Pomocy!!!!

kwadracik

#7378194 Napisano: 27.07.2026 18:18:50
ziolko napisał(a):

Zapytaj w grupie prawnej, np tej https://www.facebook.com/groups/lexawka
Tam jest w miarę porządek, bo w innych to masakra, wolna amerykanka

Dziękuje emotka
0 0

Paulina1987

#7378262 Napisano: 27.07.2026 22:20:21
Wstępem: gram od kilku lat, stronę obserwuję od pewnie dwóch lecz zarejestrowałam się dopiero niedawno. Mam kilka pytań "technicznych" (FAQ przerobione).

1. Jak wygląda kupno paragonu? Dostanę go fizycznie? Tak to działa? Skąd pewność, że nie zostanę oszukana? Widziałam wątek nt polecanych użytkowników ale czym poza tym się kierować przy takiej "wymianie"?

2. Czy Admin zatwierdza każdy konkurs dodany przez użytkowników? 

3. Czy za konkurs, który dodam sama i wspomnę na forum zanim on pojawi się w bazie mogę dostać punkty karne?

Dzięki!
0 0

asiam

#7378264 Napisano: 27.07.2026 22:40:20
Paulina1987 napisał(a):

Wstępem: gram od kilku lat, stronę obserwuję od pewnie dwóch lecz zarejestrowałam się dopiero niedawno. Mam kilka pytań "technicznych" (FAQ przerobione).

1. Jak wygląda kupno paragonu? Dostanę go fizycznie? Tak to działa? Skąd pewność, że nie zostanę oszukana? Widziałam wątek nt polecanych użytkowników ale czym poza tym się kierować przy takiej "wymianie"?

3. Czy za konkurs, który dodam sama i wspomnę na forum zanim on pojawi się w bazie mogę dostać punkty karne?

Dzięki!

ad. 1 Paragon możesz otrzymać pocztą po uiszczeniu opłaty za wysyłkę lub jest on przechowywany przez osobę, która zrobiła dla ciebie zakupy. Wówczas otrzymujesz zdjęcie lub skan. Nigdy nie wiesz czy nie zostaniesz oszukana i nikt ci tego nie zagwarantuje. Ale na forum funkcjonujemy na zasadach wzajemnego zaufania. Najlepiej wybieraj osoby z większym stażem na forum. Zobacz wątek Podziękowania. Tam masz podpowiedź kto jest solidny.

zdolnabestia

#7378267 Napisano: 27.07.2026 22:50:40
Paulina1987 napisał(a):

Dzięki!

2. Tak, admin zatwierdza ręcznie każdy zgłoszony konkurs. 
3. Nie. Po dodaniu do bazy można wspomnieć na forum o konkusie. Jest to do sprawdzenia, że jest "w poczekalni".
0 0