SZUKAM....

aneta411

#6140340 Napisano: 04.01.2016 17:02:33
Czy komus udalo sie zrealizowac bony Gama z konkursu Wedel w PSD? 4 sklepy Gama odmówiły przyjęcia,  PMI i Gama milcza (nie odbierają telefonu, nie odpisuja na maile) a Wedel mowi, ze tylko PMI moze pomoc emotka
0 0

xena

#6140341 Napisano: 04.01.2016 17:03:12
mam pytanie odnośnie wysyłki paczkomatem. Otóż jedna osoba chce by wysłać produkt paczkomatem  za pobraniem. Jak to się robi??? czasem odbieram przesyłki z paczkomatu ale w życiu nic nie wysyłałam, nie płaciłam tez przy odbiorze... Na dodatek zainteresowany (osoba nie z tego forum tylko olx)  nie podaje swoich danych tylko -paczkomat na ul... i nr tel, można tak???? coś mi to nie pasuje, wysyłać za pobraniem nie mając nawet danych odbiorcy?? emotka   jesli ktoś wysyłał coś za pobraniem proszę o radę emotka
0 0

zarania

#6140347 Napisano: 04.01.2016 17:11:20
xena napisał(a):

mam pytanie odnośnie wysyłki paczkomatem. Otóż jedna osoba chce by wysłać produkt paczkomatem  za pobraniem. Jak to się robi??? czasem odbieram przesyłki z paczkomatu ale w życiu nic nie wysyłałam, nie płaciłam tez przy odbiorze... Na dodatek zainteresowany (osoba nie z tego forum tylko olx)  nie podaje swoich danych tylko -paczkomat na ul... i nr tel, można tak???? coś mi to nie pasuje, wysyłać za pobraniem nie mając nawet danych odbiorcy?? emotka   jesli ktoś wysyłał coś za pobraniem proszę o radę emotka

Za pobraniem wysłałam tylko raz, podawałam tylko imię, nazwisko, paczkomat, tel. i klient bez problemu zapłacił. Sama nigdy nie odbierałam za pobraniem towaru, ale chyba nie każdy paczkomat ma możliwość przyjmowania kasy.
0 0

xena

#6140352 Napisano: 04.01.2016 17:19:10
zarania napisał(a):

xena napisał(a):

Za pobraniem wysłałam tylko raz, podawałam tylko imię, nazwisko, paczkomat, tel. i klient bez problemu zapłacił. Sama nigdy nie odbierałam za pobraniem towaru, ale chyba nie każdy paczkomat ma możliwość przyjmowania kasy.

dziękuję za radę, nie mam imienia, nazwiska nawet miasta tylko ulica więc chyba trochę mało danychemotka
0 0

vickichelm

#6140353 Napisano: 04.01.2016 17:20:14
aneta19790411 napisał(a):

Czy komus udalo sie zrealizowac bony Gama z konkursu Wedel w PSD? 4 sklepy Gama odmówiły przyjęcia,  PMI i Gama milcza (nie odbierają telefonu, nie odpisuja na maile) a Wedel mowi, ze tylko PMI moze pomoc emotka

mi też się nie udalo emotka Ale ja się dodzwoniłam do PMI - obiecali pomóc. Ale oni twierdzą , że to Wedel ma to załatwić. Będą jaja z tymi bonami emotka ważne do końca stycznia...
0 0

kammaro

#6140354 Napisano: 04.01.2016 17:20:22
asiatko napisał(a):

ktos pamieta do kiedy mamy czas na wyslanie par na Kaufland Osis? bo mi sie dzis tak strasznie nie chce na poczte...

do 6.01 na pewno jest czas emotka
0 0

zubi

#6140368 Napisano: 04.01.2016 17:53:28
Szukam osoby, która wygrała bony w konkursie Wygraj Skuter Vespa, Intermarche. pw
0 0

kadett33

#6140369 Napisano: 04.01.2016 17:55:22
zarania napisał(a):

xena napisał(a):

chyba żaden paczkomat nie ma możliwość wkładania gotówki, tylko za pomocą karty można u nich płacić, ale chyba już we wszystkich jest terminal do płatności kartą.
0 0

basku

#6140383 Napisano: 04.01.2016 18:27:23
aniolka2310 napisał(a):

basku napisał(a):

czy wysylaja Wam sie @ do: [email protected]lemotka

bo ja ciagle mam inforacje o niedostarczeniu wiadomosci....

No właśnie ja również nie mogę wysłać tam zgłoszenia emotka  Wiadomość ciągle wraca.

dziekuje za odpowiedz emotka a komus sie wysylaja tam @???
0 0

kadett33

#6140404 Napisano: 04.01.2016 19:00:25
kto chcę zagrać w grę https://www.grajzplay.pl/ i pomóc wośp
0 0

zarania

#6140622 Napisano: 05.01.2016 08:59:15
xena napisał(a):

zarania napisał(a):

xena napisał(a):

dziękuję za radę, nie mam imienia, nazwiska nawet miasta tylko ulica więc chyba trochę mało danychemotka

Więc zadzwoń może na infolinię i zapytaj jak to jest z tym pobraniem i czy tyle danych wystarczy. A masz pewność, że odbierze? Najlepiej poproś o przedpłatę na koszty wysyłki (lub w podwójnej wysokości wysyłki).
0 0

malutka456

#6140654 Napisano: 05.01.2016 10:09:45
miał ktoś problem z biletami do Multikina z Wedla?  Wczoraj brat usłyszał, że sa nieważne...emotka
0 0

aneta411

#6140655 Napisano: 05.01.2016 10:13:01
malutka456 napisał(a):

miał ktoś problem z biletami do Multikina z Wedla?  Wczoraj brat usłyszał, że sa nieważne...emotka

Ja realizowalam ostanio 30.12 i bylo ok... oby nie bylo  tak, ze byly wazne do konca roku...
0 0

barszcz

#6140656 Napisano: 05.01.2016 10:15:42
malutka456 napisał(a):

W mailu jest notka,że są ważne do 31.03.2016!!
0 0

mia

#6140657 Napisano: 05.01.2016 10:16:51

malutka456 napisał(a):

Ja realizowalam ostanio 30.12 i bylo ok... oby nie bylo  tak, ze byly wazne do konca roku...

Cytat z maila:
Poniżej znajdziesz wejściówkę do sieci kin Multikino dla 4 osób na dowolnie wybrany film w 2D, do zrealizowania w terminie nie późniejszym
niż do 31.03.2016, w postaci 4 e-kodów... emotka
0 0

Masza86

#6140658 Napisano: 05.01.2016 10:19:36
szukam osob ktore wygrały z lays-ow bilety na mecz  i pojechały emotka
mam dylemat jechac czy nie jechac ;/ i jeszcze paszport stracił waznosc , na dowód da rade?? emotka
0 0

kadett33

#6140663 Napisano: 05.01.2016 10:24:40
@Masza86 napisał(a):

szukam osob ktore wygrały z lays-ow bilety na mecz  i pojechały emotka
mam dylemat jechac czy nie jechac ;/ i jeszcze paszport stracił waznosc , na dowód da rade?? emotka

Jak nie wygrałaś na mecz w Ukrainie albo Rosji to bez dowodu możesz jechać.
0 0

malutka456

#6140668 Napisano: 05.01.2016 10:31:58
mia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Cytat z maila:
Poniżej znajdziesz wejściówkę do sieci kin Multikino dla 4 osób na dowolnie wybrany film w 2D, do zrealizowania w terminie nie późniejszym

ekspresowa odpowiedz, chyba po 10 min:

Dzień dobry,Czy chciała Pani wykorzystać bilety w Multikinie? Gdyż jedyny przypadek „niaktywnych” biletów pojawił się, gdy laureat chciał wykorzystać kody w innej sieci niż Multikino, np. w Cinema City. A są to kody dedykowane jedynie sieci Multikino. Niemożliwe jest, aby kody były wykorzystane, gdyż są to indywidualnie generowane kody, które się nie powtarzają, co dodatkowo było dokładnie sprawdzane przed wysłaniem nagród. Sprawdziłam je również przed chwilą i dane kody były wysłane tylko i wyłącznie do Pani, więc tutaj też nie ma żadnego błędu. Kody również są aktywne, gdyż była to jedna wspólna pula biletów, aktywowanych 20 listopada 2015 r. z możliwością wykorzystania do końca marca 2016 r., także nie trzeba podejmować żadnych dodatkowych aktywności. Przykro mi, że się Pani rozczarowała, ale nie jest to wina Organizatora, gdyż nikt do tej pory nie miał takowego problemu, a wszystkie procedury z naszej strony zostały przeprowadzone prawidłowo. Chciałabym również zaznaczyć, iż „Konkurs nie z tej Ziemi!” wraz z okresem reklamacyjnym został oficjalnie zakończony 24.12.2015 r. PozdrawiamKoordynator Konkursu

0 0

Reni

#6140671 Napisano: 05.01.2016 10:35:56
malutka456 napisał(a):

mia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Cytat z maila:

ekspresowa odpowiedz, chyba po 10 min:

Dzień dobry,Czy chciała Pani wykorzystać bilety w Multikinie? Gdyż jedyny przypadek „niaktywnych” biletów pojawił się, gdy laureat chciał wykorzystać kody w innej sieci niż Multikino, np. w Cinema City. A są to kody dedykowane jedynie sieci Multikino. Niemożliwe jest, aby kody były wykorzystane, gdyż są to indywidualnie generowane kody, które się nie powtarzają, co dodatkowo było dokładnie sprawdzane przed wysłaniem nagród. Sprawdziłam je również przed chwilą i dane kody były wysłane tylko i wyłącznie do Pani, więc tutaj też nie ma żadnego błędu. Kody również są aktywne, gdyż była to jedna wspólna pula biletów, aktywowanych 20 listopada 2015 r. z możliwością wykorzystania do końca marca 2016 r., także nie trzeba podejmować żadnych dodatkowych aktywności. Przykro mi, że się Pani rozczarowała, ale nie jest to wina Organizatora, gdyż nikt do tej pory nie miał takowego problemu, a wszystkie procedury z naszej strony zostały przeprowadzone prawidłowo. Chciałabym również zaznaczyć, iż „Konkurs nie z tej Ziemi!” wraz z okresem reklamacyjnym został oficjalnie zakończony 24.12.2015 r. PozdrawiamKoordynator Konkursu

Może osoba w kasie źle wbiła kody...?  emotka
0 0

malutka456

#6140672 Napisano: 05.01.2016 10:36:54
Reni   to samo właśnie pomyślałam  emotka
0 0