Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#7367360 Napisano: 22.06.2026 19:54:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilety do Energylandii Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

masza

masza

#7366591 Napisano: 19.06.2026 15:40:53 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Dalej nic nie ruszyło z przelewami 2k za majówkę?

nic Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366548 Napisano: 19.06.2026 13:42:13 w Avanti
mahuska napisał(a):

Wszyscy czekamy na bilety...🤣 Mogli by coś powysylac 🙃

Czekamy na bilety do Energylandii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366545 Napisano: 19.06.2026 13:40:06 w Czy informują/ informowali?
Hochland 3 sery- 1 etap tylko? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366342 Napisano: 18.06.2026 20:16:15 w NA CO CZEKAMY?
masza napisał(a):

Palion z danio nie powinien informować? Od 03/06 plus 14 dni 
 w ciągu 14 dni kalendarzowych od zakończenia Okresu Promocyjnego dokonamy komisyjnej ocenyZgłoszeń z Okresu Promocyjnego, poprzez nadanie Zgłoszeniom oceny od 0 do 10, gdzie 0 to ocena
najgorsza, a 10 – naj

już widzę , ze plus 5 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366341 Napisano: 18.06.2026 20:15:22 w NA CO CZEKAMY?
Palion z danio nie powinien informować? Od 03/06 plus 14 dni 
 w ciągu 14 dni kalendarzowych od zakończenia Okresu Promocyjnego dokonamy komisyjnej ocenyZgłoszeń z Okresu Promocyjnego, poprzez nadanie Zgłoszeniom oceny od 0 do 10, gdzie 0 to ocena
najgorsza, a 10 – naj
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366339 Napisano: 18.06.2026 20:12:58 w NA CO CZEKAMY?
do 16.06 Konkurs "Napełniaj Dzień Nawykami do potęgi N"  

były wynki? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366308 Napisano: 18.06.2026 18:58:36 w Smolar
mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj?

laureaci podstawowi nagród dziennych oraz nagród głównych – najpóźniej w ciągu 2 dniroboczych od dnia rozstrzygnięcia danego etapu konkursu

To wiem, że do jutra mają czas xD tylko myślałam, że może już poszło, a gdzieś przeoczyłam:)

wg mnie to 2 dni robocze to 18 i 19. / informować mogą w poniedziałek. 
Czekają aż spłyną paragony z nagród dziennych , bo jak ktoś nie dośle to pewnie nie będzie brany pod uwagę przy glownej. A ostatni dzień informowania dziennych ma na to 7 dni... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7366302 Napisano: 18.06.2026 18:52:11 w Smolar
mampytanie napisał(a):

A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj?

laureaci podstawowi nagród dziennych oraz nagród głównych – najpóźniej w ciągu 2 dniroboczych od dnia rozstrzygnięcia danego etapu konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365947 Napisano: 17.06.2026 20:44:53 w Avanti
Gustawa napisał(a):

Znam osobnika z wygraną 2k w konkursie majówkowym Pepsi + Lidl (nie wiem za jaki dzień).
Wciąż cisza.

I co w związku z tym ? 
sergrazyna napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

pikawka napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu lipton. Nigdy nie brałam udziału w konkursach foto, dlatego nie wiem nawet jak to zazwyczaj wyglada w tego typu konkursach, będzie wdzięczna za pomoc.
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc.

Nikt nie podpowie?

Ja nie robię z al zdjęcia, sama coś wymyślę pod dany temat emotka   z lokowaniem produktu emotka

Dziękuję , właśnie też miałam taki plan ale nie chciałabym konkurować z samym AI bo chyba nie miałabym szans 😅

W ostatniej akcji z projektowaniem koszulek dało się wygrać ai i to nawet konsolę xd

A tam jest mowa o zdjęciu czu grafice? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365497 Napisano: 16.06.2026 18:33:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Nie, że się jakoś szczególnie palę by jeść ten Soser, ale nagrody fajne. Zachęcona faktem, że predłużyli konkurs, sprawdzam kod w mojej biedronce i niby ma być a jak przychodzę to oczywiście nie ma. U mnie nie ma czego takiegoś jak lodówka z nowościami, są lodówki i tyle i nigdzie nie ma. A u was "rzucili"? emotka

U mnie też nie mogłam znaleźć choć przejrzałam 2 razy, w końcu podeszłam do obsługi i spytałam. Oczywiście kobieta twierdziła że nie dostali ale za chwilę mnie zawołała, bo akurat wykładała towar i obok były te sosery. Przed wyjściem z Biedronki zdecydowałam, że wezmę jeszcze na 1 paragon. Wróciłam i znowu miałam problem ze znalezieniem  emotka  choć wiedziałam gdzie leżał. Wczoraj przed pólnocą na szybko pisałam hasła a tu psikus, konkurs przedłużyli

skoro przedłużyli to powinni dołożyć nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365256 Napisano: 15.06.2026 22:23:03 w Avanti
[quote=
domiqa napisał(a):

masza napisał(a):

Macie przelewy z majówki? Bo do mnie tylko jeden doszedł w pt.....

Ja jeszcze nie

Yolobolo]
masza napisał(a):

Macie przelewy z majówki? Bo do mnie tylko jeden doszedł w pt.....

Ja jeszcze nie

dzięki  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365235 Napisano: 15.06.2026 21:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

Nie robiłam sobie nadziei co do konkursu Tropi,ponieważ mój zwierzyniec ,choć tak uroczy pozostaje niedoceniany w konkursach zdjęciowych ,co uważam za skandal,gdyż piękne me zwierzaki są.A tu nawet żarcia nie dali.Głowię się jakie zdjecia wpadły komisji w oko .😉

moja też pozowała pięknie w różnych pozycjach, i zrelaksowana i rozmarzona i nic. Nie spodobała się, trudno... Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

masza

#7365233 Napisano: 15.06.2026 21:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry21 napisał(a):

Wracam do historii z Soserem. Dziś byłem we wszystkich 3 Biedronkach na całą Warszawę, gdzie wg appki on ma być (Targowa, Rondo ONZ, Nowy Świat). Oczywiście nigdzie go niema. Pracownicy ignorowali i odsyłałi do promocyjnej lodówki i tylko w jednej Biedronce trafiła się miła pani, która sprawdziła kod kreskowy w swoim tablecie i tego produktu na stanie nie było. Więc z tą aplikacją też coś nie gra, a ten konkurs to totalna kpina. Generalnie i tak nic wygrywałem od tej agencji, więc nie boli

może był w chłodni, więc apka pokazywała.Mogli nim wogole nie wyjechać na sklep, czeka n austawienie dopiero. To samo jest z pepsi tą w małych butelkach, apka pokazuje , ze jest na stanie , na sklepie nie ma. Podejrzewam, że leży na magazynie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365205 Napisano: 15.06.2026 20:03:02 w Avanti
Macie przelewy z majówki? Bo do mnie tylko jeden doszedł w pt..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364679 Napisano: 14.06.2026 18:12:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

mia napisał(a):

Mam na paragonie z Lidla pastę opisaną  Aquafr. Pasta dla dzieci cena 8.99.
Czy taki jest opis pasty Aquafresh Paw? emotka

Z tego co się orientuję to Aquafresh nie ma w tym momencie innych past dla dzieci niż z Psim Patrolem

pewnie brakuje im pomysłów:) stąd konkurs  emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#7364552 Napisano: 14.06.2026 01:04:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
EmiEmi1917 napisał(a):

Hej, długo się zastanawiałam czy zadać to pytanie😉 jednak czytając tu tak miłe słowa na temat konkursowiczów - odważe się. 
Ostatnio temat przewijał się o agencji Amocco ja jednak mam olbrzymi problem ze Smolarem. 
Czy moje teksty są za mało zabawne czy rozkminiam... No nie mogę się załapać na nagrody. Już od roku wykluczam w wiekszości branie udziału w konkursach tej agencji... A mają serio bardzo dużo fajnych nagród. Szkoda nic nie wygrywać...
Czy znajdzie się jakaś miła dusza, która wskaże drogę do Smolarowego serca? 
:) pozdrawiam

Gdyby był taki złoty środek to kto wygra tam raz - kosiłby kolejne nagrody, bo Smolar ma dużo konkursów. Niestety tak nie jest- każdy konkurs to niespodzianka:) Wyświetl w wątku >>