Pomocy!!!!

joan

#7341323 Napisano: 10.03.2026 16:53:38
kiwiwi napisał(a):

joan napisał(a):

Tylko dodam, że dotyczy to darmowych skrzynek mejlowych na przeróżnych portalach, WP również...

Z WP akurat nie korzystam, ale nie słyszałam, żeby inne portale wprowadzały płatny IMAP.

Dostałam info na Gmaila, na którego ściągałam inne skrzynki. Napisali min. tak: "Sprawdzanie poczty z innych kont: pobieranie e-maili z kont w usłudze innej firmy na konto Gmail za pomocą protokołu POP nie będzie już obsługiwane."
Czyli Gmail nie ściągnie mejli ze skrzynki WP; można zrobić automatyczne przekierowanie z WP na Gmaila, ale ta opcja działa tylko przy kontach płatnych.
0 0

Cytrusek

#7341355 Napisano: 10.03.2026 19:20:58
joan napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

joan napisał(a):

Tylko dodam, że dotyczy to darmowych skrzynek mejlowych na przeróżnych portalach, WP również...

Z WP akurat nie korzystam, ale nie słyszałam, żeby inne portale wprowadzały płatny IMAP.

Dostałam info na Gmaila, na którego ściągałam inne skrzynki. Napisali min. tak: "Sprawdzanie poczty z innych kont: pobieranie e-maili z kont w usłudze innej firmy na konto Gmail za pomocą protokołu POP nie będzie już obsługiwane."
Czyli Gmail nie ściągnie mejli ze skrzynki WP; można zrobić automatyczne przekierowanie z WP na Gmaila, ale ta opcja działa tylko przy kontach płatnych.

Do mnie z interii też przyszło podobne info
1 joan 0

witegz

#7341768 Napisano: 12.03.2026 10:30:24
Czy ktoś może mi prosto i "łopatologicznie" wyjaśnić jak wykorzystać ten bon do Max Burger (50 PLN) z appki Coca-Cola. 
Z góry dziękuję za instruktaż.
0 0

vixen

#7341781 Napisano: 12.03.2026 10:50:41
witegz napisał(a):

Czy ktoś może mi prosto i "łopatologicznie" wyjaśnić jak wykorzystać ten bon do Max Burger (50 PLN) z appki Coca-Cola. 

Musisz mieć aplikację Goodie. Tam w polu "użyj kodu" wpisujesz wygrany kod i generuje Ci się karta płatnicza.
Potem tę kartę możesz dodać do portfela Google/Apple Wallet i płacić nią zbliżeniowo tak samo jak zwykłą kartą płatniczą podpiętą do tego portfela (telefonem z NFC). Karta jest wielorazowa, do wykorzystania środków.
- na kasie samoobsługowej kwota musi być poniżej 50zł
- jeśli Twoja kwota do zapłaty jest wyższa niż 50zł to na kasie obsługowej mówisz kasjerowi, że zapłacisz 50zł kartą i resztę inną formą płatności
- możesz też zamówić przez aplikację Max Burgers i tam podajesz dane karty (nr, data ważności, cvv)
1 Ferdia 0

magdalena-chili

#7341805 Napisano: 12.03.2026 11:47:07
vixen napisał(a):

witegz napisał(a):

Musisz mieć aplikację Goodie. Tam w polu "użyj kodu" wpisujesz wygrany kod i generuje Ci się karta płatnicza.
Potem tę kartę możesz dodać do portfela Google/Apple Wallet i płacić nią zbliżeniowo tak samo jak zwykłą kartą płatniczą podpiętą do tego portfela (telefonem z NFC). Karta jest wielorazowa, do wykorzystania środków.
- jeśli Twoja kwota do zapłaty jest wyższa niż 50zł to na kasie obsługowej mówisz kasjerowi, że zapłacisz 50zł kartą i resztę inną formą płatności
- możesz też zamówić przez aplikację Max Burgers i tam podajesz dane karty (nr, data ważności, cvv)

Z tym: 
To nie jest tak łatwo, u mnie to nie przeszło niestety u pani obslugującej. 
Tak dobieramy produkty, żeby wyszło 49.95zł, na resztę trzeba machnąć ręką emotka
2 vixen, witegz 0

witegz

#7341812 Napisano: 12.03.2026 12:05:38
magdalena-chili napisał(a):

vixen napisał(a):

witegz napisał(a):

Z tym: 
Tak dobieramy produkty, żeby wyszło 49.95zł, na resztę trzeba machnąć ręką emotka

Dziękuję emotka
To jeszcze jedno dodatkowe pytanie: Czy ta wygenerowana karta płatnicza zadziała tylko w Max Burger? Czy można nią wszędzie zapłacić?

magdalena-chili

#7341814 Napisano: 12.03.2026 12:08:33
witegz napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

vixen napisał(a):

witegz napisał(a):

Z tym: 

Dziękuję emotka
To jeszcze jedno dodatkowe pytanie: Czy ta wygenerowana karta płatnicza zadziała tylko w Max Burger? Czy można nią wszędzie zapłacić?

Tylko w tej burgerowni. emotka  
A i jeszcze uwaga z aplikacją, bo łobuzy u mnie każą sobie płacić za dostawę 19zl, a mieszkam niecałe 5km od nich.
1 witegz 0

ankasss

#7341894 Napisano: 12.03.2026 15:38:17
Potrzebuję pomocy kogoś kto zajmuje się kadrami i placami. Konkretnie chodzi mino poprawność naliczenia wynagrodzenia chorobowego
1 @gnieszk@ 0

glena

#7343486 Napisano: 20.03.2026 10:45:15
Hej, dostalam od Avanti zamiennik do projektora wygranego w konkursie lays w żabce. Nie ma na nim żadnej nazwy marki czy modelu. Avanti odpisało, że to Smart Projektor E100 ale nie mogę znaleźć takiego w necie. Ktoś może umie znaleźć bądź rozpoznać co to?
0 0

glena

#7343489 Napisano: 20.03.2026 10:54:31
0 0

glena

#7343518 Napisano: 20.03.2026 12:20:02
StaryJunior napisał(a):

glena napisał(a):

Nie ma ean'a?

0 0

glena

#7343521 Napisano: 20.03.2026 12:28:29
ita1987 napisał(a):

glena napisał(a):

Tutaj jest: https://allegro.p...la-retro-17710452154

tył jest inny
0 0

glena

#7343530 Napisano: 20.03.2026 12:47:41
ita1987 napisał(a):

glena napisał(a):

ita1987 napisał(a):

glena napisał(a):

tył jest inny

To może ten: https://www.elect...no-vision-travel-set

Masz ten, ale gdzie go szukać tak sklepowa to nie wiem: https://youtube.c...?si=8KVY1CSt6rje85E4

Tak, wygląda jak ten z youtube. Dziękuję
0 0

glena

#7343531 Napisano: 20.03.2026 12:51:37
StaryJunior napisał(a):

glena napisał(a):

ita1987 napisał(a):

glena napisał(a):

tył jest inny

Sprzedac to bedzie ciezko. A ile w regulaminie to kosztowalo Lidke?

Projektor z regulaminu był wyceniony na 600 zł z jakimś ogonkiem. Ale okazało się, że nie jest dostępny. Zaproponowali ekwiwalent pieniężny lub inny projektor o podobnych parametrach. Ja chciałam projektor, bo kasa jak by przyszła, to by było to co się zawsze dzieje jak przychodzi ekstra kasa, czyli piesku by dostał biegunki i pan weterynarz by zainkasował, albo coś innego w ten deseń by zaszło. Ale no nie spodziewałam się projektora z temu...
0 0

makbabasiala

#7344453 Napisano: 25.03.2026 20:28:02
Czy jak w moim Dino produkt nazywa się "abc xyz" to czy w każdym innym Dino w całej Polsce ten sam produkt będzie miał na paragonie tą samą nazwę?
0 0

Sar5

#7344954 Napisano: 28.03.2026 11:33:28
Witam 
pomoże ktoś dlaczego mogę dodawać tylko komentarze w wątku pomoc a wszędzie indziej nie? Chcę coś wystawić do sprzedania czy coś kupić to nie dam rady napisać
0 0

ILY

#7344968 Napisano: 28.03.2026 12:46:15
Sar5 napisał(a):

Witam 
pomoże ktoś dlaczego mogę dodawać tylko komentarze w wątku pomoc a wszędzie indziej nie? Chcę coś wystawić do sprzedania czy coś kupić to nie dam rady napisać

Musisz najpierw spełnić warunki, czyli miesiąc czekać i dopiero  emotka
0 0

rene5

#7345196 Napisano: 29.03.2026 22:40:04
Gdzie znajduje się numer paragonu w konkursach organizowanych przez Fortis?
0 0

makbabasiala

#7346047 Napisano: 02.04.2026 12:10:01
dostalem SMS od podobno DHL ale wyglada na fake... bo zero maila o wygranej, a jakas paczka do mnie idzie niby... wpisalem numer na ich stronie i niby cos idzie, wie ktos co to moze byc? czekam na 100 do dino od coli bony do zabki i mozliwe, ze  zkitkata z zabki tak mysle, ze to to ;/ ale nie mam pewnosci, ktos tez taki dzis dostal sms?
0 0

pioge7

#7346557 Napisano: 07.04.2026 08:25:57
Jak kupię w Kauflandzie na konkurs Domestos a jest 1+1 gratis to przejdzie ? Czy raczej nie ?
0 0