Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zeida
Gość: nice
tam po wyborze szczoteczka czy pasta trzeba jeszcze to obok najpierw zatwierdzić a dopiero potem wysyłac zgłoszenie.
Gość: primrose
Wysylalam ostatnio przez Dpd chyba sa aktualnie najtansi na rynku. Na pewno duzo tansi niz Dhl i ups. In post jest zenujacy, moja reklamacja juz sie buja od miesiaca:/
kajus18
Postów 459
Data rejestracji 06.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to powyzej to o inposcie
Gość: aneti
zmień datę na dwucyfrową
Gość: gosia16
dorcia77
Postów 671
Data rejestracji 23.01.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam podobnie z datą 1954
nie przyjeło 1954
nie przyjeło 1964
ale przyjeło 1974
Gość: bartol011
Gość: aka
Gość: swibek
wiem
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytat awi:
Nie mogę się zarejestrować w http://www.instyt...med.pl/Klub-Zdrowia/
Pojawia sie komunikat: Uzupełnij pola zaznaczone na czerwono Data urodzenia. Wybieram datę ponownie - i znowu to samo
Jak rozwiązać ten problem
zmień datę na dwucyfrową
Cytat dorcia77:
Cytat aneti:
Cytat awi:
Nie mogę się zarejestrować w http://www.instyt...med.pl/Klub-Zdrowia/
Pojawia sie komunikat: Uzupełnij pola zaznaczone na czerwono Data urodzenia. Wybieram datę ponownie - i znowu to samo
Jak rozwiązać ten problem
zmień datę na dwucyfrową
ja miałam podobnie z datą 1954
nie przyjeło 1954
nie przyjeło 1964
ale przyjeło 1974 mama odmłodniała o 20 lat
Też tak miałam.
Gość: aga1616
przykładowe zadania:
zad 1
Wysokość trójkąta równoramiennego ( poprowadzona do podstawy) jest 5 razy krótsza od ramienia. Oblicz stosunek długości podstawy do długości ramienia trójkąta.
zad 4
Kąt wpisany w okrąg o promieniu r ma miarę alfa.
Jaką długość ma łuk, na którym oparty jest ten kąt?
zad 5
Pole koła jest o p% większe od pola wycinka tego koła wyznaczonego przez kąt alfa. Zapisz wzór, który pozwala obliczyć alfa, gdy dane jest p.
Bede bardzo wdzieczna.
prosze pisac na pw
AKTUALNE DO DZISIAJ / jutra rana
pozdrawiam
Gość: aga1616
Gość: ami
wchodzisz na painta i klikasz obraz - razciągnij / pochyl albo office power point tam jest opcja zmniejszania rozdzielczosci
ami, ale problem w tym, że nie umiem go przesłać dalej, z telefonu na inny telefon...