Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#7317612 Napisano: 30.11.2025 22:32:47 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

To tak dziwne, że w tym roku nikt, nawet Wedel, Milka, Pepsi, Laysy, Lajkonik, Wawel nie robi świątecznych konkursów, że zaczynam mieć teorie spiskowe, że to nie przypadek 😳 serio chyba pierwszy raz odkąd gram jest tak, że kupię słodycze na Święta bez konkursu 😳 ciężko uwierzyć, że to zbieg okoliczności.

chyba wyczuli, że i tak te słodycze kupimy na święta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7317574 Napisano: 30.11.2025 19:45:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

masza napisał(a):

Wygrałam 500 w Coli i musiałam pomylić nr telefonu o cyferkę bo nie przepuszcza mi formularz.
Czy jest szansa sprawdzić jaki nr wpisałam? Formularz nie zapamiętał danych......

będzie ciężko, bo tam tylko nr telefonu się podawało, BTW przykro mi, ja za każdym razem jak coś wysyłam to się boję, że źle coś wpisałam

dzięki, no właśnie nr paragonu podawają , a nr tel tylko sms. Sms nie ma, a formularz nie przepuszcza więc pomyliłam na bank jakąś cyfrę Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7317570 Napisano: 30.11.2025 19:39:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrałam 500 w Coli i musiałam pomylić nr telefonu o cyferkę bo nie przepuszcza mi formularz.
Czy jest szansa sprawdzić jaki nr wpisałam? Formularz nie zapamiętał danych...... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7316189 Napisano: 24.11.2025 16:49:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

Czy ktoś miał w Lionie komunikat "pole zawiera niedozwolone słowa"?
Czytam pracę już 5 raz i nic mi niedozwolonego nie przychodzi do głowy.

tak , ja miałam cechuje i nie chciało przejść Wyświetl w wątku >>
1 fragles 0

masza

#7316134 Napisano: 24.11.2025 13:59:56 w Kupię...
BON Empik za 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7316110 Napisano: 24.11.2025 13:02:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy! Wygrałeś pluszowego misia Coca-Cola! Biedronka Wyświetl w wątku >>

masza

#7315829 Napisano: 22.11.2025 16:14:24 w Smolar
elemelex napisał(a):

Kochany Smolarze,
niedługo dasz nam kapcie w darze.
Każdy będzie w nich Adonisem
tylko czy muszą być potwierdzone podpisem?
Tak bez wiary w sukces sobie lobbuję
bo sensu w takich podpisach nie znajduję.
Czy trzeba się z życia wypisać na dzień cały
by kapcie odręczne podpisy dostały?

te kapcie będą nosić wszyscy wookoło
a napis na nich dumny; Prince Polo!
A ponieważ 
kwitować trzeba wszędzie 
bez podpisu się nie obędzie! Wyświetl w wątku >>

masza

masza

#7315474 Napisano: 20.11.2025 23:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅

gratuluję szczerze takiej skuteczności Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7315052 Napisano: 19.11.2025 19:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

halliday napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

rare85 napisał(a):

Wiem, że przez stronę Biedronki nie można sprawdzić salda e-kodów. Jak można to szybko i sprawnie sprawdzić? Mam kilka e-kodów do sprawdzenia, bo gdzieś umknęło mi trochę kasy i nie wiem z którego kodu zostało emotka paragonów wszystkich nie mam, a w aplikacji nie ma podanego nr kody tylko ogólnie, że inna karta podarunkowa.

Ja jak nie wiem, to płacę na samoobsłudze. Albo przejdzie albo nie. Można użyć kilku na raz. Bo sprawdzić chyba się nie da.

ale przecież jak karta jest pusta, to musi pracownik zaakceptować, więć nie wiem czy dobry to pomysł? Ze u ciebie cały czas jakiś pracownik jest przy kasach samoobsługowych to nie ma z tym problemu, bo u mnie to kasjer który kasuje na zwykłej kasie, więc każde zaakceptowanie trwa długo.

Nie musi. Płaciłam ostatnio czterema kartami/e-kodami(w tym z Nałęczowianki) - 1 była pusta i nikt nic nie akceptował.
U mnie nie ma osoby od kas. Obsługuje je ta sama osoba, która jest na normalnej kasie.

to może coś się zmieniło, bo kiedyś jak miałem pustą to musiał przyjść pracownik zaakceptować i dopiero wtedy mogłem dalej korzystać z kasy.

bo tak jest. Jak wbijasz kod , który jest już cały wyczyszczony na samoobsludze wzywa pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7314726 Napisano: 18.11.2025 19:23:13 w Smolar
sergrazyna napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś się domyśla jakie są słowa niedozwolone u Smolara? Nie chce mi przepuścić tekstu na Liona i nie wiem co mam usunąć....emotka

Tego nie organizuje Smolar. W Kit Kat mi u nich blokowało słowo wymachuje emotka

Cechuje mnie ---- i wszystko jasne emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

masza

#7314713 Napisano: 18.11.2025 18:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jest może zorientowany  jaki są słowa niedozwolone w konkursie LION w Biedronce? Nie chce mi przepuścić formularza.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7314707 Napisano: 18.11.2025 18:36:58 w Smolar
bianka33 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś się domyśla jakie są słowa niedozwolone u Smolara? Nie chce mi przepuścić tekstu na Liona i nie wiem co mam usunąć....emotka

A jakiego Liona organizuje Smolar?

uuuu przepraszam , pomyliłam agencje, i nadal nie wiem co jest nie tak...pisze usuń niedozwolone słowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7314697 Napisano: 18.11.2025 18:26:52 w Smolar
Czy ktoś się domyśla jakie są słowa niedozwolone u Smolara? Nie chce mi przepuścić tekstu na Liona i nie wiem co mam usunąć....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7312790 Napisano: 11.11.2025 16:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dagaa napisał(a):

taak napisał(a):

Dagaa napisał(a):

Też nie dostaliście kodów z Prince polo w zappce? Wczoraj kupiony do dzisiaj nie mam kodu i nie wiem czy to kwestia czasu i się pojawi czy pisać do organizatora?

Ja nie dostałam, wyzwanie ma status ukończonego a kodu nie ma

Dokładnie tak samo mam 🫣

też nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7312768 Napisano: 11.11.2025 15:48:05 w Żabka
mrmax napisał(a):

masza napisał(a):

Gdzie piszecie jak nie pojawia Wam się kod w aplikacji? Kupiłam 2 x Prince Polo i nie mam kodów

na kontakt@zabka.pl, w promocji biorą udział tylko te określone na ostatniej stronie regulaminu

dziękuję . Mam te z regulaminu Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

masza

#7312750 Napisano: 11.11.2025 14:17:51 w Żabka
Gdzie piszecie jak nie pojawia Wam się kod w aplikacji? Kupiłam 2 x Prince Polo i nie mam kodów Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza