Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xooxoo

xooxoo

#7367158 Napisano: 22.06.2026 12:42:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przy każdych wynikach zamiast wpisywać się w wątku wygranym, muszę wpisywać się w tym. Coś tu idzie nie tak jak powinno emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7360674 Napisano: 03.06.2026 09:05:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś wie jak to jest z misją Neboa w aplikacji rossmanna? Wczoraj pojawiły się nagrody za wykonanie 7 dniowej serii: było ich 99999. Dziś widzę że tych nagród jest 24900. Gdzie to znika? Ja w maju miałam 15 dniową serię ale jakoś nie widzę że mogę odebrać ten darmowy szampon? To jakoś przy kasie wydają?

Ta pula ma trochę zakręcony wskaźnik, ale wydaje się, że to pula dołączeń do wyzwania, a nie wydanych nagród - wiadomo, że pierwsze mogą pójść dopiero po tygodniu. Może w maju dołączyłaś właśnie jak już się wyczerpał ten licznik? Po 7 dniach wykonywania zadań apka informuje, że ukończyłaś misję i w profilu pojawia się kupon. Szampon bierze się normalnie z półki i po zeskanowaniu aplikacji rabatuje się do 1gr emotka

minęły 3 dni i nagród do odebrania zero. Więc jednak nadal nie rozumiem jak to jest. W maju serię zrobiłam ale nagród nie było (w profilu nie miałam żadnego kuponu) Maj się skończył, zaczęła się nowa pula która po 3 dniach zniknęła.

Też mi się wydaje, że jest to wskaźnik dołączenia do zabawy. W poprzednim było tego mega dużo, a później chyba drugiego czy trzeciego dnia było "0". Ale skończyłam te 7 dni i dostałam normalnie kupon do odebrania szamponu. Znajdował się on tam gdzie kupony jak są piny do odebrania. Szampon odebrałam normalnie, ale dołączyłam do zabawy chyba 1 czy 2 dnia z samego rana, wtedy była jeszcze liczba tych nagród i zrobiłam te 7 dni zadań. Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#7360484 Napisano: 02.06.2026 15:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

makra napisał(a):

Powiem wam że ja jednak jestem zła na bakusia że nic nie wygrałam. Ok może uznali moje zgłoszenia za kiepskie ale nie dostałam potwierdzenia tego po 48h i jestem też zła na siebie że mogłam do nich pisać czy wszystko ok. No cóż emotka

ja głośnik wygralam bez tych odwiadczen

To mnie pocieszyłas emotka  dziękuję

A ja nie wygrałam mając potwierdzenie przyjęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7360086 Napisano: 01.06.2026 16:39:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Masakra, mój numer i mail został chyba zablokowany we wszystkich agencjach  emotka  Pudło za pudłem. Myślałam, że Bakuś wpadnie ale właśnie sprawdziłam, że jednak nie bo grałam w drugim tygodniu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

xooxoo

#7358072 Napisano: 25.05.2026 13:54:29 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

No dobrze. Schweppes przyznał torby z ręcznikiem, przyznał torby z konkursu ogólnego i wyjazd, a ja się pytam grzecznie: czy ktoś wygrał saszetkę? No tak bym ją chciał... 70 sztuk i nikt nie wygrał? No dajcie spokój... N I E M O Ż L I W E!

Też mnie ciekawią te wyniki... Ręczników 30, toreb 50. Wiadomo, że nie każdy się wpisze ale dziwne, że informują w ten sposób i nikt nie trafił torby. Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystkie wyniki poszły. Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#7356876 Napisano: 20.05.2026 15:42:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z tego konkursu ktoś wygrywał? https://www.rmf.fm/r/erste-wieden.html Bo został tylko odjazd z Poznania ale na stronie już od kilku dni nie pojawiają się nagrodzone odpowiedzi, a chyba też nikt się nie chwalił albo przegapiłam? Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7356780 Napisano: 20.05.2026 12:12:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

czarnykot napisał(a):

Jakoś tak wszędzie te bramki zamknięte... kujawski, lubisie, felix,  nestle...emotka

Dla mnie jak sk...syn zamknięte. Od stycznia do grudnia. emotka

Wpisuję się do grupy. emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

xooxoo

#7353751 Napisano: 08.05.2026 15:47:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Odczarowałam konkursy emotka  BLIKOMANIA 200 zł Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#7346024 Napisano: 02.04.2026 11:00:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W zasadzie to mój jedyny wątek do wpisywania się emotka  Chyba jestem na czarnej liście, bo od stycznia praktycznie nic nie wygrałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7343272 Napisano: 19.03.2026 11:27:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

No i u mnie Kamis zero. Ogólnie ostatnio wszędzie zero emotka

U mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7341104 Napisano: 09.03.2026 21:12:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mój ulubiony wątek ostatnio... emotka  nivea... Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7339761 Napisano: 04.03.2026 11:40:40 w Wkurza mnie...
Wkurzam się na samą siebie. Jeden konkurs - przegapiłam datę zakończenia. Na drugi i trzeci zgubiłam paragon - w domu! Najpewniej wyrzuciłam przez przypadek. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7338867 Napisano: 01.03.2026 10:51:13 w Kupię...
Kupię  Spotfity dla obecnych użytkowników Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7335592 Napisano: 13.02.2026 19:01:27 w dziś mam urodzinki
agakaz2 napisał(a):

i milutko mija 13 luty kolejny rok za mną. dziękuję tym co pamiętali.

Wszystkiego najlepszego! Stałego miejsca na listach zwycięzców! emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

xooxoo

#7335418 Napisano: 13.02.2026 09:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Diana02 napisał(a):

rufus napisał(a):

Diana02 napisał(a):

hej, pytanie totalnie z cenzura ale czuję się pogubiona a może ktoś wie i pomoże. kupiłam w Rossmanie na konkurs neboa, okazało się że kasa samoobsługowa nie drukowała paragonów papier się zawijał + się skończył a nikt o paragon nie prosił... I poprosiłam, pani powiedziała że wydrukuje mi z biura i dostałam takie coś jak na zdjęciu. rozumiem że straciłam 30 zł? gdy zapytałam czy mogę normalny paragon to mówiła że się nie da i to służy za paragon, ale nie ma Nipu, ani numeru paragonu, już nic nie ogarniam. Czyli że przepadł paragon konkursowy?

2.12 Dowód zakupu – oryginał paragonu fiskalny lub imienna faktury VAT lub imiennej e-faktury VAT (wystawionej na Uczestnika w rozumieniu 3.1 Regulaminu, bez NIP-u Uczestnika/nabywcy) potwierdzający dokonanie zakupu promocyjnego. Dowód zakupu na potrzeby niniejszego Konkursu powinien być czytelny i oryginalny, tzn. taki, który jest wystawiony przez Sklep konkursowy (którego nazwa i adres znajdują się na Dowodzie zakupu) i który nie jest sfałszowany.
Dowodem zakupu na potrzeby niniejszego Konkursu nie jest w szczególności jego: kserokopia, kopia notarialnie poświadczona, wtórnik, odpis, duplikat, wydrukowany skan.

dzięki, czytałam ale myślałam że może ktoś da mi nadzieję jeszcze! 🥺

Ja Ci dam nadzieję. Napisz do Smolara i opisz całą sytuację. 
Miałam tak przy loterii w C4. Odpisali, że jako klient nie mogę odpowiadać za błędy/problemy wynikające ze strony sklepu i mam normalnie zgłosić taki paragon.

Kiedyś coś takiego mi się przytrafiło jak kupowałam Bref czy coś podobnego na zwrot za zakup. Kasa się zacięła i pani wydała mi właśnie taką kartkę. Napisałam do Smolara, przedstawiłam sytuację, zgłosiłam ten "paragon" i normalnie przeszło. Napisali, że może taki być, później zwrot przyszedł, więc wszystko było OK. Ale napisz do agencji i będziesz miała potwierdzenie na 100%. A jak nie, to zwróć towar z tym "paragonem" i kup jeszcze raz 🤷🏻‍♀️. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7332643 Napisano: 29.01.2026 13:22:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kinder i w ogóle marny styczeń emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7332404 Napisano: 28.01.2026 11:38:39 w dziś mam urodzinki
isiulka napisał(a):

boss75 napisał(a):

28 stycznia  to dzień moich urodzin

28 stycznia urodzili się sami fajni ludzie 😅 🍻 wiem, bo też mam dziś urodziny 🥳🥳🥳

Wszystkiego najlepszego! 🥳 Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#7332165 Napisano: 27.01.2026 13:10:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla dzisiejszych laureatów emotka Wyświetl w wątku >>