Visa Konkursy

honcia4

#6003066 Napisano: 10.04.2015 12:12:55
Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka
0 0

rogaliczek

#6003076 Napisano: 10.04.2015 12:19:16
Kiedy ostatnie wyniki ? W poniedziałek ?
0 0

synk

#6003090 Napisano: 10.04.2015 12:24:44
honcia4 napisał(a):

Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

"PIN do karty znajdziesz w następnej przesyłce"
zapewne poleconym dojdzie za kilka dni (nie wolno im wysyłać w jednym terminie.
0 0

Andrzej007

#6003093 Napisano: 10.04.2015 12:25:36
mcookie napisał(a):

andzi18 napisał(a):

mcookie napisał(a):Co do zdjęć konkursowych to trzeba chyba było też pilnować aby były odpowiednio zmniejszone. Duże zdjęcia chyba nie były w ogóle brane pod uwagę nawet jeśli były dobre tak mi się wydaje.

W takim razie po co ten limit 10MB? emotka

Zapytaj Visy emotka

Ehhh... wysłane dwa zgłoszenia, filmik i zdjęcie 7 MB. W prace włożyłem sporo sił i czasu, a tutaj nawet do galerii człowiek się nie załapał emotka
0 0

honcia4

#6003098 Napisano: 10.04.2015 12:34:11

synk napisał(a):

honcia4 napisał(a):Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

0 0

MEG13

#6003101 Napisano: 10.04.2015 12:39:13
honcia4 napisał(a):

napisał(a):

synk napisał(a):

napisał(a):honcia4 napisał(a):Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

ja wczoraj wieczorem się dodzwoniłam na infolinię za 1 razem i sama nadałam sobie PIN do karty
0 0

Andrzej007

#6003112 Napisano: 10.04.2015 12:56:23
ixl2 napisał(a):

3 różne nagrodzone filmy (1000zl) a tyle podobienstw! Dziwny przypadek.

Dla mnie to zbieg okoliczności. Trzeci filmik zdecydowanie odbiega od dwóch pierwszych, montowany w darmowym programie Movie Maker. Jeżeli
0 0

masza

#6003114 Napisano: 10.04.2015 12:59:50
honcia4 napisał(a):

napisał(a):

synk napisał(a):

napisał(a):honcia4 napisał(a):Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

karta jest na podpis
Pin , który nadajesz sama po zarejestrowaniu karty służy do sprawdzania jej salda
0 0

estrelitta

#6003117 Napisano: 10.04.2015 13:05:27
masza napisał(a):

honcia4 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):

napisał(a):synk napisał(a):

napisał(a):napisał(a):honcia4 napisał(a):Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

karta jest na podpis
Pin , który nadajesz sama po zarejestrowaniu karty służy do sprawdzania jej salda

a jak nadać ten PIN?
0 0

Gość: R4di

#6003130 Napisano: 10.04.2015 13:26:12
ixl2 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

napisał(a):ixl2 napisał(a):

Dla mnie to zbieg okoliczności. 3 filmik zdecydowanie odbiega od dwóch pierwszych.

Odbiega, ale w drugim i w trzecim jest ten sam kompozytor muzyki. Nie wierzę w takie przypadki. Te trzy osoby coś łączy. Organizator tak wybrał przypadkowo?

Szukacie sensacji:) autor muzyki udziela poprostu odpowiedniej licencji na swoje utwory.

0 0

masza

#6003131 Napisano: 10.04.2015 13:28:31
estrelitta napisał(a):

masza napisał(a):

napisał(a):honcia4 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):

napisał(a):napisał(a):synk napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):honcia4 napisał(a):Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

karta jest na podpis

a jak nadać ten PIN?

a to jest karta citi banku?
0 0

Gość: kicia667

#6003132 Napisano: 10.04.2015 13:28:41
estrelitta napisał(a):

masza napisał(a):

napisał(a):honcia4 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):

napisał(a):napisał(a):synk napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):honcia4 napisał(a):Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

karta jest na podpis

a jak nadać ten PIN?

właśnie? jak sprawdzić saldo karty wydanej przez citi handlowy? szukam i szukam i nie mam pojęcia jak ;/
0 0

Gość: ir

#6003133 Napisano: 10.04.2015 13:29:37
R4di napisał(a):

ixl2 napisał(a):

napisał(a):andzi18 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ixl2 napisał(a):

Dla mnie to zbieg okoliczności. 3 filmik zdecydowanie odbiega od dwóch pierwszych.

Odbiega, ale w drugim i w trzecim jest ten sam kompozytor muzyki. Nie wierzę w takie przypadki. Te trzy osoby coś łączy. Organizator tak wybrał przypadkowo?

Szukacie sensacji:) autor muzyki udziela poprostu odpowiedniej licencji na swoje utwory.

emotka emotka O rany, ty tak na serio? Chciało ci się robić taką grafikę?... Niech już ta VISA się skończy...
0 0

Gość: mcookie

#6003136 Napisano: 10.04.2015 13:32:45
w 2 ostatnich filmach muzyka jest tego samego autora ale w pierwszym jest inna
0 0

ondine

#6003137 Napisano: 10.04.2015 13:33:32
Ci, którzy dostali karty PKO BP chyba mają karty na PIN, nie na podpis (jak z City), którymi można płacić, ale też wypłacać gotówkę z bankomatu emotka
0 0

estrelitta

#6003146 Napisano: 10.04.2015 13:40:24
masza napisał(a):

estrelitta napisał(a):

napisał(a):masza napisał(a):

napisał(a):napisał(a):honcia4 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):synk napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):honcia4 napisał(a):Mam pytanie dostałm dzis wygrana karte Visa  pisze tam ze gdzieś ma byc PIN do tej karty a ja chyba ślepa jestem bo Pinu nigdzie nie widzę ;-( POmoże ktoś ?? emotka

karta jest na podpis

a jak nadać ten PIN?

a to jest karta citi banku?

nie, pkobp. Dodzwoniłam się w końcu na kartolinię i niestety musimy czekać na kolejne przesyłki z pinem emotka
0 0

erychta00

#6003148 Napisano: 10.04.2015 13:42:02
czy ktoś też ma problemy z otwarciem strony konkursowej? wyskakuje mi coś takieg "One more step Please complete the security check to access konkurs.visa.pl
0 0

koper

#6003149 Napisano: 10.04.2015 13:43:13
ixl2 napisał(a):

mcookie napisał(a):

W 1 i 2 taki sam układ napisów końcowych, ta sama licencja, taki sam format obrazu.

W 2 i 3 ten sam kompozytor muzyki, ta sama licencja.

Tysiące zgłoszeń. Trzy nagrodzone filmy. Trzy różne osoby. Tyle podobieństw? Sorry.

cytując mistrza: "Przypadek? Nie sądzę..."
To musi być jakiś grubszy przekręt, w końcu taka kasa do wygrania!
To co, powołujesz jakąś komisję śledczą? 

emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6003151 Napisano: 10.04.2015 13:43:44
ixl2 napisał(a):

mcookie napisał(a):

W 1 i 2 taki sam układ napisów końcowych, ta sama licencja, taki sam format obrazu.

W 2 i 3 ten sam kompozytor muzyki, ta sama licencja.

Tysiące zgłoszeń. Trzy nagrodzone filmy. Trzy różne osoby. Tyle podobieństw? Sorry.

Daj spokój,już sama grafika która zrobiłaś jest przerażająca.Chciało ci się.. Sorki,ale dla mnie to jakaś mania..
0 0

cudaczek121

#6003152 Napisano: 10.04.2015 13:44:50
Dostałam dziś 2 karty po 200 zł z Visa.Obie PKO BP wygrane 4 i 5 marca emotka Jestem w pracy, więc nie otwierałam jeszcze tych kopert mniejszych i się nie zagłębiałam, czy one są na pin czy na podpisemotka Byłam na czynnościach poza biurem i kurier bez problemu wydał koleżance,ale i tak zadzwoniła do mnie, czy może to odebrać emotka
0 0