Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#7366700 Napisano: 19.06.2026 21:51:34 w moje dzisiejsze wygrane :)

masza

#7366591 Napisano: 19.06.2026 15:40:53 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Dalej nic nie ruszyło z przelewami 2k za majówkę?

nic Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366548 Napisano: 19.06.2026 13:42:13 w Avanti
mahuska napisał(a):

Wszyscy czekamy na bilety...🤣 Mogli by coś powysylac 🙃

Czekamy na bilety do Energylandii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366545 Napisano: 19.06.2026 13:40:06 w Czy informują/ informowali?
Hochland 3 sery- 1 etap tylko? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366342 Napisano: 18.06.2026 20:16:15 w NA CO CZEKAMY?
masza napisał(a):

Palion z danio nie powinien informować? Od 03/06 plus 14 dni 
 w ciągu 14 dni kalendarzowych od zakończenia Okresu Promocyjnego dokonamy komisyjnej ocenyZgłoszeń z Okresu Promocyjnego, poprzez nadanie Zgłoszeniom oceny od 0 do 10, gdzie 0 to ocena
najgorsza, a 10 – naj

już widzę , ze plus 5 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366341 Napisano: 18.06.2026 20:15:22 w NA CO CZEKAMY?
Palion z danio nie powinien informować? Od 03/06 plus 14 dni 
 w ciągu 14 dni kalendarzowych od zakończenia Okresu Promocyjnego dokonamy komisyjnej ocenyZgłoszeń z Okresu Promocyjnego, poprzez nadanie Zgłoszeniom oceny od 0 do 10, gdzie 0 to ocena
najgorsza, a 10 – naj
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366339 Napisano: 18.06.2026 20:12:58 w NA CO CZEKAMY?
do 16.06 Konkurs "Napełniaj Dzień Nawykami do potęgi N"  

były wynki? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366308 Napisano: 18.06.2026 18:58:36 w Smolar
mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj?

laureaci podstawowi nagród dziennych oraz nagród głównych – najpóźniej w ciągu 2 dniroboczych od dnia rozstrzygnięcia danego etapu konkursu

To wiem, że do jutra mają czas xD tylko myślałam, że może już poszło, a gdzieś przeoczyłam:)

wg mnie to 2 dni robocze to 18 i 19. / informować mogą w poniedziałek. 
Czekają aż spłyną paragony z nagród dziennych , bo jak ktoś nie dośle to pewnie nie będzie brany pod uwagę przy glownej. A ostatni dzień informowania dziennych ma na to 7 dni... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366302 Napisano: 18.06.2026 18:52:11 w Smolar
mampytanie napisał(a):

A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj?

laureaci podstawowi nagród dziennych oraz nagród głównych – najpóźniej w ciągu 2 dniroboczych od dnia rozstrzygnięcia danego etapu konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365947 Napisano: 17.06.2026 20:44:53 w Avanti
Gustawa napisał(a):

Znam osobnika z wygraną 2k w konkursie majówkowym Pepsi + Lidl (nie wiem za jaki dzień).
Wciąż cisza.

I co w związku z tym ? 
sergrazyna napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

pikawka napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu lipton. Nigdy nie brałam udziału w konkursach foto, dlatego nie wiem nawet jak to zazwyczaj wyglada w tego typu konkursach, będzie wdzięczna za pomoc.
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc.

Nikt nie podpowie?

Ja nie robię z al zdjęcia, sama coś wymyślę pod dany temat emotka   z lokowaniem produktu emotka

Dziękuję , właśnie też miałam taki plan ale nie chciałabym konkurować z samym AI bo chyba nie miałabym szans 😅

W ostatniej akcji z projektowaniem koszulek dało się wygrać ai i to nawet konsolę xd

A tam jest mowa o zdjęciu czu grafice? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365497 Napisano: 16.06.2026 18:33:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Nie, że się jakoś szczególnie palę by jeść ten Soser, ale nagrody fajne. Zachęcona faktem, że predłużyli konkurs, sprawdzam kod w mojej biedronce i niby ma być a jak przychodzę to oczywiście nie ma. U mnie nie ma czego takiegoś jak lodówka z nowościami, są lodówki i tyle i nigdzie nie ma. A u was "rzucili"? emotka

U mnie też nie mogłam znaleźć choć przejrzałam 2 razy, w końcu podeszłam do obsługi i spytałam. Oczywiście kobieta twierdziła że nie dostali ale za chwilę mnie zawołała, bo akurat wykładała towar i obok były te sosery. Przed wyjściem z Biedronki zdecydowałam, że wezmę jeszcze na 1 paragon. Wróciłam i znowu miałam problem ze znalezieniem  emotka  choć wiedziałam gdzie leżał. Wczoraj przed pólnocą na szybko pisałam hasła a tu psikus, konkurs przedłużyli

skoro przedłużyli to powinni dołożyć nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365256 Napisano: 15.06.2026 22:23:03 w Avanti
[quote=
domiqa napisał(a):

masza napisał(a):

Macie przelewy z majówki? Bo do mnie tylko jeden doszedł w pt.....

Ja jeszcze nie

Yolobolo]
masza napisał(a):

Macie przelewy z majówki? Bo do mnie tylko jeden doszedł w pt.....

Ja jeszcze nie

dzięki  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365235 Napisano: 15.06.2026 21:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

Nie robiłam sobie nadziei co do konkursu Tropi,ponieważ mój zwierzyniec ,choć tak uroczy pozostaje niedoceniany w konkursach zdjęciowych ,co uważam za skandal,gdyż piękne me zwierzaki są.A tu nawet żarcia nie dali.Głowię się jakie zdjecia wpadły komisji w oko .😉

moja też pozowała pięknie w różnych pozycjach, i zrelaksowana i rozmarzona i nic. Nie spodobała się, trudno... Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

masza

#7365233 Napisano: 15.06.2026 21:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry21 napisał(a):

Wracam do historii z Soserem. Dziś byłem we wszystkich 3 Biedronkach na całą Warszawę, gdzie wg appki on ma być (Targowa, Rondo ONZ, Nowy Świat). Oczywiście nigdzie go niema. Pracownicy ignorowali i odsyłałi do promocyjnej lodówki i tylko w jednej Biedronce trafiła się miła pani, która sprawdziła kod kreskowy w swoim tablecie i tego produktu na stanie nie było. Więc z tą aplikacją też coś nie gra, a ten konkurs to totalna kpina. Generalnie i tak nic wygrywałem od tej agencji, więc nie boli

może był w chłodni, więc apka pokazywała.Mogli nim wogole nie wyjechać na sklep, czeka n austawienie dopiero. To samo jest z pepsi tą w małych butelkach, apka pokazuje , ze jest na stanie , na sklepie nie ma. Podejrzewam, że leży na magazynie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365205 Napisano: 15.06.2026 20:03:02 w Avanti
Macie przelewy z majówki? Bo do mnie tylko jeden doszedł w pt..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364679 Napisano: 14.06.2026 18:12:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

mia napisał(a):

Mam na paragonie z Lidla pastę opisaną  Aquafr. Pasta dla dzieci cena 8.99.
Czy taki jest opis pasty Aquafresh Paw? emotka

Z tego co się orientuję to Aquafresh nie ma w tym momencie innych past dla dzieci niż z Psim Patrolem

pewnie brakuje im pomysłów:) stąd konkurs  emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#7364552 Napisano: 14.06.2026 01:04:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
EmiEmi1917 napisał(a):

Hej, długo się zastanawiałam czy zadać to pytanie😉 jednak czytając tu tak miłe słowa na temat konkursowiczów - odważe się. 
Ostatnio temat przewijał się o agencji Amocco ja jednak mam olbrzymi problem ze Smolarem. 
Czy moje teksty są za mało zabawne czy rozkminiam... No nie mogę się załapać na nagrody. Już od roku wykluczam w wiekszości branie udziału w konkursach tej agencji... A mają serio bardzo dużo fajnych nagród. Szkoda nic nie wygrywać...
Czy znajdzie się jakaś miła dusza, która wskaże drogę do Smolarowego serca? 
:) pozdrawiam

Gdyby był taki złoty środek to kto wygra tam raz - kosiłby kolejne nagrody, bo Smolar ma dużo konkursów. Niestety tak nie jest- każdy konkurs to niespodzianka:) Wyświetl w wątku >>

masza

#7364548 Napisano: 14.06.2026 01:00:40 w Smolar
fan-mandaryny napisał(a):

masza napisał(a):

Konkurs Milka Lidl. Wgrałem zły paragon. Czy oni sobie życzą zgłoszenie ponowne, z tym samych tekstem i z danymi poprawnego paragonu, czy lepiej tylko maila napisać o pomyłce danych paragonu i podać dane poprawnego?

jak wgrałeś? w Formularz laureata?

Zle napisałem posta. Nie chodziło mi o wgranie pliku - paragonu. Tylko wpisanie danych - przepraszam za złe sformułowanie. Chodzi mi o konkurs, który trwa, gdzie wpisuje się tylko numer paragonu (ten dolny, lidlowy i datę). Niestety, tu nie chodzi o to, czy wpisałem górny-dolny. Problem jest, bo wpisałem dane paragonu, który mi się przypałętał do ręki - jest na nim kompletnie coś innego niż to, co wymagane w konkursie.

Zadzwoń do nich, napisz i usuną to zgłoszenie. W międzyczasie sobie wyślij takie sami z właściwym numerem.

Z tego co wiem to nie zamienią nr paragonu w zgłoszeniu tylko usuną, ale zadzwoń w poniedziałek i dopytaj. Wyświetl w wątku >>

masza

#7364546 Napisano: 14.06.2026 00:50:03 w Smolar

Konkurs Milka Lidl. Wgrałem zły paragon. Czy oni sobie życzą zgłoszenie ponowne, z tym samych tekstem i z danymi poprawnego paragonu, czy lepiej tylko maila napisać o pomyłce danych paragonu i podać dane poprawnego?

jak wgrałeś? w Formularz laureata? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364324 Napisano: 12.06.2026 20:11:28 w Karlsbad
pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy w najnowszym konkursie Milki w Intermarche - macie swoje sklepy na liście? Lista jest mocno okrojona.....

trzeba do nich napisać to dodadzą sklep.
Pod spodem jest informacja, że jak nie widzi się swojego sklepu to trzeba napisać

dziękuję. Już piszę Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0