Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
Gość: mariolakal
Ja wysyłałam SMS-y 1 września, a do dzisiaj nie mam zwrotek... Natomiast z ery przyszły po kilku sekundach... /z tego samego konka/
Gość: mariolakal
Jeszcze lepszy byłby psychiatra...
/to jest zupełnie poważna prośba/...
Gość: m3107
pw
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem co jest grane, czy podzieliło mi te życzenia i poszło w dwóch turach?
Gość: nice
mogło podzielić na 2 jeżeli sms przekroczył 160 znaków i ten drugi zaczynał się od innych słów niż wymagane. Sprawdź sobie.
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydawało mi się że jest mniej niż 160 znaków (liczyłam), ale coś mi obcieło i nie wiem w którym momencie. Teraz zeby wysłać jeszcze raz, te same poprawione to muszę kupić znowu kosmetyki
A litery takie jak ą to liczone są jako ile znaków, bo użyłam ich 2 razy, i może to jest przyczyną.
Gość: beata82roksana82
bo nie wiem czy mam szansę się załapać
Gość: m3107
oj dawno, dawno temu
Gość: nice
Tak rzeczywiście w niektórych modelach telefonów polskie znaki takie jak A ę itp liczone są jako więcej niż jeden znak. W takich konkursach zawsze wysyła się bez polskich znaków. Ja nie kupowałabym juz produktów tylko wysłała ponownie to samo lecz bez polskich znaków. W koncu twoja odpowiedz będzie tylko raz brana pod uwagę, tamta jest błędnie wysłana.
Gość: laleczka20
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie ma osobnego tematu, jak potrzebujesz jakis informacji o wawel wpisz w przeszukaj forum i wyskoczy coś takiego: https://www.e-kon...nfo/forum/wyniki.php wszystko co było na ten temat
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gość: laleczka20
jestem ciekawa czy za sierpien juz wysyłali
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
tak, wysylaja na dniach
ale nie, czy możesz teraz dzwonić? gdy dzwonie, mam konto zablokowane skontaktuj się z biurem obsługi mam to na kilku starterach, a co dziwniejsze, na innych jest wszystko dobrze:/ i nie wiem co sie stało.
Gość: pats
ja wiem co się stało...walczę z nimi od misiąca..
pewnie nowe startery??
troche wkładałem do tewlefonu w sobote przed zablokowaniem i działaja, a reszta które wkładałem wieczorem, już nie działaja
ehh mam nadzieje ze niedługo będą działć, tyle konkursów fajnych
Gość: pats
niestety muszę Cię zmartwić...nie będą działać same z siebie chyba że coś play zmienił po burzy którą u nich rozpętałam.
Mi też zablokowali kilka kart
1. reklamacja odmowa - karty zablokowane z powodu wysokiego użycia...
2. reklamacja wyśmiałam ich że przecież to prepaid więc odpisali że karty były wykorzystywane do oszustwa tj. kierowania ruchu do sieci poprzez FCT
3. reklamacja znowu ich wyśmiałam że np zablokowana została karta po wysłaniu 1 smsa premium, która była aktywna tylko 10-15minut i jaki ruch niby kierowałam....czekam co odpiszą
Gość: iwa643