Pomocy!!!!

pablo75

#6303439 Napisano: 21.12.2016 10:40:14
jokan napisał(a):

pablo75 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

becia1973 napisał(a):

jokan napisał(a):

becia1973 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

wysłałam zgłoszenie na loterię winiary i nie dostałam potwierdzenia na emaila?????? czy ktoś miał podobnie- mam się martwić??

poważnie nikt nie odpowie????????????

moze zle maila wpisalas? sprawdzalas w spamie?

wydaje mi się, że dobrze, w spamie też nie ma - a po jakim czasie do Ciebie dotarł????

u mnie był od razu -na onet

Ja przy poprzednim zgloszeniu dodstalam maila z opoznieniem ok 20 minutowym (poczta na interii)

ja również nie dostałem jeszcze maila ale czekam.

na wp.pl bez problemow

Tez mam pocztę na wp a nie dostałem jeszcze maila.
0 0

agniehaha89

#6303442 Napisano: 21.12.2016 10:41:59
pablo75 napisał(a):

ja też mam na wp i nie mam potwierdzenia
0 0

Masza86

#6303446 Napisano: 21.12.2016 10:46:30
pablo75 napisał(a):

jokan napisał(a):

pablo75 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

becia1973 napisał(a):

jokan napisał(a):

becia1973 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

wysłałam zgłoszenie na loterię winiary i nie dostałam potwierdzenia na emaila?????? czy ktoś miał podobnie- mam się martwić??

wydaje mi się, że dobrze, w spamie też nie ma - a po jakim czasie do Ciebie dotarł????

Ja przy poprzednim zgloszeniu dodstalam maila z opoznieniem ok 20 minutowym (poczta na interii)

na wp.pl bez problemow

hej  ja tez nie mam żadnego potwierdzenia, zgłoszenie wysłane  wczoraj i nic ! znajoma wysłała tydzień temu i tez brak potwierdzenia ! poczte mam na tlenie emotka
0 0

pablo75

#6303447 Napisano: 21.12.2016 10:52:02
Masza86 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

jokan napisał(a):

pablo75 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

becia1973 napisał(a):

jokan napisał(a):

becia1973 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

na wp.pl bez problemow

hej  ja tez nie mam żadnego potwierdzenia, zgłoszenie wysłane  wczoraj i nic ! znajoma wysłała tydzień temu i tez brak potwierdzenia ! poczte mam na tlenie emotka

Czy to potwierdzenie jest konieczne do udziału w konkursie?Jest tam jakiś link aktywacyjny czy coś takiego?
0 0

pablo75

#6303452 Napisano: 21.12.2016 11:05:38
pablo75 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

jokan napisał(a):

pablo75 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

becia1973 napisał(a):

jokan napisał(a):

becia1973 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

na wp.pl bez problemow

Czy to potwierdzenie jest konieczne do udziału w konkursie?Jest tam jakiś link aktywacyjny czy coś takiego?

Ja właśnie dostałem potwierdzenie do spamu weszło. emotka
0 0

agniehaha89

#6303457 Napisano: 21.12.2016 11:13:53
ja też przed chwilą dostałam - spam
0 0

jokan

#6303461 Napisano: 21.12.2016 11:20:04

z tego, co pamietam to nie jest to link aktywacyjny tylko informacja o udziale w konkursie
0 0

Gość: becia1973

#6303464 Napisano: 21.12.2016 11:30:26
ja również mam pocztę na wp.pl - ciekawa jestem czy zgłoszenie będzie brało udział w loterii- bo emaila niestety nie ma nadal
0 0

Masza86

#6303469 Napisano: 21.12.2016 11:35:29
dla mnie brak potwierdzenia to brak udziału w konkursie ! emotka   a nie dostałam żadnego potwierdzenia, brak w spamie, i innych folderach, i z męża poczty to samo , wszystko na tlenie
0 0

magdal14

#6303577 Napisano: 21.12.2016 14:36:40
Chciałam zapłacić kartą przedpłaconą wygraną z tego konkursu http://www.vipbilety.pl/ - loteria Biedronki z Coca Coli, ale wymagany jest jakiś PIN, nie przypominam sobie, żebym coś takiego miała w kopercie. Pamięta ktoś jak się aktywuje tę kartę? Konkurs z kwietnia i nie mam pojęcia co z tym zrobić...
0 0

luko922

#6303771 Napisano: 21.12.2016 20:52:38
Jak mam włączyć smsy premium w VIRGIN? szukam szukam i znaleźć nie mogę :X
0 0

ania1

#6304402 Napisano: 23.12.2016 15:03:31
Powiedzcie czy da się z tym coś zrobić. Byłam dzisiaj w sklepie który jest kawałek od mojego domu i kupiłam produkty na konkurs. Zadowolona chce wysłać zgłoszenie a tu jedna cyfRa z numeru paragonu zupełnie nie czytelna... emotka  
0 0

darxxx

#6308187 Napisano: 05.01.2017 17:01:01
Pytanie odnośnie do kalendarza z murator dom. Jestem na liście zwycięzców, a jeszcze nie dostałam maila z prośbą o przesłanie danych do wysyłki... A z tego co widzę, do niektórych już dotarł kurier z nagrodą emotka  Czy ktoś też jest w takiej sytuacji? W regulaminie jest napisane, że wszelkie procedury z wysyłaniem itp. mają się zakończyć najpóźniej 30.01, więc nie wiem czy jeszcze wszystko trwa czy jakoś mam do nich pisać  emotka
0 0

Gość: buraczek

#6308205 Napisano: 05.01.2017 17:45:03
darxxx napisał(a):

Pytanie odnośnie do kalendarza z murator dom. Jestem na liście zwycięzców, a jeszcze nie dostałam maila z prośbą o przesłanie danych do wysyłki... A z tego co widzę, do niektórych już dotarł kurier z nagrodą  emotka  Czy ktoś też jest w takiej sytuacji? W regulaminie jest napisane, że wszelkie procedury z wysyłaniem itp. mają się zakończyć najpóźniej 30.01, więc nie wiem czy jeszcze wszystko trwa czy jakoś mam do nich pisać  emotka

Do nas nagrody dotarły w poniedziałek, nie przesyłaliśmy danych podawało się je podczas wpisu odpowiedzi. Dostaliśmy tylko maila z gratulacjami i wiadomością, że nagroda dojdzie w ciągu trzech tygodni. Sprawdź może spam.
0 0

darxxx

#6308215 Napisano: 05.01.2017 17:59:53
buraczek napisał(a):

darxxx napisał(a):

Pytanie odnośnie do kalendarza z murator dom. Jestem na liście zwycięzców, a jeszcze nie dostałam maila z prośbą o przesłanie danych do wysyłki... A z tego co widzę, do niektórych już dotarł kurier z nagrodą  emotka  Czy ktoś też jest w takiej sytuacji? W regulaminie jest napisane, że wszelkie procedury z wysyłaniem itp. mają się zakończyć najpóźniej 30.01, więc nie wiem czy jeszcze wszystko trwa czy jakoś mam do nich pisać  emotka

Do nas nagrody dotarły w poniedziałek, nie przesyłaliśmy danych podawało się je podczas wpisu odpowiedzi. Dostaliśmy tylko maila z gratulacjami i wiadomością, że nagroda dojdzie w ciągu trzech tygodni. Sprawdź może spam. 

Sprawdzałam ponownie przed chwilą i nie dostałam nic, może zrobiłam jakiś błąd przy wpisywaniu maila...  Ale skoro to tylko gratulacje to dobrze, czekam na przesyłkę w takim razie, dzięki! emotka
0 0

banka-manka

#6308487 Napisano: 06.01.2017 20:03:53
Czy jest jakaś strona gdzie można szybko sprawdzić czy jest jakaś awaria w przesyłaniu sygnału telewizji naziemnej? 
Mamie znikły wszystkie programy. Na żadnym nie ma sygnału. Nie wiem czy to wina anteny, bo siadła od mrozu, telewizora czy coś z głównym sygnałem.  Antena do sprawdzenia najwcześniej jutro. 
0 0

ondine

#6308602 Napisano: 07.01.2017 15:42:06
banka-manka napisał(a):

Czy jest jakaś strona gdzie można szybko sprawdzić czy jest jakaś awaria w przesyłaniu sygnału telewizji naziemnej? 
Mamie znikły wszystkie programy. Na żadnym nie ma sygnału. Nie wiem czy to wina anteny, bo siadła od mrozu, telewizora czy coś z głównym sygnałem.  Antena do sprawdzenia najwcześniej jutro. 

Może zasilacz się spalił albo wzmacniacz jest do wymiany? Albo antena się przestawiła w wyniku wiatru? Chyba nie ma takiej strony...
0 0

koper

#6308610 Napisano: 07.01.2017 16:46:06
banka-manka napisał(a):

Zawsze można popytać na jakimś lokalnym forum czy inni w okolicy mają podobny problem. 
0 0

justkra

#6308611 Napisano: 07.01.2017 16:52:49
banka-manka napisał(a):

U mnie ostatnio zniknął sygnał i co za tym idzie wszystkie programy - pomogło manewrowanie anteną , przy nieco innym ustawieniu i ponownym wyszukaniu kanałów jest ok.
0 0

pioge7

#6309606 Napisano: 10.01.2017 20:35:54
Mam pytanie, otóż po wielu namowach wszystkich kupiłem,sobie smartfona... wlasnie go próbuje i testuje baterie... 40 minut rozmowy i zniknęło 23% baterii... czy to normalne? Czy jednak poszło jej jednak za dużo? Zna sie ktoś na tym? Czy bateria jest dobra czy jednak marna? 
0 0