Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1476
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
to na dole z tym AET i cyfry to chyba numer kasy fiskalnej
Gość: kotzklasa
Gość: brightwitch
Na e-konkach? Wpisz nick tu: https://www.e-kon...info/zablokowani.php
Gość: siutek3
Gość: nice
konkurs już się zakończył i zgłoszeń smsowych już nie przyjmują. teraz tylko informują laureatów.
Gość: konqrs
Gość: potworkaa
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Raz tam wygrałam nagrodę, ale już wcześniej popatrzyłam, że będzie się opłacało grać. Jeżeli uważasz, że nagroda niewarta tych 14,50 i zamierzasz w przyszłości grać w ich konkursach to napisz do moderatora (chyba Julia?), żeby przetrzymała Ci nagrodę i wysłała w zbiorczej paczce, gdy wygrasz jakąś następną. Wiem, że ludzie tam tak robią
Gość: pysiek30
PW
dziękuję miłej osóbce za wskazówki
strzelec02
Postów 78
Data rejestracji 23.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 1354
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ale jak? Masz 2 wyjścia...albo wcisnąć caps lock, albo ctrl i myszką w tył ( tzn pokrętłem)
============================
Ps mam pytanie...chyba wygrałam bilety do Kina...tzn chyba, bo na stronie ( filmosfera) moje nazwisko jest na liście laureatów...ale żadnego mila nie dostałam. Nie wysyłają? Czy to może pomyłka i ktoś inny o tym samym imieniu i nazwisku wygrał?
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
Gość: kochaniutka
Gość: polec
albo alt+ lub alt -
Gość: kochaniutka
asiam
Postów 4142
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wysłałam mejla z prośbą o usunięcie moich danych z ich konta ( dobrowolnie się tam zarejestrowałam )
Uzyskałam odpowiedź,że mam podać hasło.Gdy zaprotestowałam to otrzymałam informację ,że tylko w ten sposób mogą zweryfikować moją osobę.
Facet chyba sobie żartuje .Przecież jak podam hasło to ma dostęp do wszystkich moich kont!!!!!
Na co się mogę powołać? Czym postraszyć?
Macie jakiś pomysł?
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
asiam
Postów 4142
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Właśnie im mówię,żeby usunęli a oni nie chcą.
bawik70
Postów 153
Data rejestracji 06.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powołaj się na ochronę danych osobowych-to jest Twoja własność i Ty nimi rozporządzasz,a admin ma dostęp do Haseł ale nie może żądać od Ciebie ujawnienia-hasło należy tylko do Ciebie
bawik70
Postów 153
Data rejestracji 06.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczytaj jeszcze regulamin tego portalu jak nie ma zapisu że kont nie usuwają TO MUSI na Twoją prośbę to zrobić
asiam
Postów 4142
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jestem zarejestrowana w wielu miejscach ale ten portal to było coś dziwnego.
Gdy wpisałam w wyszukiwarkę pewną informację podaną przy rejestracji to pokazywało moją stronę gdzie się rejestrowałam z moimi wszystkimi danymi.Dlatego tak mi zależało na usunięciu konta.A to wszystko wydarzyło się tutaj:
www.in4.pl