SZUKAM....

adamaszek

#6142675 Napisano: 09.01.2016 16:22:01
amaretta1 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Mam pytanie za 100 punktów: czy możliwy jest ślub cywilny ze świadkami z urzędu bez żadnej celebry? Ktoś jest może zorientowany w tym temacie?

Jak najbardziej jest możliwe, proponuję zadzwonić do konkretnego urzędu. Moja koleżanka z obecnym już mężem tak zrobili bez żadnej celebry i są szczęśliwi emotka

No i super, ja to najbardziej rozumiem, tylko rodzina mojej przyjaciółki chrząka, ze powinno być wesele. Szkoda, że nie każdy rozumie, że warto każdemu dać żyć tak jak chce i według swoich reguł...
0 0

bezaczek7

#6142680 Napisano: 09.01.2016 16:33:37
koniczynka123 napisał(a):

iszhara napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

czy jest ktoś, kto oprócz mnie nie dostał paczki sprzątaczki z października? wygrałam pod koniec miesiąca.

Ja również czekam.

Ja nie dostałam paczki z początkowych dni, napisałam @,  przeprosili, że umknęło im zgłoszenie i mają wysłać w tym tyg

Dzieki, to i ja poszukam maila i napisze, jedyna taka zalegla nagroda.
0 0

cudaczek121

#6142738 Napisano: 09.01.2016 20:13:46
jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy haslo do krzyzowki rossnetu to Sy.....wa Za...a? Proszę o priv - ja juz mam haslo, ale chcialabym sie upewnic

Wnioskuję iż to "tajemnicze hasło" to Sylwestrowa Zabawa? emotka  A cóż to za tajemnica Dżizass...emotka

ha ha to nie tajemnica, ale nie wiem czy mogę tak oficjalnie pisać emotka

jeszcze jakby mi ktoś podał jaki prefiks i pod jaki numer trzeba wysłać na ten Skarb emotka

nr sms 7175
SKARB.zdanie
sms do 160 znakow, bez polskich znakow

dziękuję, a to tylko dzisiaj-bo nie mam tej gazetki

ja tez nie mam gazetki, ale tu mozna zobaczyc http://www.rossma...arb/e-wydanie,012016
smsy wysylamy do 26.01.2016

dziękuję Ci jokan, bo właśnie nie dałam wczoraj rady powiększyć tego obrazka emotka
0 0

batistutek123

#6142744 Napisano: 09.01.2016 20:34:58
haha.. ale śmieszne komentarze- tak się trochę obawiałem że jak dzisiaj wejdę wyleję się na mnie fala bejtu.
Jest dobrze, pisałem późno  w nocy stąd pełno błędów różnego kalibru.
Praca na stoczni, codziennie po 12 godzin bez ani jednego dnia wolnego w miesiącu (łącznie z niedzielami). Po przepracowaniu okresu mam wolne 2 tygodnie i mogę wrócić znowu, albo w innym terminie kiedy mi pasuję. Dlatego taka praca mi pasuję.

Pozdrawiam
0 0

dejzi

#6142747 Napisano: 09.01.2016 20:42:32
Szukam, czy ktoś kupował już na http://www.wish.com i czy był zadowolony?? Jak długo czeka się na wysyłkę? 
0 0

cudaczek121

#6142767 Napisano: 09.01.2016 21:27:29
bezaczek7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

iszhara napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

czy jest ktoś, kto oprócz mnie nie dostał paczki sprzątaczki z października? wygrałam pod koniec miesiąca.

Ja również czekam.

Ja nie dostałam paczki z początkowych dni, napisałam @,  przeprosili, że umknęło im zgłoszenie i mają wysłać w tym tyg

Dzieki, to i ja poszukam maila i napisze, jedyna taka zalegla nagroda.

No u mnie taka sama sytuacja.8 października odesłałam mailem dane plus paragon i dotychczas nie mam nagrody.Napisałam do nich przed chwilą, może w poniedziałek odpiszą.
0 0

joan

#6142772 Napisano: 09.01.2016 21:42:30
adamaszek napisał(a):

Mam pytanie za 100 punktów: czy możliwy jest ślub cywilny ze świadkami z urzędu bez żadnej celebry? Ktoś jest może zorientowany w tym temacie?

Jest możliwy, byłam świadkową na takim ślubie w Pieninach (Szczawnica) - zdecydowanie NAJLEPSZY i najpiękniejszy ślub, w którym uczestniczyłam! Wyjątkowe chwile, cudne sesje zdjęciowe, góry i przede wszystkim: młoda para na pierwszym miejscu emotka

Mam też za sobą sporo hucznych wesel, ale na nie szkoda liter.
0 0

marzenier

#6142774 Napisano: 09.01.2016 21:49:18
dejzi napisał(a):

Szukam, czy ktoś kupował już na http://www.wish.com i czy był zadowolony?? Jak długo czeka się na wysyłkę? 

Moja koleżanka kupiła tam kurtkę.
Czekała ok 4 tyg.Dostala...jak sama to określiła,bardzo stylową...szmate do podłogi.Paczytaj w necie opinie,bardzo często zdjęcia te widoczne u nich na stronie różnią się i to bardzo,od tego co się dostaje.Ja bym nie ryzykował,jeżeli to ma być coś w stylu sukienki,płaszcza,nie daj Boże spodnie.Szalik czy rękawiczki może bym u nich kupiła emotka
0 0

dejzi

#6142778 Napisano: 09.01.2016 22:04:03
marzenier napisał(a):

dejzi napisał(a):

Moja koleżanka kupiła tam kurtkę.
Czekała ok 4 tyg.Dostala...jak sama to określiła,bardzo stylową...szmate do podłogi.Paczytaj w necie opinie,bardzo często zdjęcia te widoczne u nich na stronie różnią się i to bardzo,od tego co się dostaje.Ja bym nie ryzykował,jeżeli to ma być coś w stylu sukienki,płaszcza,nie daj Boże spodnie.Szalik czy rękawiczki może bym u nich kupiła emotka

Dzięki emotka
0 0

maa

#6142785 Napisano: 09.01.2016 22:56:41
szukam kogos kto dostał fioletowy kocyk z enfamil i chcialby się wymienić na różowy
0 0

Gość: giuliettaX

#6142789 Napisano: 09.01.2016 23:20:43
joan napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Jest możliwy, byłam świadkową na takim ślubie w Pieninach (Szczawnica) - zdecydowanie NAJLEPSZY i najpiękniejszy ślub, w którym uczestniczyłam! Wyjątkowe chwile, cudne sesje zdjęciowe, góry i przede wszystkim: młoda para na pierwszym miejscu emotka

jest możliwy i to nawet poza USC    ja osobiście wolę szczerą przysięgę "do końca życia" przed urzędnikiem sc niż fałszywą w kościele za kasę przez osoby, które nie mają o wierze żadnej wiedzy, które nie mają jakichś ludzkich wartości w życiu codziennym, które "w domu" są potworami, a w niedziele w pierwszym rzędzie w kościele, bo to szczyt ich wiary na pokaz ludziom... które niszczą życie, związek drugiego człowieka, życie jego dzieci i biorą ślub kościelny   to chyba trzeba nie mieć rozumu lub być pod wpływem.. czy co? w tamtym roku ponad 66 tysięcy rozwodów  czy ci ludzie są normalni? pierwsza przyczyna to : niezgodność charakterów... dla mnie żadna, bo na zgodność charakterów mają całe życie  druga to zdrada... czym trzeba być, żeby przysiąc komuś miłość i zdradzić? sex to tylko fizjologia organizmu tak jak wydalanie... prymitywny zwierzęcy odruch, a to co odróżnia człowieka od zwierząt jest rozum  tylko jak widać w statystykach, a jeszcze jak poczytam na "pieseczku"  nie każdy człowiek ma rozum  normalny człowiek nie umie "nie myśleć", że kogoś skrzywdził... ja dziękuję zniszczyć komuś życie, jego dzieciom, złożyć fałszywą przysięgę w kościele i żyć z fałszywym uśmiechem, przecież to widać... miłość jest czysta i chodzi nad ziemią ze szczerym uśmiechem  
0 0

dolly

#6142790 Napisano: 09.01.2016 23:22:04
Sluchajcie jak sie oznacza jakas osobe na fb, zeby w komentarzu byla podswietlona?
0 0

Gość: giuliettaX

#6142791 Napisano: 09.01.2016 23:24:10
dolly napisał(a):

Sluchajcie jak sie oznacza jakas osobe na fb, zeby w komentarzu byla podswietlona?

chyba tylko się pisze dokładne dane z konta i to samo podświetla, wcześniej tak było emotka  
0 0

asiunia260

#6142792 Napisano: 09.01.2016 23:25:17
giulietta napisał(a):

dolly napisał(a):

chyba tylko się pisze dokładne dane z konta i to samo podświetla, wcześniej tak było emotka  

albo poprzedzasz jej dane @  emotka
0 0

dolly

#6142793 Napisano: 09.01.2016 23:26:53
asiunia260 napisał(a):

giulietta napisał(a):

dolly napisał(a):

albo poprzedzasz jej dane @  emotka

Dziekuje dziewczyny emotka
0 0

adamaszek

#6142794 Napisano: 09.01.2016 23:30:08
giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

adamaszek napisał(a):

jest możliwy i to nawet poza USC    ja osobiście wolę szczerą przysięgę "do końca życia" przed urzędnikiem sc niż fałszywą w kościele za kasę przez osoby, które nie mają o wierze żadnej wiedzy, które nie mają jakichś ludzkich wartości w życiu codziennym, które "w domu" są potworami, a w niedziele w pierwszym rzędzie w kościele, bo to szczyt ich wiary na pokaz ludziom... które niszczą życie, związek drugiego człowieka, życie jego dzieci i biorą ślub kościelny   to chyba trzeba nie mieć rozumu lub być pod wpływem.. czy co? w tamtym roku ponad 66 tysięcy rozwodów  czy ci ludzie są normalni? pierwsza przyczyna to : niezgodność charakterów... dla mnie żadna, bo na zgodność charakterów mają całe życie  druga to zdrada... czym trzeba być, żeby przysiąc komuś miłość i zdradzić? sex to tylko fizjologia organizmu tak jak wydalanie... prymitywny zwierzęcy odruch, a to co odróżnia człowieka od zwierząt jest rozum  tylko jak widać w statystykach, a jeszcze jak poczytam na "pieseczku"  nie każdy człowiek ma rozum  normalny człowiek nie umie "nie myśleć", że kogoś skrzywdził... ja dziękuję zniszczyć komuś życie, jego dzieciom, złożyć fałszywą przysięgę w kościele i żyć z fałszywym uśmiechem, przecież to widać... miłość jest czysta i chodzi nad ziemią ze szczerym uśmiechem  

dokładnie,  w 100 % się zgadzam 
0 0

maryja70

#6142796 Napisano: 09.01.2016 23:41:47
Witam szukam osoby która pracuje w salonie play  poczebuję pomoczy plis proszę o kontakt na pw.emotka
0 0

dzasmina

#6142817 Napisano: 10.01.2016 10:41:56
czy w smyku stacjonarnym tez sa  teraz wyprzedaze?
0 0

marzennia111

#6142841 Napisano: 10.01.2016 11:31:22
dzasmina napisał(a):

Tak są upolowałam (ciuchy)  nawet taniej niż w sklepie internetowym
0 0

benasia

#6142984 Napisano: 10.01.2016 20:30:12
Ja również te same ubranka w stacjonarnym widziałam taniej niz w internetowym
marzennia111 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Tak są upolowałam (ciuchy)  nawet taniej niż w sklepie internetowym

0 0