Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: awi
Gość: AgaAga
Apteczka z miniproduktami la Roche-Posay
Gość: awi
Dzięki serdeczne
jarekaska
Postów 400
Data rejestracji 25.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Sprawdź w koszu
Gość: pats
Wstyd sie przyznać, ale zupełnie nie mam weny
Tak więc proszę o pomoc w dokończeniu zdania
Życie ułatwia...
jeśli macie jakieś pomysły piszcie proszę na PW
chciałabym wysłać ze 2 zgłoszenia, ale z samego rana pustka....
Gość: kochaniutka
Gość: haz0r
Jak nazywa się kobieta, która w jednym z utworów Nasa rymowała w szpitalu i dlaczego Nas nie mógłby się z nią umówić na kawę?
Gość: magdalenka26
ja tez proszę o pomoc w tym pytaniu...
i przypominam ze karnety są do odebrania (w razie wygranej) w krakowie osobiscie...więc jeśli ktoś jest spoza i nie bedzie mógł odebrać to prosze o nie zabieranie szansy innym...
ale i tak du..pa bo nie znam odpowiedz:((((((
Gość: magdalenka26
Jak nazywa się kobieta, która w jednym z utworów Nasa rymowała w szpitalu i dlaczego Nas nie mógłby się z nią umówić na kawę?
proszę o pomoc.... odwdzięczę się jeśli będę mogła
Gość: m3107
http://biznes.one...571119,1,prasa-detal
winek
Postów 76
Data rejestracji 22.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpinam się
Gość: beata82roksana82
Widocznie ten Pan nie przeczytał wnikliwie regulaminu.I teraz ma problem.
Aby nie być zmuszonym do rezygnacji z samochodu, podatnik może rozważyć zaciągnięcie pożyczki na sfinansowanie podatku lub porozumieć się z organizatorem konkursu-taa i spłacać nie wiadomo ile
Gość: jola17
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
moze zostal numer to mozna podejsc do sklepu i poprosic o kopie
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
spróbuj zrobić skan lub ksero i przyciemnić- w sklepie jesli trafisz na ludzką kierowniczkę tomoze pozwolić poszukać na rolce... a datę pamiętasz lub widzisz? chyba ze księgowość mają winnym miejscu i rolki tam przechowują...
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Gość: snupy3
Wczoraj zwiesiło mi się 3 razy,płytka niby kupiona a nie wiadomo co pod nią było-próbowałam mailowo na adres podany na ich stronce (kontakt@headandshoulders.pl)ale przyszedł mi zwrot maila...
Wiem,że paru z was już się z nimi kontaktowało,więc proszę o namiary na PW.
Gość: sisia
Gość: justys8
dzwonilam dzis do nich i babka powiedziała że pod koniec przyszłego tygodnia mam znowu zadzwonić i powie czy sie wygrało czy nie, a kiedy wyślą to nie wiem.
dzięki za info mam nadzieję ze dostanę ten kuferek
a ty kiedy wysyłałas papierki ?