SZUKAM....

malenka

#6105764 Napisano: 03.11.2015 13:37:30
kubatbg napisał(a):

chodza słuchy że po wygranej w rmf $$$ sprawdzają czy sie opłaca abonament radiowo-telewizyjny i że jak ktos nie opłaca to mu nie daja $ ciekawe czy to prawda ?

W moim mieście była taka sytuacja, że koleś wygrał jakąś większą gotówkę i okazało się, że nie opłacał abonamentu. Podobno oddał sprawę do sądu i ostatecznie ją wygrał.
0 0

defed

#6105768 Napisano: 03.11.2015 13:40:23
malenka napisał(a):

kubatbg napisał(a):

chodza słuchy że po wygranej w rmf $$$ sprawdzają czy sie opłaca abonament radiowo-telewizyjny i że jak ktos nie opłaca to mu nie daja $ ciekawe czy to prawda ?

W moim mieście była taka sytuacja, że koleś wygrał jakąś większą gotówkę i okazało się, że nie opłacał abonamentu. Podobno oddał sprawę do sądu i ostatecznie ją wygrał.

No i dobrze, przecież mógł wziąć udział w konkursie nie posiadając radioodbiornika, audycji można słuchać np. w internecie
0 0

Gość: kubatbg

#6105770 Napisano: 03.11.2015 13:43:04
teraz de facto mógłby to zrobić nie słuchajac w ogóle radia zasady są opisane w zakładce rmf na stronie  emotka

http://www.rmf.fm...ampaign=trafiona10v1

i w pkt 2 opisano jasno i czytelnie opdowiedz na nasze pytanie emotka
0 0

mixik

#6105774 Napisano: 03.11.2015 13:47:55
defed napisał(a):

malenka napisał(a):

kubatbg napisał(a):

No i dobrze, przecież mógł wziąć udział w konkursie nie posiadając radioodbiornika, audycji można słuchać np. w internecie

Kiedyś żonka słyszała na żywo podczas wejścia antenowego z gratulacjami dla kogoś (nie pamiętam czy RMF czy Zetka) jak zwycięzca sporej sumki po podziękowaniach zdążył jeszcze zadać pytanie na antenie typu - a jeśli nie płacę abonamentu rtv to nagroda do mnie dotrze? Podobno była kilkusekundowa konsternacja (zapewne przez to, że nie zdążyli zdjąć tej osoby z anteny), ale odpowiedź prowadzącego byłą w stylu - oczywiście, że tak emotka
0 0

rkvi

#6105781 Napisano: 03.11.2015 13:57:18
Ale RMF i Z to stacje komercyjne i nic im do abonamentu chyba...
0 0

mixik

#6105788 Napisano: 03.11.2015 14:03:42
kubatbg napisał(a):

teraz de facto mógłby to zrobić nie słuchajac w ogóle radia zasady są opisane w zakładce rmf na stronie  emotka

http://www.rmf.fm...ampaign=trafiona10v1

i w pkt 2 opisano jasno i czytelnie opdowiedz na nasze pytanie emotka

Dokładnie... przytaczam:
" 2. Czy nieopłacony abonament radiowo-telewizyjny spowoduje, że nie będę mógł odebrać nagrody w loterii?
Nie, to nie ma wpływu na udział ani odbiór nagród w Jubileuszowej Loterii RMF FM. Wydanie nagrody nie jest uzależnione od zapłaty abonamentu RTV. Abonament radiowo-telewizyjny dotyczy jedynie mediów publicznych. Audiotex Polska sp. z o.o. jest podmiotem komercyjnym i z abonamentem radiowo-telewizyjnym nie ma żadnego związku."
0 0

renatak0

#6105807 Napisano: 03.11.2015 14:19:37
Czy do wszystkich dotarła już nivea z natury?
0 0

aniolka2310

#6105810 Napisano: 03.11.2015 14:21:29
renatak0 napisał(a):

Czy do wszystkich dotarła już nivea z natury?

Nie, ja jeszcze czekam emotka
0 0

marzenier

#6105849 Napisano: 03.11.2015 15:13:32
Szukam taniej księgarni internetowej.
Nieprzeczytane.pl i Tania Książka znam.
Macie jakieś inne sprawdzone?
0 0

olunka

#6105850 Napisano: 03.11.2015 15:16:28
marzenier napisał(a):

bonito.pl (jak masz kartę dużej rodziny to jest rabat)
0 0

blanca

#6105852 Napisano: 03.11.2015 15:16:55
marzenier napisał(a):

aros.pl
0 0

stefania7

#6105854 Napisano: 03.11.2015 15:19:10
marzenier napisał(a):

nieprzeczytane.pl jest najtańsza i ma największy wybór
aros i bonito mają porównywalne ceny, ale zwykle nieco wyższe niż nieprzeczytane.pl
zerknij do składnicy księgarskiej, tam mają dobre ceny, ale zwykle końcówki nakładu, więc trzeba regularnie zaglądać
3telnia może jeszcze
0 0

marzenier

#6105855 Napisano: 03.11.2015 15:21:24
Dziękuję 
Poszperam;)
0 0

adamaszek

#6106020 Napisano: 03.11.2015 20:29:05
Czy ci, którzy wygrali aparaty Canon w Almie - Wedel muszą wysyłać jakieś oświadczenia? Bo nic na stronie nie widzę...
0 0

dejzi

#6106027 Napisano: 03.11.2015 20:39:52
stefania7 napisał(a):

marzenier napisał(a):

aros i bonito mają porównywalne ceny, ale zwykle nieco wyższe niż nieprzeczytane.pl
zerknij do składnicy księgarskiej, tam mają dobre ceny, ale zwykle końcówki nakładu, więc trzeba regularnie zaglądać
3telnia może jeszcze

Też polecam aros szybciutko wysyłają i fajne ceny, na poczcie odbieram i tam płace za wszystko. 
0 0

xooxoo

#6106030 Napisano: 03.11.2015 20:50:33
dejzi napisał(a):

stefania7 napisał(a):

marzenier napisał(a):

3telnia może jeszcze

Też polecam aros szybciutko wysyłają i fajne ceny, na poczcie odbieram i tam płace za wszystko. 

Ja polecam bonito emotka
0 0

marzenier

#6106039 Napisano: 03.11.2015 21:15:26
adamaszek napisał(a):

Czy ci, którzy wygrali aparaty Canon w Almie - Wedel muszą wysyłać jakieś oświadczenia? Bo nic na stronie nie widzę...

Nie 
Tylko karteczkę z dokładnymi danymi ; )
0 0

beata28

#6106042 Napisano: 03.11.2015 21:21:58

Witam uzytkownikow Allegro

Twoje konto w Allegro bedzie zawieszone z powodu nieaktywnego uzytku. wiec prosimy o potwierdzenie, jesli nadal chcesz korzystac z konta w serwisie zakupow

zachecamy do aktualizacji konta ponizszy formularz aby Twoje konto w Allegro moze byc aktywna i gotowa do uzycia w kazdej chwili zadnego dnia w dowolnym miejscu

potwierdzic ciągłosc koncie dzisiaj lub uzyskac calkowite zablokowanie konta w ciagu 24 godzin

https://ssl.allegro.pl/fnd/.authentication/.

Kliknij na powyzszy adres.Przydatne informacjeZ poważaniem--
Allegro
www.allegro.pl

Dostałam przed chwila takiego @. Co mnie dziwi poniewaz juz w tym tygodniu kupiłam pare rzeczy na allegro i tez sprzedałam przedwczoraj i wciąz mam aukcje wystawione. Rachunek nawet dzis zapłaciłam i nie wiem o co kaman. A przed dwoma dniami  chciał mnie ktos naciagnac na znany  nigeryjski szwindel.
Czy mam się czym martwic?
0 0

agamaty

#6106043 Napisano: 03.11.2015 21:24:16
beata28 napisał(a):

Twoje konto w Allegro bedzie zawieszone z powodu nieaktywnego uzytku. wiec prosimy o potwierdzenie, jesli nadal chcesz korzystac z konta w serwisie zakupow

zachecamy do aktualizacji konta ponizszy formularz aby Twoje konto w Allegro moze byc aktywna i gotowa do uzycia w kazdej chwili zadnego dnia w dowolnym miejscu

potwierdzic ciągłosc koncie dzisiaj lub uzyskac calkowite zablokowanie konta w ciagu 24 godzin

Allegro
www.allegro.pl

Dostałam przed chwila takiego @. Co mnie dziwi poniewaz juz w tym tygodniu kupiłam pare rzeczy na allegro i tez sprzedałam przedwczoraj i wciąz mam aukcje wystawione. Rachunek nawet dzis zapłaciłam i nie wiem o co kaman. A przed dwoma dniami  chciał mnie ktos naciagnac na znany  nigeryjski szwindel.

jakiś przekręt. Wyślij do allegro i zapomnij 
0 0

beata28

#6106045 Napisano: 03.11.2015 21:25:05
beata28 napisał(a):

Allegro
www.allegro.pl

dodam,że wkleiłam oryginalnego emaila z oryginalną  trescią  która jest jakas połamana .... kur...
0 0