Pomocy!!!!

krzysieq

#2472940 Napisano: 02.07.2009 01:59:16
samantha22 napisał(a):

swibek napisał(a):

samantha22 napisał(a):

swibek napisał(a):

samantha22 napisał(a):

właśnie priorytet i byłam w lekkim szoku, że babka mi z @ wyskakuje, że do niej nic nie doszło emotka

to jakie jej potwierdzenie wysłałaś?? emotka czego? priorytet potwierdzenia nie ma.. emotka może mylisz priorytet z poleconym??

ja nie ma, jak jest emotka
taka karteczka jak na polecony tylko z pieczątką priorytet

a to nie wiedziałam, myślałam, ze priorytet to naklejka albo pieczątka na kopercie plus dodatkowa opłata.. potwierdzenia to były przy poleconym i potwierdzeniu odbioru.. aż się kopyrtnę na pocztę z ciekawości sprawdzić.. emotka

się kopyrtni emotka
u mnie zawsze takie pieczątki dają na priorytetach emotka

list zwykly nie ma zadnych karteczek, bez roznicy czy priorytetowy czy nie, list polecony ma karteczke i moze byc dopisane na niej priorytetowy.
0 0

Gość: ciapciuch

#2472973 Napisano: 02.07.2009 02:20:23
krzysieq napisał(a):

samantha22 napisał(a):

swibek napisał(a):

samantha22 napisał(a):

swibek napisał(a):

samantha22 napisał(a):

właśnie priorytet i byłam w lekkim szoku, że babka mi z @ wyskakuje, że do niej nic nie doszło emotka

to jakie jej potwierdzenie wysłałaś?? emotka czego? priorytet potwierdzenia nie ma.. emotka może mylisz priorytet z poleconym??

ja nie ma, jak jest emotka
taka karteczka jak na polecony tylko z pieczątką priorytet

a to nie wiedziałam, myślałam, ze priorytet to naklejka albo pieczątka na kopercie plus dodatkowa opłata.. potwierdzenia to były przy poleconym i potwierdzeniu odbioru.. aż się kopyrtnę na pocztę z ciekawości sprawdzić.. emotka

się kopyrtni emotka
u mnie zawsze takie pieczątki dają na priorytetach emotka

list zwykly nie ma zadnych karteczek, bez roznicy czy priorytetowy czy nie, list polecony ma karteczke i moze byc dopisane na niej priorytetowy.

ale można wysłać list zwykły priorytetowy i zażadać na poczcie dowodu jego nadania i wtedy pani w okienku takie coś wydaje emotka
0 0

Gość: maggie

#2473300 Napisano: 02.07.2009 05:45:24
do was też kurier z plusa spóżnia się już 2 tygodnie? czekam, bo miał byc, a tu ciągle nic emotka emotka
0 0

deva

#2473366 Napisano: 02.07.2009 06:07:06
Pilnie poszukuje paragonu z rossman a na deo lady speed stick, pomocy! w zamian proponuję perfumy avon passion dance, oferty na priv proszę!!!!
0 0

malenka89

#2473374 Napisano: 02.07.2009 06:11:47
deva napisał(a):

Pilnie poszukuje paragonu z rossman a na deo lady speed stick, pomocy! w zamian proponuję perfumy avon passion dance, oferty na priv proszę!!!!

pw emotka
0 0

Gość: didix

#2473725 Napisano: 02.07.2009 08:28:31
witajcie. mam problem z zadaniem 8 w suspectum (pytanie o ulice Darwina) czy ktos moze mi pomóc??
0 0

Gość: gladki8

#2473734 Napisano: 02.07.2009 08:39:42
Cześć, nie wiem jak mam wpisać do suspectum nazwę drogi prowadzącej do Lwowa. Wiem że jest to E40 ale nijak wpisywane nie działa. Kurde czy to błąd czy co... Pomóżcie !!! emotka emotka emotka
0 0

Gość: swibek

#2473736 Napisano: 02.07.2009 08:40:23
hehee.. emotka jak ktoś potrzebuje pomocy to zawsze się ujawni.. a tak to dobrze być podglądaczem.. ale przychodzi taki moment, że trza się zarejstrować i napisać tego pierwszego posta.. zazwyczaj z prośbą o pomoc.. emotka emotka i wtedy wołamy głośno: heeelpp emotka heeelp emotka !!
0 0

Gość: swibek

#2473744 Napisano: 02.07.2009 08:43:15
didix napisał(a):

witajcie. mam problem z zadaniem 8 w suspectum (pytanie o ulice Darwina) czy ktos moze mi pomóc??

gladki8 napisał(a):

Cześć, nie wiem jak mam wpisać do suspectum nazwę drogi prowadzącej do Lwowa. Wiem że jest to E40 ale nijak wpisywane nie działa. Kurde czy to błąd czy co... Pomóżcie !!! emotka emotka emotka

emotka już gdzieś to było wałkowane na forum.. może w POMOCY, może w SZUKAM a może w WC.. przekopać kilka stron i znajdziecie odpowiedź.. emotka
0 0

Gość: konqrs

#2473757 Napisano: 02.07.2009 08:48:42
Niech ktoś z doświadczonych mnie przygarnie pod swoje skrzydła!! jak patrze na te wasze wygrane to ze tak powiem zal mi pupe ściska! ja tam potrafie tylko karme dla psa wygrac hehe
0 0

Gość: gladki8

#2473790 Napisano: 02.07.2009 09:02:14
dobra z mojej strony tyle nie bylo pytania emotka Jak by ktos pytal to sluze pomoca. dzieki wszystkim,
0 0

zdolnabestia

#2473806 Napisano: 02.07.2009 09:09:22
konqrs napisał(a):

Niech ktoś z doświadczonych mnie przygarnie pod swoje skrzydła!! jak patrze na te wasze wygrane to ze tak powiem zal mi pupe ściska! ja tam potrafie tylko karme dla psa wygrac hehe

Graj, graj, graj - doświadczenie przyjdzie samo, nikt nie da Ci gotowej recepty na wygrane, bo takiej nie ma. Z czasem zobaczysz czy lepiej idą Ci opisówki, zbieranie kodów czy wysyłanie smsów. Bądź cierpliwy, a niedługo to innym będzie pupę ściskać emotka
0 0

#2473812 Napisano: 02.07.2009 09:11:42
zdolnabestia napisał(a):

konqrs napisał(a):

Graj, graj, graj - doświadczenie przyjdzie samo, nikt nie da Ci gotowej recepty na wygrane, bo takiej nie ma. Z czasem zobaczysz czy lepiej idą Ci opisówki, zbieranie kodów czy wysyłanie smsów. Bądź cierpliwy, a niedługo to innym będzie pupę ściskać emotka

np jak napisze ze wygrałem wczoraj 3 łyzeczki to ktos bedzie mi zazdroscił tak jak komus 4 laptopow? emotka ehh chyba bym musiał do emerytury tu grac emotka
0 0

kalisto1986

#2473819 Napisano: 02.07.2009 09:14:26
konqrs napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

konqrs napisał(a):

np jak napisze ze wygrałem wczoraj 3 łyzeczki to ktos bedzie mi zazdroscił tak jak komus 4 laptopow? emotka ehh chyba bym musiał do emerytury tu grac emotka

to moze lepiej zminic nastawienie ? emotka
ja ciesze sie nawet z 1 malej lyzeczki a jak wpadnie cos duzego dopiero jest radocha i tu sie sprawdza zeby wygrac tzreba grac , bo jak ma sie wygrywac bez grania emotka
0 0

#2473826 Napisano: 02.07.2009 09:18:14
kalisto1986 napisał(a):

konqrs napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

konqrs napisał(a):

ja ciesze sie nawet z 1 malej lyzeczki a jak wpadnie cos duzego dopiero jest radocha i tu sie sprawdza zeby wygrac tzreba grac , bo jak ma sie wygrywac bez grania emotka

uwierz mi ze ja sie ciesze z tych łyzeczek emotka ale gdy widze grupe ludzi ktora czesto pisze o fajnych nagroddach a do mnie nawet gratisy nie dochodza no to chwila chwila...cos trzeba z tym zrobić emotka
0 0

kalisto1986

#2473832 Napisano: 02.07.2009 09:22:05
konqrs napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

konqrs napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

konqrs napisał(a):

uwierz mi ze ja sie ciesze z tych łyzeczek emotka ale gdy widze grupe ludzi ktora czesto pisze o fajnych nagroddach a do mnie nawet gratisy nie dochodza no to chwila chwila...cos trzeba z tym zrobić emotka

trzeba poprostu grac emotka
ja tam nie zazdroszcze nikomu wygranych , fajnie ze wygrali moze kiedys i tobie wpadna emotka
0 0

#2473835 Napisano: 02.07.2009 09:24:28
kalisto1986 napisał(a):

konqrs napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

konqrs napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

konqrs napisał(a):

trzeba poprostu grac emotka
ja tam nie zazdroszcze nikomu wygranych , fajnie ze wygrali moze kiedys i tobie wpadna emotka

słuchaj taka cecha narodu polskiego ze zazdrosc w nas tkwi-nie zagorzała i chora ale taka chęć posiadania tego co mają inni a ja nie. I mysle ze jest ona determinująca, oby z pozytywnym skutkiem emotka
0 0

#2473844 Napisano: 02.07.2009 09:35:50
olciak napisał(a):

konqrs napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

konqrs napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

konqrs napisał(a):

gratuluję łyżeczek bo są świetne emotka wiele osób ich nie ma i niech żałują. wg mnie łyżeczki z krówką sprawiają radochę dla dzieciaków o wiele większą niż kolejny laptop dla kolekcjonera emotka jak widzisz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia emotka teraz ciesz sie z tego co masz a przyjdzie czas i na większe wygrane-tego życzę emotka

z braku laku dobry kit emotka ok koniec lamentu z mojej strony i czas sie brac do roboty! mógłby ktos uprzejmy podac mi stronkę z zasadami konkursu develey?
0 0

#2474004 Napisano: 03.07.2009 06:03:24
olciak napisał(a):

https://develey.p...l.pl/zasady-promocji emotka

dziękować emotka
0 0

Gość: niuniu

#2474014 Napisano: 03.07.2009 06:16:02
POMOCY!!!!! Słuchajcie jakieś trzy tygodnie temu znalazłam swój kod na liście laureatów w Pasuje Do Obiadu.pl jako oczekujący na telefon w sprawie wygranej zestawu obiadowego ze sztućcami. Od około dwóch tygodni nikt do mnie nie dzwonił a dziś spoglądam na listę i mijego kodu już na nim nie ma!!!! A co najlepsze skasowałam kod i pamiętam tylko trzy z pięciu liter i cyfr kodu. Obawiam się że to przez wczorajszy telefon który wykonałam do zywca tłumacząc dlaczego nikt do mnire dzwonił. Pani wzięła ode mnie nr telefonu a dziś mój kod znikł!!! Co robić???? POMOCY!!!
0 0