Pomocy!!!!

Gość: magdazzz

#2396584 Napisano: 26.05.2009 05:21:53
Czy dokumenty z Visy szły do kogoś dłużej niż 7 dni???? Mineło już 12 i nie wiem co robić?
0 0

Gość: swibek

#2396585 Napisano: 26.05.2009 05:22:07
anka1519 napisał(a):

http://www.3dwhit...c3a5103cab18312f91e6
kliknijcie ja też moge pisać!!

emotka z klikami to do innego topu.. od tego jest temat KLIKNIJCIE.. emotka
0 0

Gość: miriam

#2396589 Napisano: 26.05.2009 05:24:14
magdazzz napisał(a):

Czy dokumenty z Visy szły do kogoś dłużej niż 7 dni???? Mineło już 12 i nie wiem co robić?

ja też czekam
wysyłają poleconym,więc liczy się 7 dni od dostarczenia poleconego
ja czekam cierpliwie
0 0

Gość: miriam

#2396591 Napisano: 26.05.2009 05:25:09
bmacieja napisał(a):

miriam napisał(a):

Wysłałam im sms-a:
AVANTI.
zamiast AV.
i okej

emotka i pisałaś cały adres sklepu? Nazwa np. CH Złote Tarasy miejscowość, ulica itp.?

Nie,napisałam Olsztyn.Pilsudskiego
bo w olsztynie jest 1 salon...
0 0

Gość: magdazzz

#2396602 Napisano: 26.05.2009 05:30:43
miriam napisał(a):

magdazzz napisał(a):

ja też czekam
ja czekam cierpliwie

dzięki, za info. czekamy dalej emotka
0 0

Gość: gocha26

#2396606 Napisano: 26.05.2009 05:32:26
pola731 napisał(a):

potrzebuję pomocy organizacyjnej - macie może namiary na firmy , które wspomogą szkolną loterię na Dzień Dziecka???
własnie poproszono mnie o pomoc w organizacji i mam na to 4 dni...a gadżetów praktycznie nie ma...

oj ja też miałam coś zakombinować, bo w przedszkolu dzień dziecka robią, a ja jestem skarbnikiem, ale czasu nie miałam i chyba nic nie będzie emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2397073 Napisano: 26.05.2009 08:41:11
magdazzz napisał(a):

miriam napisał(a):

magdazzz napisał(a):

ja też czekam
ja czekam cierpliwie

dzięki, za info. czekamy dalej emotka

Do mnie przyszło dzisiaj, wyslane poleconym 20 maja... emotka
0 0

asiam

#2397167 Napisano: 26.05.2009 09:52:42
Czy ma ktoś pod ręką jakąś stronkę z avatarami ?Konkretnie interesują mnie portrety.
Proszę o PW
0 0

Gość: snupy3

#2397545 Napisano: 27.05.2009 08:11:11
Czy ktoś wygrał jeszcze w konku naładowany przyjemnością???
Od dwóch dni widzę siebie na liście zwycięzców a żadnego kontaktu z ich strony!Pisałam już maila i nic nie odpowiedzieli.Nagrodą miały być bilety do CinemaCity(chyba w postaci kodów)a nie przyszło mi nic ani na @ ani na telefon kom. emotka
0 0

Gość: AgaAga

#2397565 Napisano: 27.05.2009 08:16:42
snupy3 napisał(a):

Czy ktoś wygrał jeszcze w konku naładowany przyjemnością???
Od dwóch dni widzę siebie na liście zwycięzców a żadnego kontaktu z ich strony!Pisałam już maila i nic nie odpowiedzieli.Nagrodą miały być bilety do CinemaCity(chyba w postaci kodów)a nie przyszło mi nic ani na @ ani na telefon kom. emotka

Do mnie też nic nie przyszło.
0 0

eliza

#2397574 Napisano: 27.05.2009 08:18:58
Czy ma ktoś bezpośredni nr. do pani zajmującej się promocją felixa ? Ciagle czekam na aparat a jak zadzwonię na recepcje to pani ma wciąż zajęty telefon
0 0

Gość: weronetka

#2397587 Napisano: 27.05.2009 08:23:44
eliza napisał(a):

Czy ma ktoś bezpośredni nr. do pani zajmującej się promocją felixa ? Ciagle czekam na aparat a jak zadzwonię na recepcje to pani ma wciąż zajęty telefon

trzeba czekac... w ciągu 3 tygodni (licząc od 13 maja) wyslą emotka
0 0

Gość: ilus

#2398098 Napisano: 27.05.2009 11:11:57
Wygrałam w konkursie Magnum. Niby wygrałam. Bo jak chce wypelnic formularz z danymi to wyskakuje komunikat, ze podalam niepoprawne dane. Ktos wie dlaczego?:(
0 0

ismena

#2398103 Napisano: 27.05.2009 11:15:51
ilus napisał(a):

Wygrałam w konkursie Magnum. Niby wygrałam. Bo jak chce wypelnic formularz z danymi to wyskakuje komunikat, ze podalam niepoprawne dane. Ktos wie dlaczego?:(

pw emotka
0 0

joka

#2399036 Napisano: 27.05.2009 06:14:47
Proszę kogos o radę czy dałabym rade na astorze naklepać 150 głosów w ciągu 5dni?bo chciałabym wygrac taki zestaw dla siostry ciotecznej której się nieprzelewa i niewiem czy porywac się z motyką na słońce,sama niema komputera to nawet sama niema jak sobie zagrać,ja jestem na nicku:jonkaa i nawet jak niezagram na nią to podziele się z nią jeśli wygram,ale jakbym jej wygrała to napewno by się cieszyła jak mówicie dałabym radę na miejsce799,niby na swój nick się wpisałam na nią ale jestem na ostatnim miejscu 1189(i bez paragonu bo niewiem czy walczyć emotka )bo jeśli tak to może bym jutro kupiła jakiś kosmetyk z astora hm...
0 0

Gość: awi

#2399083 Napisano: 27.05.2009 06:33:44
Proszę o radę!
Jutro kurier ma przywieźć mi telefon, bardzo zaległa nagroda, którą otrzymam po ciężkich bojach. Chciałabym sprawdzić przy nim czy jest sprawny i niczego mu nie brakuje...
Ale kurierzy bardzo tego nie lubią. Raz jeden mi powiedział, że jego nie interesuje co jest w środku i... uciekł.
Co mogę zrobić/powiedzieć, żeby nie uciekł zanim nie sprawdzę czy wszystko jest OK?
0 0

Gość: milenka21

#2399138 Napisano: 27.05.2009 06:56:45
awi napisał(a):

Proszę o radę!
Jutro kurier ma przywieźć mi telefon, bardzo zaległa nagroda, którą otrzymam po ciężkich bojach. Chciałabym sprawdzić przy nim czy jest sprawny i niczego mu nie brakuje...
Ale kurierzy bardzo tego nie lubią. Raz jeden mi powiedział, że jego nie interesuje co jest w środku i... uciekł.
Co mogę zrobić/powiedzieć, żeby nie uciekł zanim nie sprawdzę czy wszystko jest OK?

wszystko zależy od firmy kurierskiej w której pracuje. W większych szanujących się firmach kurierzy na Twoje życzenie mają obowiązek poczekać aż otworzysz paczkę i mieć przy sobie w razie czego dokument reklamacyjny. Ale bardzo często jest tak, że kurier powie, że nie ma obowiązku bo mu za to nie płacą i może mieć rację. Najlepiej dowiedzieć się jaka firma jest odpowiedzialna za dostarczenie paczki i przeczytać na stronie regulamin lub zadzwonić do firmy i po prostu zapytać o obowiązki kuriera emotka
0 0

#2399139 Napisano: 27.05.2009 06:57:17
awi napisał(a):

Proszę o radę!

prosisz o paczkę, otwierasz i sprawdzasz i dopiero podpisujesz.. fakt, że oni tego nie lubią, ale powiedz mu, że jeśli nie ma nic na sumieniu to niech sie nie martwi.. Ty sprawdzasz, bo w razie czego winę poniesie organizator, a nie kurier.. ja tylko raz sprawdzałam, ale to było konieczne.. chodziło o to czy nie ma uszkodzeń od rzucania paczkami.. wyszystko było OK, podpisałam i kurier pojechał sobie w siną dal.. emotka
0 0

#2399149 Napisano: 27.05.2009 06:59:41
milenka21 napisał(a):

awi napisał(a):

Proszę o radę!

wszystko zależy od firmy kurierskiej w której pracuje. W większych szanujących się firmach kurierzy na Twoje życzenie mają obowiązek poczekać aż otworzysz paczkę i mieć przy sobie w razie czego dokument reklamacyjny. Ale bardzo często jest tak, że kurier powie, że nie ma obowiązku bo mu za to nie płacą i może mieć rację. Najlepiej dowiedzieć się jaka firma jest odpowiedzialna za dostarczenie paczki i przeczytać na stronie regulamin lub zadzwonić do firmy i po prostu zapytać o obowiązki kuriera emotka

obowiązki kuriera?? oni i tak robią co chcą.. Ty masz prawo a nawet obowiązek rozpakować i sprawdzić! i najwyżej przywalić mu tą przesyłką jak coś jest nie tak.. dlatego są bezkarni i nieraz podpieprzają paczki albo podpisują za kogoś bo wiedzą, że nikt nie sprawdzi.. a guzik prawda!! emotka
0 0

samantha22

#2399208 Napisano: 27.05.2009 07:15:55
awi napisał(a):

Proszę o radę!

mnie kurier kiedyś zaskoczył, ładnie przytachał dość ciężką paczkę do góry i zanim dał mi papiery do podpisania, poprosił żebym otworzyła paczkę, sprawdziła sobie wszystko czy jest co mam być, czy wszystko działa itd, dopiero po sprawdzeniu dał mi papiery do podpisania emotka
ale to był tylko jeden raz, najczęściej daje paczkę, pokazuję gdzie podpisać i tyle się widzieliśmy emotka
0 0