Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariwanna
Postów 1560
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Marielciu Koffana, jaki paragon kcesz? narysuje moze
https://www.obiadgotowy.pl/
Gość: zeida
Gość: marielu
hi hi nie fiem kurza tfarz ale może jaki na telefisor albo so ? jak żebrać to z klasom co nje , po co o gófna
mariwanna
Postów 1560
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
no dokladnie;) to jusz siem biorem do ropoty;) tym bardziej ze kredki ostatnio wygralam
wesoyromek
Postów 1167
Data rejestracji 12.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
telewizorek za 2800 może byc czy za tani
Jak szalec to szaleć
wesoyromek
Postów 1167
Data rejestracji 12.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
a to mały pikuś. Masz to załatwione jak w banku. W zamian poproszę tylko o znalezienie kradzieja mojego avatarka
Gość: patusiak
Bo mnie się udało, no ale nie otrzymałam od onetu żadnego maila. Pamięta ktoś? Może dam się dane wpisywało?
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I właśnie, dlatego wkurza mnie jak ktoś śle sms-y na konkurs nie mając paragonu
Gość: magma6
ze strony głownej wyslij
http://www.bialyjelen.pl/zasady.html
Gość: magma6
W przypadku wygrania nagrody IV stopnia wystarczy wysłać jednego wyciętego „Białego Jelenia” niezależnie o ilości wysłanych SMS-ów.
Warunkiem otrzymania nagrody I stopnia jest dostarczenie tylu wyciętych „Białych Jeleni” ile dana osoba wysłała SMS-ów przez cały okres trwania loterii, przy czym jeżeli osoba ta była również zwycięzcą nagrody II lub III stopnia to musi wysłać tylko tyle „Białych Jeleni” ile wysłała SMS-ów w okresie przypadającym po wygraniu nagrody II lub III stopnia
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może mi nie uwierzysz, ale ja kupiłam szampon Head & Shoulders i miałam paragon, ale w tym czasie, kiedy leżałam w szpitalu po porodzie, w domu zrobiono generalne porządki na powitanie mnie i mojego syneczka.
Gość: eje
Już się pogubiłam jak to rozumieć, czyli jak teraz wyślę jelenia i potem ewentualnie jeszcze coś wygram to już nie bedę musiała wysyłac czy będę?
Gość: mjane
dostałam właśnie sms-a Jesteś w finale. Odpowiedz i wygraj 10 000 zł. Czy Ateny to miasto we Francji... bla bla i nie mam pojęcia z jakiego to konkursu!
Ktoś wie??? help!
Gość: nineczka17
codziennie ma po 2 sms na kazdy telefon
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
będziesz
Gość: mjane
no własnie wysłałam odpowiedź i dostałam kolejnego smsa z pytaniem...
Gość: nineczka17
dlatego ja sie w to nie bawie to naciaganie