Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: annaantonina
Gość: annaantonina
Dopóki się nie wylogujesz, będzie się otwierał Twój profil:) To jedyne, co mi przychodzi do głowy, bo rejestrowałam na swoim komputerze mamę i chłopa swego.
Gość: snupy3
mogą być,ja też mam klika.Może nie jesteś wylogowana.
W temacie: kto pomoże wygrać zestaw na blendamedzie,próbuję o równej 10.00 wg atomówki i ciągle pudło,proszę wskazówki.PW.
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
Gość: baraba
u mnie właśnie było duże o i było źle, to wpisałam zero i poszło
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciężko tam wygrać. A nigdzie juć chyba nie ma konków na Załogę G
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8460
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
były wyniki
konkurs podobny tutaj tez z RP i tez o 12 trzeba było wysyłać
nie znazłem wyników!
Gość: agusagus2
http://www.rp.pl/...eczka___KONKURS.html
Znamy już zwycięzców. Nagrodę wyślemy pocztą
Gość: finessa
pioge7
Postów 8460
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ah ato nawert listy nie ma!ciekawe
Gość: agusagus2
pewnie rozdali nagrody w redakcji
pioge7
Postów 8460
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mam jeszcze jeden problem!
Jak obsłużyć krokomierz z CC?
nie mam pojęcia jak to zrobic jak ktoś może na GG mi napsiać albo na PW! GG- 737853
Gość: alis1955
jak wysyłać smsy na kroplę Beskidu żeby się na plecak załapać
pw please
wesoyromek
Postów 1167
Data rejestracji 12.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
ja wygrałam
pioge7
Postów 8460