Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: meeyka
znaczy, ja zmienilam z Safari na Opere, ale moze Tobie inna zadziala
ewentualnie jak cos ciagniesz w tle, albo cos innego obciaza lacze, to jesli mozesz, sprobuj to wylaczyc
Gość: dita
nadal nie idzie
Gość: darex
Gość: dryczki
zablokowali mnie a konkurs jest juz kandydatem na superkonkurs co teraz ?
gram uczciwie moze spr i odblokuja ??
jak to jest na yeppasie ??
jak ktos mial juz taka sytuacje prosze o odpowiedz
Gość: dita
o, już mam, musiałam tylko zmniejszyć jej zawartość
Gość: AgaAga
Sciągnęłam jeden, ale okazał się za bardzo skomplikowany. Pomoże mi ktoś.
Gość: swibek
a typowy windowsowki Windows Movie Maker? tam chyba można kombinowac..
pioge7
Postów 8458
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mam pytanie do jakich klubów należycie i co od nich dostajecie za to że jesteście w klubie chodzi mi np. o klub winiary, delecta itp.
czy mial ktos sytuacje ze jak zostal zablokowany to po sprawdzeniu go odblokowali ??
jesli tak to po jakim czasie ??
pisze do nich a oni nic...
to ten yeppas jakiś porypany jest
Gość: marielu
Gość: swibek
ojej! jaka silna potrzeba!!
Gość: melange
Gość: krzyszu
chyba pierwszego dnia miesiąca bo liczy się data stempla, priorytetem.
Ale mogę się mylić.
Gość: melange
dziekuje
Gość: gocha26
ja słałam ostatniego dnia miesiąca rano priorytetem i wygrałam bo liczą sie pierwsze zgłoszenia w danym miesiącu...
Gość: m3107
gocha nie wprowadzaj ludzi w blad. wyslane ostatniego dnia miesiaca nie zalapia sie na nagode. trzeba wysylac pirwszego dnia danego miesiaca. to jest info od pani z infolini, czyli sprawdzone
Gość: mariolakal
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Wpisz swój nick w szukaj w prawym górnym rogu.
http://www.e-konk...html?word=mariolakal
Gość: mariolakal
dzięki, extra !!!