Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: snupy3
Fajnie tylko mogliby się tą wiedzą podzielić
PROSZÊ OSOBY KTÓRYM UDAŁO SIÊ W TEJ EDYCJI BLENDAMEDU WYGRAC ZESTAW EXPERT O INFO NA PW
Gość: alis1955
chyba brakuje dobrych duszyczek
Gość: alis1955
ja też prosiłam o jakieś podpowiedzi i zero oddźwięku
dysia
Postów 2028
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz PW
strzelec02
Postów 78
Data rejestracji 23.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 2028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwsze 200 osób które sie zarejestruje z niedzieli na poniedziałek o zerowej i potwierdzi link aktywacyjny
Gość: ewunia1973
szukam osób co będą się doładowały z Orange
Teraz w Orange w promocji 2x2, wystarczy, że znajdziesz drugą osobę i w parze doładujecie swoje konta, a każde z Was otrzyma dodatkowo 100% wartości swojego doładowania . Dodatkowe środki zasilą Wasze konta promocyjne.
jak utworzyć parę promocyjną
* kup doładowanie z 14 cyfrowym kodem i wybierz znajomego z Orange a następnie
* doładuj swoje konto wysyłając SMS-a o treści: 14 cyfrowy kod doładowania i numer telefonu znajomego pod bezpłatny numer 8042.
Pomiędzy kodem doładowania a numerem telefonu znajomego wstaw kropkę np.: 12345678901234.501100100
Twoje konto główne zostanie doładowane, a znajomy otrzyma informację, że zapraszasz go do promocji 2x2.
jak otrzymać bonus
Aby otrzymać bonus znajomy, którego zaprosiłeś do promocji powinien w ciągu 24 godzin od Twojego zaproszenia również doładować konto w taki sam sposób czyli poprzez wysłanie SMSa pod bezpłatny numer 8042. W treści SMS-a powinien wpisać: niewykorzystany 14 cyfrowy kod doładowania oraz Twój numer telefonu (oddzielone kropką).
W momencie doładowania konta przez drugą osobę z pary oboje otrzymacie bonus 100% więcej na Wasze konta promocyjne wraz z potwierdzeniem sukcesu w promocji 2x2.
Chętnie kogoś zaproszę .PN
Gość: mariolakal
Ja miałam: lakier do paznokci, błyszczyk, 2 x cienie do powiek podwójne, mascara z pensetą gratis, puder /za komplement/
Gość: snupy3
Dziękuję,odzew był doprawdy tak oszałamiający że możecie sobie tę pastę wsadzić a szczoteczką jeszcze popchać
Gość: ilus
dysia
Postów 2028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 2028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wchodzisz na head, wpisujesz numer tel i kod ktory dostalas... i tam masz 4 takie kwadraciki:znajomi, paragon... wchodzisz w znajomi i tam Ci sie wyswietla Twoj link
o, dziękuję serdecznie
powinnam już wiedzieć
A jak wysłałam wcześniej sms, odkryłam już płytkę kilka dni temu to taka możliwość już przepadła chyba?
krzysieq
Postów 230
Data rejestracji 02.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 2028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie to haslo sluzy Ci caly czas do logowania.
dysia
Postów 2028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
okej dzieki
już mam
Gość: melange
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009