Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: snupy3
Jest taki konkurs na polkach z Yves Rocher,trzeba wklejać zdjęcia swojego makijażu i mam problem bo się za cholerę nie da.Ciągle mi wyskakuje:
The description for your file is too long (460 characters). Please shorten it to 250 characters or less.
No więc zmniejszałam to zdjęcie i zmniejszałam i dalej się nie da!Mam program Irfanview,do tej pory zawsze się udawało.Bardziej już zmniejszyć się nie da,ludzie tam mają więskze zdjęcia powsadzane i jakoś się dało.Robiłam tą fotę lustrzanką więc nic dziwnego że miało duży rozmiar ale teraz nawet jak ma 20KB to się i tak wyświetla ten sam wk... komunikat.
Może mnie ktoś oświecić co źle robię i JAK to mam zrobić????????????????
Gość: melange
Gość: snupy3
Twój plik(-ki) zostały poprawnie przesłane i czekają na sprawdzenie przez Redakcję. Jak tylko zostaną sprawdzone, ukażą się na serwisie.
Oczywiscie masz racje.Ze tez tego nawet dokladnie nie przeczytalam tylko jak jakis cyborg na chama pomniejszalam zdjecie...bo zwykle o to chodzi.
Dzieki ogromne!!!!!!!!!!!!
Gość: melange
my pleasure
Gość: gocha26
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kliknij moja praca
Gość: gocha26
dziękuję
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli ja wysłałam swoje CV, a teraz otrzymuje pismo, że mnie nie przyjmą bo to i tamto.
Muszę napisać coś podobnego i chciałabym móc się na czymś wzorować.
Dziękuję
Gość: paheli
Gość: lalunia
Gość: paheli
już wiem
Gość: misiek
Gość: lalunia
Dziękuję za info
Gość: monciaX
jestem tu nowa możecie mi coś polecić?
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sensie, że jakiś konkurs... ?
wejdź sobie do bazy i poszukaj czegoś, co będzie dla Ciebie interesujące
Powodzenia
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo proszę
Jest Pan osobą wykształconą, ale niestety W tej chwili nie mamy dla Pana żadnej propozycji.
Zostawiliśmy sobie Pana dane i w razie zwolnienia się jakiegoś stanowiska dla Pana napewno zadzwonimy.
Życzymy Panu wielu sukcesów. Wierzymy, że znajdzie Pan odpowiednią dla siebie pracę.
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne, dziekuje
Gość: aneczka155
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tylko na osobnych kartkach musisz mieć dane, oświadczenia i podpięty paragon
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: aneti