SZUKAM....

migi

#6139797 Napisano: 02.01.2016 20:39:35
zarania napisał(a):

Szukam informacji, dlaczego Dobry Dinozaur to smutna bajka? Czy nadaje się do oglądania z przedszkolakiem?

Moja 6 letnia (!) córka (fakt, że wrażliwa), chwilę przed końcem poprosiła męża o wyjście, bo nie chciała już oglądać. Mówi, że latały tam okropne dinozaury, które chciały zjeść malutkiego dinozaura i to było straszne.
0 0

joan

#6139798 Napisano: 02.01.2016 20:51:56
zarania napisał(a):

Szukam informacji, dlaczego Dobry Dinozaur to smutna bajka? Czy nadaje się do oglądania z przedszkolakiem?

Opinia z naszego forum: ja byłam z 6 latką...masa dzieciaków płakała ;( serio ....smutna i tragiczna ta bajka... ta bajka i dość nudna ;( w skrócie: urodził się niepełnosparwny dinozaur, wyrusza w świat z ojcem, ojciec ginie, mały co chwilę tez przezywa straszne przygodny, na koniec wraca sam do pracującej w polu, starej matki ;( sam smutek w tej bajce...

ja nie byłam zachwycona, a wręcz bardzo zawiedziona ;( za dużo złych emocji w tej bajce ;( i kończy się smutno ;(
0 0

dejzi

#6139801 Napisano: 02.01.2016 21:12:43
joan napisał(a):

zarania napisał(a):

Opinia z naszego forum: ja byłam z 6 latką...masa dzieciaków płakała ;( serio ....smutna i tragiczna ta bajka... ta bajka i dość nudna ;( w skrócie: urodził się niepełnosparwny dinozaur, wyrusza w świat z ojcem, ojciec ginie, mały co chwilę tez przezywa straszne przygodny, na koniec wraca sam do pracującej w polu, starej matki ;( sam smutek w tej bajce...

ja nie byłam zachwycona, a wręcz bardzo zawiedziona ;( za dużo złych emocji w tej bajce ;( i kończy się smutno ;(

Ja byłam z moim 4 latkiem i mu się super podobała. Chce jeszcze raz iść na to, jak mu  dziś pokazywałam zwiastuny innych bajek. Aż złe tej bajki tak nie oceniam.  Koleżanka była z córką 6 lat to tej małej się nie podobała i synkiem niecałe 4 to też mu się podobało. 
0 0

zarania

#6139802 Napisano: 02.01.2016 21:13:13
Serdecznie dziękuję za informacje, czyli dla moich dzieci to nie jest odpowiednia bajka.
0 0

batistutek123

#6139848 Napisano: 03.01.2016 01:36:45
haha Ludzie wyście całkiem pogłupieli. Trochę za bardzo się spinacie, więcej luzu i mniej stresu. Jak tak czytam wasze komentarze to nie wiem czy się śmiać a może płakać. Więcej luzu do siebie i drugiego człowieka. Była gdzieś kiedyś taka akcja chyba w radiu(nie słucham) -"Wrzuć na luz"!
Leków nie biorę, nigdy nie brałem i nie zamierzam- źle mi życzycie chcecie we mnie władować te świństwa.
Może coś z medycyny naturalnej- obecnie jem codziennie po 2 pestki moreli na zabicie ewentualnych powstających komórek rakowych jak i inne czynniki.
Już całkiem poważnie, nie sądziłem że tutaj dalej taka spinka rok temu było podobnie. Co gorsze te same osoby trochę zbyt mechanicznie spostrzegają świat, gdzie czegoś nie napiszę to zaraz burza mózgów.
Idę się zając konkursami, trochę szkoda czasu na takową rozmowę, liczyłem na jakąś "normalna" dyskusję bez obrażania.
Pozdrawiam Bardzo Serdecznie w Nowym Roku!
0 0

dolly

#6139850 Napisano: 03.01.2016 01:47:51
batistutek123 napisał(a):

haha Ludzie wyście całkiem pogłupieli. Trochę za bardzo się spinacie, więcej luzu i mniej stresu. Jak tak czytam wasze komentarze to nie wiem czy się śmiać a może płakać. Więcej luzu do siebie i drugiego człowieka. Była gdzieś kiedyś taka akcja chyba w radiu(nie słucham) -"Wrzuć na luz"!
Leków nie biorę, nigdy nie brałem i nie zamierzam- źle mi życzycie chcecie we mnie władować te świństwa.
Może coś z medycyny naturalnej- obecnie jem codziennie po 2 pestki moreli na zabicie ewentualnych powstających komórek rakowych jak i inne czynniki.
Już całkiem poważnie, nie sądziłem że tutaj dalej taka spinka rok temu było podobnie. Co gorsze te same osoby trochę zbyt mechanicznie spostrzegają świat, gdzie czegoś nie napiszę to zaraz burza mózgów.
Idę się zając konkursami, trochę szkoda czasu na takową rozmowę, liczyłem na jakąś "normalna" dyskusję bez obrażania.

nooooo, to raczej nie masz tu czego tfu kogo szukać, bo Ci sie jakas nerwowa trafi...
0 0

defed

#6139921 Napisano: 03.01.2016 14:34:02
joan napisał(a):

defed napisał(a):

SZUKAM karty kredytowej godnej polecenia (czytaj: całkowicie darmowej). Potrzebuję jej min. do robienia rezerwacji hotelowych, otrzymywania dodatkowych zniżek np. podczas płacenia za OC lub płacenia za niektóre zakupy w sieci, gdzie nie ma metod płatności typu przelew przelew z konta. Nie potrzebuję kredytu-w sensie pożyczki pieniądza na jakiś czas.
Nie chcę z tytułu posiadania tej karty kredytowej ponosić jakichkolwiek kosztów. emotka Dziękuję za uwagę, czekam na wskazówkiemotka

Podepnę się, ALE z nieco innymi wymaganiami: potrzebna mi karta do płacenia w sieci i dokonywania rezerwacji hotelowych, nie kredytowa!, a jedynie umożliwiająca płatności elektroniczne, gdzie samodzielnie doładowujemy saldo karty, a potem korzystamy z niego do zera i ani złocisza więcej.

Może być za opłatą emotka

0 0

buka

#6139923 Napisano: 03.01.2016 14:50:06
zarania napisał(a):

Sama bajka jest świetnie zrobiona, trzyma akcję, czas szybko płynie. Mi się podobała . Ale to bajka typu dramat, jest mało zabawna, dość smutna historia z dobrym zakończeniem. Mój syn po bajce był przepełniony pytaniami typu : a co to będzie jak tata albo ty umrzecie? Czy jak bym został sam to kto by mnie przygarnął? I wiele innych , bajka dała mu mocno do myślenia. Gdy zapytałam czy obejrzał by jeszcze raz odpowiedział że tak. 

Jeśli szukacie dużo śmiechu to trzeba poszukać innej alternatywy. 

edit: kino było pełne dzieci (mikołajki) żadne dziecko nie płakało.
0 0

shell

#6139949 Napisano: 03.01.2016 16:04:29
Ma ktoś reg.do tego konka? https://www.e-kon...wa.html#.Vok4GsvdjqA
Nie wiem kiedy wyniki... emotka
0 0

sosna

#6139955 Napisano: 03.01.2016 16:15:43
batistutek123 napisał(a):

Szczęśliwego nowego roku batistutek123 i znalezienia fajnej żony. Ja mam dwóch synów, jeden też jest wolnym strzelcem emotka
0 0

adamaszek

#6139996 Napisano: 03.01.2016 18:00:59
Czy jest gdzieś teraz konkurs z Listerine?  emotka
0 0

Gość: rachel

#6140004 Napisano: 03.01.2016 18:22:46
kogos z okolic łodzi kto mi podpowie czy warto odwiedzic ptak outlet ???
0 0

kadett33

#6140079 Napisano: 03.01.2016 22:13:15
kto chcę zagrać w grę https://www.grajzplay.pl/ i pomóc wośp
0 0

pszczola

#6140094 Napisano: 04.01.2016 00:09:47
rachel napisał(a):

Wstąpiłam przejazdem 2 lata temu. Byłam rozczarowana. Uznałam to wtedy za stratę czasu.
0 0

kemli

#6140096 Napisano: 04.01.2016 01:18:32
Czy w przypadku logowania na fb z innego mirjsca/urzadzenia dostaje sie na maila powiadomienie jak w przypadku google?
0 0

luk1990

#6140097 Napisano: 04.01.2016 01:20:16
pszczola napisał(a):

rachel napisał(a):

Wstąpiłam przejazdem 2 lata temu. Byłam rozczarowana. Uznałam to wtedy za stratę czasu

potwierdzam-nic specjalnego tam nie ma niestety ;<
0 0

carissma

#6140105 Napisano: 04.01.2016 08:59:52
kemli napisał(a):

Czy w przypadku logowania na fb z innego mirjsca/urzadzenia dostaje sie na maila powiadomienie jak w przypadku google?

Nie wiem czy to nie jest zależne od ustawień konta, ale ja zawsze dostaję powiadomienie na fb i na maila z jakiej przeglądarki i z jakiego miejsca (miasto) wykryto nowe logowanie.
0 0

qst

#6140108 Napisano: 04.01.2016 09:04:30
carissma napisał(a):

kemli napisał(a):

Nie wiem czy to nie jest zależne od ustawień konta, ale ja zawsze dostaję powiadomienie na fb i na maila z jakiej przeglądarki i z jakiego miejsca (miasto) wykryto nowe logowanie.

Zależy od ustawień konta: ustawienia-bezpieczeństwo-alerty dotyczące logowania
0 0

mahuska

#6140114 Napisano: 04.01.2016 09:49:28
Szukam adresu mailowego z którego były rozsyłane informacje o zakwalifikowaniu się do programu „Wiem Jak Karmić"
0 0

Gość: zwierzyniec

#6140116 Napisano: 04.01.2016 10:00:08
mahuska napisał(a):

Szukam adresu mailowego z którego były rozsyłane informacje o zakwalifikowaniu się do programu „Wiem Jak Karmić

kontakt@wiemjakkarmic.pl
0 0