do 20:00?

dziś jest akurat czynna do 15.15,od środy do piątku dopiero aż do 19.
0 0

lola.lola

#6073525 Napisano: 15.09.2015 11:59:01
Szukam informacji na temat lakierów do paznokci 
potrzebuję kupić dużą ilość, czy ktoś może wie czy aktualnie w drogeriach są jakieś promocje typu 1+1gratis ?

Byłabym wdzięczna za pomoc emotka  emotka  emotka
0 0