Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
ja dostalam juz dosc dawno wielka ksiege fotografii
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: m3107
ja dostalam karte sd z pierwszego etapu, juz dawno, kurier tnt przywiozl
agicho
Postów 2973
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
u mnie o 1:19
Dziękujemy za przesłanie SMSA.Zapraszamy do lektury AVANTI - nie musze dodawać,że w ostatnim czasie nie słałam tam żadnego SMSa
Gość: becia1973
a ja potwierdzenie zgłoszenia z Kasi
anus
Postów 2042
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
a u mnie kanonada smsów z 72007 - Avanti i Metro oraz 7238 - Sukces
Everything that kills me makes me feel alive...
Gość: nineczka17
u mnie tez zaszalalo i z Metra,Avanti i z Sukces
Gość: aneczkar10
u mnie też 5 smsów na 3 telefony o po pierwszej w nocy, chyba im system coś nawalił
Gość: kosmos
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten temat z paragonami jest wałkowany od kilku dni, poczytaj sobie forum. Nie wysyłamy paragonów, dopóki nas o to nie poproszą.
Gość: scofield
71022 tresc DANE i twoje dane
Gość: ksantypa
u mnie sms z kasi o 01.14 w nocy a wysyłałam do nich sms chyba w lipcu
przeciez masz w sms napisane ze chca tylko dane .Z tego co wyczytalam w regulaminie dove to moga wolac paragonow jak wyslales wiecej niz jeden sms z jednego numeru telefonu -wtedy miusisz wyslac tyle paragonow ile wyslale sms z tego fona
przeciez masz w sms napisane ze chca tylko dane .Z tego co wyczytalam w regulaminie dove to moga wolac paragonow jak wyslales wiecej niz jeden sms z jednego numeru telefonu -wtedy miusisz wyslac tyle paragonow ile wyslale sms z tego fona
Każdy z Uczestników może dokonać dowolnej liczby Zakupów Promocyjnych i nadesłać liczbę Zgłoszeń
odpowiadającą ilości dokonanych Zakupów Promocyjnych. W przypadku nadesłania więcej niż jednego
Zgłoszenia, Organizator ma prawo zażądać od osoby, której Zgłoszenie zostało wylosowane,
przedstawienia – w terminie 7 dni od otrzymania wezwania od Organizatora (decyduje data stempla
pocztowego) ‐ dowodów dokonania tylu Zakupów Promocyjnych, ilu Zgłoszeń dokonał Uczestnik ‐ pod
rygorem utraty prawa do nagrody w Loterii.
Gość: metoda
a u mnie sms z 7037 że mam próbować dalej między 12 a 19 nawet nie wiem co to i skąd to
kto pyta nie błądzi
baxter
Postów 2788
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo, ze nie wygralam i probuj dale miedyz 12 a 19
Gość: snupy3
u mnie też o 1 w nocy ale z radia Zet dziekujemy twoj sms wezmie udzial w losowaniu.Sila muzyki
hm... ostatniego esa wysłałam do nich chyba ze 2 tygodnie temu
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp