Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pistacja9
Postów 303
Data rejestracji 22.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie coś zwykłym listem przyszło i było za duże żeby do skrzynki wrzucić
Gość: gemma
możliwe, ale nie jest to wpisane ani w polu paczka, ani przesyłka listowa, ani przekaz.. bardzo dziwne.. wygląda jak paket czy paliet.. ale mam zagadkę
Gość: baska2005
A moze pisze Prospekt,ja tak mialam gdy wyslali mi filizanke z konkursu
jest krótsze.. może powinnam ufundować nagrodę dla kogoś, kto mi to wyjaśni?
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pakiet, ja tak czasem miałam
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: lorczak
cos w stylu prizee.pl tam mozna dolad konto smsem i pozniej np za to kupic doladowania,kody do stron
a ja chcialabym zeby zamiana tych smsow byla na jakies bony albo nagrody rzeczowe
nie interesuja mnie strony typu jungle,prizpass bo tam bym musiala wyslac sms za kilka tysiecy zeby dostac jakas mala nagrode
jak ktos zna jakies sklepiki za sms to prosze o PW
Gość: urocza
U mnie piszą pakiet -tzn zwykła przesyłka tylko że nie mieści się w skrzynce .
Stawaiam na 100 że chodzi o pakiet
Gość: misiek
brawo urocza masz racje jako pocztowiec obstwiam na 10000% pakiety cos dużego wygranego w konku ale sami widzicie takie same pakiety nie sa nigdzie rejestrowane i firma wysyłajaca jest nie powazna
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 303
Data rejestracji 22.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoń do nich dzisiaj i się dopytaj czy sam dzisiaj możesz przyjechać odebrać. Niektóre firmy pracują w soboty. Albo może komuś daj awizo do odebrania?
Gość: pegaz
napisz na kartce upoważnienie do odbioru zaufanej osobie
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłem i facet powiedział, że upoważnienie musi być sporządzone notarialnie... W soboty kurierzy nie obsługują mojego terenu, a magazyn był czynny tylko od 8 do 9.30...
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdy się z tym nie spotkałam, dziękuję za rozszyfrowanie
lepszy pakiet niż Palikot
Gość: swibek
oj człowieku.. w większych miastach działa do 15, są poczty co mają dyżur do 18 albo i 20.00 a poza miastem albo na wsiach to już zależy.. bywają miejsca gdzie jest czynne.. więc nie wiem w czym miało Ci pomóc to pytanie? Kto chciał wysłać to się napewno postarał o to żeby dotrzeć do działającej dziś poczty..
dzięki za info
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że pomożecie.
Jestem radosna jak wiosna!
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009