SZUKAM....

joan

#6177709 Napisano: 29.03.2016 22:13:38
79magda napisał(a):

Myślę, że to zależy od świadomości osoby za ladą i jej dobrych chęci. Wiele razy byłam w takiej sytuacji i kupowałam bilet z wyprzedzeniem bez problemu, raz w tym samym kinie ktoś mi powiedział, że "się nie da" i na nic były tłumaczenia, że ja już tak wiele razy... Spróbuj, co Ci zależy, zawsze możesz trafić na kogoś ogarniętego i życzliwego emotka

Plan mam taki, żeby pójść, kodzik podać i nie mówić o dacie ważności. Jeśli przejdzie, będzie ok emotka
0 0

olunka

#6177710 Napisano: 29.03.2016 22:19:44
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Myślę, że to zależy od świadomości osoby za ladą i jej dobrych chęci. Wiele razy byłam w takiej sytuacji i kupowałam bilet z wyprzedzeniem bez problemu, raz w tym samym kinie ktoś mi powiedział, że "się nie da" i na nic były tłumaczenia, że ja już tak wiele razy... Spróbuj, co Ci zależy, zawsze możesz trafić na kogoś ogarniętego i życzliwego emotka

Plan mam taki, żeby pójść, kodzik podać i nie mówić o dacie ważności. Jeśli przejdzie, będzie ok emotka

byłam dzisiaj, zapytałam i podobno trzeba miec zgodę kierownika emotka emotka
0 0

joan

#6177714 Napisano: 29.03.2016 22:25:11
olunka napisał(a):

Łoraju emotka

A ja dziś byłam na filmie "Moje wielkie greckie wesele 2" i zaskoczyło mnie na plus, myślałam, że to słaba produkcja będzie. A jednak - ku własnemu zaskoczeniu - się śmiałam emotka
0 0

olunka

#6177717 Napisano: 29.03.2016 22:48:03
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

Łoraju emotka

A ja dziś byłam na filmie "Moje wielkie greckie wesele 2" i zaskoczyło mnie na plus, myślałam, że to słaba produkcja będzie. A jednak - ku własnemu zaskoczeniu - się śmiałam emotka a j

A ja bylam na kungfu panda i byl tez Artur Rojek z rodzinka:)
0 0

batistutek123

#6177733 Napisano: 29.03.2016 23:46:05
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

Łoraju emotka

A ja dziś byłam na filmie "Moje wielkie greckie wesele 2" i zaskoczyło mnie na plus, myślałam, że to słaba produkcja będzie. A jednak - ku własnemu zaskoczeniu - się śmiałam emotka a j

Kto to ten Artur Rojek ? Może lepiej nie podawać z imienia i nazwiska znajomych, bo jeszcze ktoś się doczepi:)
0 0

edith

#6177737 Napisano: 29.03.2016 23:53:10
Nigdy nie stosowalam żadnych suplementow diety,po prostu nie wierzę w takie cuda.. emotka Ale teraz potrzebuję porady,szukam czegoś co można stosować przy ćwiczeniach i zdrowym odzywianiu ,żeby lepiej spalać tkankę tluszczową,są wogóle jakieś sensowne preparaty?? emotka W telewizji reklam pełno ale ja jestem takim niedowiarkiem
0 0

asiatko

#6177738 Napisano: 29.03.2016 23:53:44
macie jakas cudowna metode na sprzedaż wygranych kosmetykow? U mnie umarlo najlepsze zrodło odbioru i mam tego w cholere, az zal patrzec jak sie kaska kisi
0 0

olunka

#6177739 Napisano: 30.03.2016 00:17:13
batistutek123 napisał(a):

olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

Łoraju emotka

Kto to ten Artur Rojek ? Może lepiej nie podawać z imienia i nazwiska znajomych, bo jeszcze ktoś się doczepi:)

No niestety to nie mój znajomy, ale bardzo lubie go słuchać szczególnie jak grał z Myslovitz:)
0 0

batistutek123

#6177742 Napisano: 30.03.2016 00:43:02
olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

Łoraju emotka

No niestety to nie mój znajomy, ale bardzo lubie go słuchać szczególnie jak grał z Myslovitz:)

Czemu "niestety"? Zawsze możesz spróbować.
0 0

Gość: mariolakal

#6177748 Napisano: 30.03.2016 02:18:29
dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

Tak jest jeden jedyny jaki znam. Bez efektów ubocznych. Papryka i olej. Podaj maila na pw. Wyślę CI przepis. Stary sposób, którym ostatnio leczyłem ludzi którym zostało kilka dni życia, bo medycyna nie pomogła.
Pomagam ludziom za darmo. Przeczytasz i sama zdecydujesz ocenisz, jak się uda proszę przekaż dalej.
Żadne sklepowe i inne preparaty CI nie pomogą.
Dam Ci jedna Starosłowiańską wskazówkę, najwięcej możesz jeść z rana ile chcesz, obiad około 12 i kolacja ostatni posiłek najlepiej o 15 (ewentualnie gdy nie możesz to o 18) Bo do 15 się ciało rozkurcza, później jest skurcz.
Życzę powodzenia!

O 15 to bym do tej pory zemdlala.
Smacznego... dziekuje. Właśnie zjadłam kanapkę. Dobranoc emotka

A ja właśnie zjadłam obiadokolację... Śniadanie miałam wcześnie... O 18-ej...  emotka

Oj, Mariolka, a podwieczorek? emotka

Nie jadam między posiłkami głównymi...   emotka
0 0

ewelka1979

#6177790 Napisano: 30.03.2016 10:06:39
Osoby, która była w takiej sytuacji jak ja.... wysłałam pocztą polską bon o dużej wartości przesyłkę ubepieczyłam bo tak pani w okienku mi poradzila, oczywiście przesyłka zginęła, WZAJEMNE TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ POCZTOWYCH  odpisało mi właśnie, że zgodnie z regulaminem bony nie mogą być ubezpieczane, ale w końcu pracownik poczty zaproponował mi to ubezpieczenie wiedząc co jest w środku, czy warto wchodzić z nimi na drogę sądową? proszę o podpowiedzi i dziękuję
0 0

joan

#6177793 Napisano: 30.03.2016 10:09:17
ewelka1979 napisał(a):

Osoby, która była w takiej sytuacji jak ja.... wysłałam pocztą polską bon o dużej wartości przesyłkę ubepieczyłam bo tak pani w okienku mi poradzila, oczywiście przesyłka zginęła, WZAJEMNE TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ POCZTOWYCH  odpisało mi właśnie, że zgodnie z regulaminem bony nie mogą być ubezpieczane, ale w końcu pracownik poczty zaproponował mi to ubezpieczenie wiedząc co jest w środku, czy warto wchodzić z nimi na drogę sądową? proszę o podpowiedzi i dziękuję

Najpierw sprawdź w cenniku PP, co możesz przesyłać w danej opcji. Pamiętam, że kiedyś wysyłałam voucher do biura podróży i po zapoznaniu się z cennikiem wysłałam go na PP, ale Pocztexem.
0 0

ewelka1979

#6177796 Napisano: 30.03.2016 10:13:11
joan napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

Najpierw sprawdź w cenniku PP, co możesz przesyłać w danej opcji. Pamiętam, że kiedyś wysyłałam voucher do biura podróży i po zapoznaniu się z cennikiem wysłałam go na PP, ale Pocztexem.

sądziłam,że to pracownik sprzedając mi jakaś usługę powinien znać na tym co robi
0 0

joan

#6177801 Napisano: 30.03.2016 10:19:50
ewelka1979 napisał(a):

sądziłam,że to pracownik sprzedając mi jakaś usługę powinien znać na tym co robi

Niby tak, ale to ma tyle sensu, co powoływanie się na słowa konsultanta. Przy czym rozmowy z konsultantem przynajmniej są nagrywane, a pani z okienka wszystkiego się wyprze i tyle.

Wydaje mi się, że można działać w tej sprawie tylko wtedy, jeśli wybrany przez Ciebie sposób wysyłki obejmował towary typu bony / vouchery / papiery wartościowe. Bo inaczej to tak, jakbyś wysłała okulary w zwykłej kopercie i domagała się odszkodowania za ich uszkodzenie w transporcie.
emotka
0 0

zarania

#6177806 Napisano: 30.03.2016 10:22:11
Szukam informacji, czy ubranka dziecięce Endo mają normalną rozmiarówkę, zaniżoną czy zawyżoną?
Może któraś z Was kupuje swoim dzieciom w Endo, bo pierwszy raz chcę zamówić?
0 0

stefania7

#6177811 Napisano: 30.03.2016 10:26:08
zarania napisał(a):

Szukam informacji, czy ubranka dziecięce Endo mają normalną rozmiarówkę, zaniżoną czy zawyżoną?

Rozmiarówka jest raczej normalna, ale za to jakość słaba - ubrania szybko się niszczą, rozciągają - nie polecam. No, chyba, że to ma być ciuch na "specjalne okazje" i dziecko założy go ze dwa razy, to może emotka
0 0

ewelka1979

#6177813 Napisano: 30.03.2016 10:27:13
joan napisał(a):

ciężko będzie jej się wyprzeć bo sama pisała na kopercie ze to są bony

0 0

joan

#6177820 Napisano: 30.03.2016 10:34:36
ewelka1979 napisał(a):

Musiałabyś chyba sporo regulaminów pocztowych poczytać i na nich bazować. Oczywiście warto omówić tę kwestię z rzecznikiem / prawnikiem, ale im już musisz gotowe cytaty przygotować, a nie że oni będą się ze wszystkim sami zapoznawali.

Pamiętam, że chciałam swój voucher wysłać DHLem, to pani z punktu DHLa kazała mi pokazać zawartość koperty emotka Potem stwierdziła, że DHL takich voucherów nie przewozi i ona mi tego nie przyjmie. No ciekawe, że do mnie voucher dotarł DHLem, ale ja go odesłać nie mogłam emotka
0 0

toka

#6177821 Napisano: 30.03.2016 10:36:57
stefania7 napisał(a):

zarania napisał(a):

Rozmiarówka jest raczej normalna, ale za to jakość słaba - ubrania szybko się niszczą, rozciągają - nie polecam. No, chyba, że to ma być ciuch na "specjalne okazje" i dziecko założy go ze dwa razy, to może emotka

koszulki kupione w Endo jakoś dziwnie "gubią" oczka-robią się dziurki np na plecach,kolor szybko blaknie a rozmiar jest dosyć mały-w porównaniu np rozmiarówką H&M albo Reserved,koszulki z bardzo cieniutkiej bawełny,kolory fajne ale jakość wg mnie nie warta tej ceny.
0 0

ewelka1979

#6177822 Napisano: 30.03.2016 10:37:09
joan napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

Musiałabyś chyba sporo regulaminów pocztowych poczytać i na nich bazować. Oczywiście warto omówić tę kwestię z rzecznikiem / prawnikiem, ale im już musisz gotowe cytaty przygotować, a nie że oni będą się ze wszystkim sami zapoznawali.

Pamiętam, że chciałam swój voucher wysłać DHLem, to pani z punktu DHLa kazała mi pokazać zawartość koperty emotka Potem stwierdziła, że DHL takich voucherów nie przewozi i ona mi tego nie przyjmie. No ciekawe, że do mnie voucher dotarł DHLem, ale ja go odesłać nie mogłam emotka

dziekuje joan , chyba się prejde do jakiejś mądrej głowy , może doradzi cos emotka  pozdrawiam
0 0