SZUKAM....

Gość: monikamed

#6096471 Napisano: 19.10.2015 17:30:59
szukam informacji z jakich dni powiadamiała dzisiaj paczka sprzątaczka
0 0

kristof23

#6096476 Napisano: 19.10.2015 17:40:09
informowali z baterii GP?
0 0

mia

#6096506 Napisano: 19.10.2015 18:44:53
Szukam za ile te xboxy z Wedla-Biedronka ewentualnie sprzedajecie i w ogóle jakiegoś linku do tego modelu, na ceneo czy gdzie indziej...emotka
0 0

Gość: ksantypa

#6096507 Napisano: 19.10.2015 18:46:18
monikamed napisał(a):

szukam informacji z jakich dni powiadamiała dzisiaj paczka sprzątaczka

a zobacz w zwycięzcach z jakich sa dni-z tego co widze do 18 .10
0 0

Gość: miriam

#6096509 Napisano: 19.10.2015 18:55:43
defed napisał(a):

reolo3 napisał(a):

basiag napisał(a):

na Łaciate kubki wysyłacie sam kod ? czy piszecie też swoje dane mimo że podawało się przy zgłaszaniu życzeń ?

podbijam, nie ma oświadczeń? 

Nie ma oświadczeń, tylko kody  emotka  Zorientują się do kogo należą po nadawcy na kopercie.
A gdy wysyłacie jedną przesyłką kody od wielu osób, to powkładajcie kody do mniejszych osobnych kopert (odpowiednio podpisanych) emotka

jak wpisuję swoje dane i wygrany kod z opakowania,wyskakuje mi informacja,że ten numer nie jest zwycięski,też ktoś tak ma ?
0 0

olunka

#6096512 Napisano: 19.10.2015 19:02:56
a ja wysłałam teraz 2 kody z łaciatego smsami i 2 mailami, i mam 1 potwierdzenie smsem i 1 na maile, a z pozostałych cisza:( wysyłał tez ktos teraz?
0 0

staszek

#6096520 Napisano: 19.10.2015 19:20:39
defed napisał(a):

majchrowski napisał(a):

Wygrał ktoś więcej niż jeden kubek na jedne dane i e-mail.????????   ŁACIATE

ja myślę, że wygrałam, ale jak wszyscy - dostałam tylko 1x @ - więc wysyłam wszystkie 8kodów z nadzieją na minimum 6kubków emotka
(tak samo było  z leżakami Łomży, tylko 1x @ - a kurier zawitał z leżakami w liczbie mnogiej)

Kurde, a ja 2 zgłoszenia wysłałam, 1 mail i dzisiaj jak łajza 1 kod odesłałam emotka może spróbuję jutro drugi im dosłać, może klepną? emotka
0 0

Gość: trampek.

#6096554 Napisano: 19.10.2015 19:59:24
Ja wygrałam tylko jeden, a zagrałam na tate i nic ale wyslalam tylko 2 zgloszenia emotka wysle w nastepnym etapie jeszcze ciekawe jak to będzie
0 0

bloomcia

#6096663 Napisano: 19.10.2015 23:28:40
Czy ktoś dobry podpowie o której godzinie grać w biedronkowej mocy nagród najlepiej? Mam jeden paragon, a niektórzy z tego co widzę po skutecznosci są specjalistami. Proszę o pw i z góry dzięki! emotka  
0 0

dolly

#6096681 Napisano: 20.10.2015 00:43:19
staszek napisał(a):

defed napisał(a):

majchrowski napisał(a):

Wygrał ktoś więcej niż jeden kubek na jedne dane i e-mail.????????   ŁACIATE

ja myślę, że wygrałam, ale jak wszyscy - dostałam tylko 1x @ - więc wysyłam wszystkie 8kodów z nadzieją na minimum 6kubków emotka
(tak samo było  z leżakami Łomży, tylko 1x @ - a kurier zawitał z leżakami w liczbie mnogiej)

Kurde, a ja 2 zgłoszenia wysłałam, 1 mail i dzisiaj jak łajza 1 kod odesłałam emotka może spróbuję jutro drugi im dosłać, może klepną? emotka

a nie lepiej bylo poczekac do rozwiazania II etapu i poslac razem?
0 0

Gość: pekaes86

#6096711 Napisano: 20.10.2015 09:14:57
Ktoś wie, co dziś wozi UPS? Dzięki z góry emotka
0 0

#6096715 Napisano: 20.10.2015 09:21:39
Co mam zrobić kupiłam kurtkę na vinted i chyba mnie oszukano:( przysięgam publicznie nigdy zakupów na tablica i innych portalach jedynie za pobraniem, glupia ja ze tak nie zrobilam. Kupilam kurtke wplacilam 45 zł i okazalo sie ze jakas druga osoba tez ja kupila i tez wplacia. Mi napsiala, ze przelew jeszcze nie dotarl cale na pewno dotar az tak dlugo nie idzie. A po 2 jej tez nie chce zwrocic pieniedzy. Kurcze nie chce bawic sie z policja;/ a co Policja  wtakiej sytuacji zrobi? masakra nie wiem jak to rozwiazac.
0 0

cherry_coke

#6096719 Napisano: 20.10.2015 09:39:56
trampek. napisał(a):

Co mam zrobić kupiłam kurtkę na vinted i chyba mnie oszukano:( przysięgam publicznie nigdy zakupów na tablica i innych portalach jedynie za pobraniem, glupia ja ze tak nie zrobilam. Kupilam kurtke wplacilam 45 zł i okazalo sie ze jakas druga osoba tez ja kupila i tez wplacia. Mi napsiala, ze przelew jeszcze nie dotarl cale na pewno dotar az tak dlugo nie idzie. A po 2 jej tez nie chce zwrocic pieniedzy. Kurcze nie chce bawic sie z policja;/ a co Policja  wtakiej sytuacji zrobi? masakra nie wiem jak to rozwiazac.

Generalnie nie ma możliwości nie dotarcia przelewu. Jest to mega rzadkość. Najpierw należy poinformować osobę od której kupiłaś, że oczekujesz informacji i wysyłki przedmiotu do dnia określonego, później zgłaszasz na portalu opisując całą sytuację, jeśli nic się nie zmieni informujesz, że zgłaszasz sprawę na policję. Potrzebujesz wtedy skanów rozmów itp, potwierdzenia przelewu... Przede wszystkim nie odpuszczaj, bo takie osoby nie oszukują raz czy dwa, ale jeśli naciągają to robią to regularnie. A ta osoba do przelewu podała adres czy tylko imię, nazwisko i nr konta?
0 0

#6096728 Napisano: 20.10.2015 09:56:16
cherry_coke napisał(a):

trampek. napisał(a):

Generalnie nie ma możliwości nie dotarcia przelewu. Jest to mega rzadkość. Najpierw należy poinformować osobę od której kupiłaś, że oczekujesz informacji i wysyłki przedmiotu do dnia określonego, później zgłaszasz na portalu opisując całą sytuację, jeśli nic się nie zmieni informujesz, że zgłaszasz sprawę na policję. Potrzebujesz wtedy skanów rozmów itp, potwierdzenia przelewu... Przede wszystkim nie odpuszczaj, bo takie osoby nie oszukują raz czy dwa, ale jeśli naciągają to robią to regularnie. A ta osoba do przelewu podała adres czy tylko imię, nazwisko i nr konta?

Właśnie tylko imię nazwisko i konto, ale zazwyczajna fourum tutaj tez tak podaja i wszystko ok. emotka ale wiem, moglam poprosic a w ogole to moglam za pobraniem wziasc ;/ ale mam nauczkę na przyszłość
0 0

cherry_coke

#6096733 Napisano: 20.10.2015 10:01:21
trampek. napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

trampek. napisał(a):

Właśnie tylko imię nazwisko i konto, ale zazwyczajna fourum tutaj tez tak podaja i wszystko ok. emotka ale wiem, moglam poprosic a w ogole to moglam za pobraniem wziasc ;/ ale mam nauczkę na przyszłość

Znając samo imię i nazwisko człowiek jest jakby częściowo anonimowy, znając adres już nie. Ale radzę zgłosić na policję, większa szansa, że osoba się wystraszy i sama odda pieniądze. 
0 0

bethan

#6096759 Napisano: 20.10.2015 10:28:49
bloomcia napisał(a):

Czy ktoś dobry podpowie o której godzinie grać w biedronkowej mocy nagród najlepiej? 

Nie ma znaczenia, naprawdę.
0 0

joan

#6096765 Napisano: 20.10.2015 10:31:44
bethan napisał(a):

bloomcia napisał(a):

Czy ktoś dobry podpowie o której godzinie grać w biedronkowej mocy nagród najlepiej? 

To samo miałam napisać, ale stwierdziłam, iż publiczność uzna, że celowo wprowadzam innych graczy w błąd emotka
0 0

fryteczka

#6096771 Napisano: 20.10.2015 10:38:06
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

bloomcia napisał(a):

To samo miałam napisać, ale stwierdziłam, iż publiczność uzna, że celowo wprowadzam innych graczy w błąd emotka

Przeciez w tym konku dobre hasla obronia sie same emotka
0 0

aniolka2310

#6096773 Napisano: 20.10.2015 10:38:41
Czy odebrał już ktoś krem Restylane? Jak wygląda to "badanie skóry"? emotka
0 0

joan

#6096778 Napisano: 20.10.2015 10:44:01
fryteczka napisał(a):

Przeciez w tym konku dobre hasla obronia sie same emotka

Jestem zdania, że osoby, które wysyłają sporo zgłoszeń (min. bethan czy ja)... prowadzą również statystyki i z owych statystyk jednoznacznie wynika, że nie ma żadnej happy hour. Ale jeśli ktoś musi to koniecznie zbadać samodzielnie, proszę bardzo, miłego wtapiania kasy w paragony emotka
0 0