SZUKAM....

Gość: agusia222

#6208364 Napisano: 06.06.2016 11:37:59
czy ktoś jeszcze czeka na kosmetyki Garnier wygrane z Tesco I Leclerc ,,Wiosna pełna komplementów" ??
0 0

kristof23

#6208389 Napisano: 06.06.2016 12:15:48
dostaliscie juz wszystkie nagrody z Neutrogeny w Tesco?
0 0

bridget

#6208420 Napisano: 06.06.2016 13:03:45
krasnali blogerów -  z  Brico o co chodzi wiem ze ktos podawał linka i ze jakies nazwy juz maja ,  a nie moge odnalezc
0 0

aleksiak

#6208422 Napisano: 06.06.2016 13:04:42
bridget napisał(a):

krasnali blogerów -  z  Brico o co chodzi wiem ze ktos podawał linka i ze jakies nazwy juz maja ,  a nie moge odnalezc

http://www.bricom...-podbijaja-bloga,385
0 0

bridget

#6208425 Napisano: 06.06.2016 13:05:56
@banka-manka napisał(a):

bridget napisał(a):

tylko ja 21 wyjezdzam na 2 tygodnie  cos długo kaza czekac....

To weź do nich napisz. Może będą jakieś konkrety.
Tym bardziej jak wyjeżdżasz, dobrze wiedzieć na czym stoisz.

napisałam
0 0

Gość: bonawentura

#6208433 Napisano: 06.06.2016 13:16:56
bridget napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

bridget napisał(a):

napisałam

keiti78zg daj później znać na forum co Ci odpisali emotka  
0 0

bridget

#6208444 Napisano: 06.06.2016 13:26:58
bonawentura napisał(a):

bridget napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

bridget napisał(a):

napisałam

keiti78zg daj później znać na forum co Ci odpisali emotka  

dobrze jak uzyskam odpowiedz  podziele się na forum 
0 0

bridget

#6208446 Napisano: 06.06.2016 13:27:52
aleksiak napisał(a):

bridget napisał(a):

dziękuje,  ale jak rozumiecie  temat chodzi o  nazwy nowych krasnali  czy jakies przydomki do tych juz istniejacych?  i rozwijacie   pozniej  temat za jaka czesc jest odpowiedzialny?
0 0

aleksiak

#6208450 Napisano: 06.06.2016 13:34:12
bridget napisał(a):

aleksiak napisał(a):

bridget napisał(a):

dziękuje,  ale jak rozumiecie  temat chodzi o  nazwy nowych krasnali  czy jakies przydomki do tych juz istniejacych?  i rozwijacie   pozniej  temat za jaka czesc jest odpowiedzialny?

Te Krasnale mają imiona ale nie mają przydomków i my musimy wymyślić przydomki- ja to tak widzę.
0 0

mia

#6208452 Napisano: 06.06.2016 13:36:05
bridget napisał(a):

Przepraszam Cię, ale jakie ma to znaczenie, jak my rozumiemy? Istotne jest, jak to rozumie Twoja komisja sklepowa... emotka
A im się może np. podobać, jak będzie Gienia, Fiutek i Ziutek. emotka
0 0

bridget

#6208459 Napisano: 06.06.2016 13:44:09
aleksiak napisał(a):

bridget napisał(a):

aleksiak napisał(a):

bridget napisał(a):

Te Krasnale mają imiona ale nie mają przydomków i my musimy wymyślić przydomki- ja to tak widzę.

dziękuje, masz rację -  własnie nie wiedziałam jak to zinterpretowac,    nie zastanowiłam sie nad tym:) tylko pobieżnie  "chwyciłam" temat.
0 0

Prad

#6208479 Napisano: 06.06.2016 13:59:48
Szukam podpowiedzi dlaczego zniknęły mi dodane konkursy i nie mam dostępu do całego forum a jak dodaje kolejne to nie zostają dodane do bazy i mojego konta?
0 0

stefania7

#6208484 Napisano: 06.06.2016 14:04:06
Prad napisał(a):

Szukam podpowiedzi dlaczego zniknęły mi dodane konkursy i nie mam dostępu do całego forum a jak dodaje kolejne to nie zostają dodane do bazy i mojego konta?

Konkursy już tak mają, że znikają z licznika - nic tu nie jest dane na zawsze emotka
Mnie też właśnie zniknęły kilka dni temu, próbuję dodać nowe, ale póki co bez rezultatu - więc wnoszę, że admin jest na urlopie/nie ma teraz czasu na zaakceptowanie.

Dodaj kilka konkursów i poczekaj, aż pojawią się na Twoim koncie - wtedy odzyskasz dostęp do zakamarków forum.
0 0

victorious

#6208505 Napisano: 06.06.2016 14:14:30
Prad napisał(a):

Na koncie miałaś trzy dodane konkursy. Z tego dwa zostały opublikowane 5 kwietnia. "Termin ważności" konkursu to 60 dni. Po tym czasie dodane konkursy "znikają" z twojego licznika. W tej chwili masz jeden dodany konkurs z 18 kwietnia. Aby mieć dostęp do wszystkich tematów na forum trzeba mieć minimum trzy dodane konkursy w ciągu ostatnich 60 dni.
0 0

Prad

#6208506 Napisano: 06.06.2016 14:14:52
bruce napisał(a):

Prad napisał(a):

Myślę, że powinnaś napisać bezpośrednio do Adminów. Mnie tutaj czasami też zdarzają się takie sytuacje, a zalogowanie na forum często graniczy z cudem, ale już się przyzwyczaiłam, w przeciążonym necie to - niestety - normalka. Na pewno wszystko jest ok. emotka

dzięki za sugestię emotka
0 0

Prad

#6208510 Napisano: 06.06.2016 14:17:17
victorious napisał(a):

Prad napisał(a):

Na koncie miałaś trzy dodane konkursy. Z tego dwa zostały opublikowane 5 kwietnia. "Termin ważności" konkursu to 60 dni. Po tym czasie dodane konkursy "znikają" z twojego licznika. W tej chwili masz jeden dodany konkurs z 18 kwietnia. Aby mieć dostęp do wszystkich tematów na forum trzeba mieć minimum trzy dodane konkursy w ciągu ostatnich 60 dni.

O dzięki za konkretna odpowiedz emotka kolejne konkursy dodałam wczoraj czyli jeszcze jest szansa że będą doliczone?

Prad napisał(a):

bruce napisał(a):

Prad napisał(a):

Myślę, że powinnaś napisać bezpośrednio do Adminów. Mnie tutaj czasami też zdarzają się takie sytuacje, a zalogowanie na forum często graniczy z cudem, ale już się przyzwyczaiłam, w przeciążonym necie to - niestety - normalka. Na pewno wszystko jest ok. emotka

dzięki za sugestię emotka

0 0

Prad

#6208512 Napisano: 06.06.2016 14:18:21
stefania7 napisał(a):

Prad napisał(a):

Konkursy już tak mają, że znikają z licznika - nic tu nie jest dane na zawsze emotka
Mnie też właśnie zniknęły kilka dni temu, próbuję dodać nowe, ale póki co bez rezultatu - więc wnoszę, że admin jest na urlopie/nie ma teraz czasu na zaakceptowanie.

Dodaj kilka konkursów i poczekaj, aż pojawią się na Twoim koncie - wtedy odzyskasz dostęp do zakamarków forum.

dzieki :*

0 0

justkra

#6208850 Napisano: 06.06.2016 19:16:54
Szukam porady. Od niedawna gram w konkursach i nie zawsze wiem co zrobić. Mam trafioną premię kibica i nie mam pojęcia, na który paragon. Czy w takim wypadku dzwonić do agencji by dopytać, czy kombinować inaczej?
0 0

joan

#6208852 Napisano: 06.06.2016 19:19:23
justkra napisał(a):

Szukam porady. Od niedawna gram w konkursach i nie zawsze wiem co zrobić. Mam trafioną premię kibica i nie mam pojęcia, na który paragon. Czy w takim wypadku dzwonić do agencji by dopytać, czy kombinować inaczej?

A nie możesz odesłać wszystkich? W sensie: pula paragonów zawiera zgłoszenia kilku osób? BO najlepiej po prostu odesłać wszystkie paragony. Możesz zadzwonić do organizatora, ale weź pod uwagę, że ich również ta akcja promocyjna kosztuje dużo czasu i jak będziesz im zawracać gitarę, prędko się skończy Twoja dobra passa emotka
0 0

justkra

#6208866 Napisano: 06.06.2016 19:31:17
joan napisał(a):

justkra napisał(a):

A nie możesz odesłać wszystkich? W sensie: pula paragonów zawiera zgłoszenia kilku osób? BO najlepiej po prostu odesłać wszystkie paragony. Możesz zadzwonić do organizatora, ale weź pod uwagę, że ich również ta akcja promocyjna kosztuje dużo czasu i jak będziesz im zawracać gitarę, prędko się skończy Twoja dobra passa emotka

Zastanawiałam się nad tym, ale istnieje "ryzyko", że na jakiś mogę jeszcze coś trafić. I co wtedy odesłać?emotka
0 0