Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: brightwitch
Zmienili wygląd. Kliknij na kosz, potem zaznacz wszystkie i usuń wszystkie. Powinno zadziałać.
Gość: mariolakal
nie działa... Nie mam opcji usuń zaznaczone bo wszystkich nie chcę usunąć...
Gość: brightwitch
To pozaznaczaj tylko te niepotrzebne i spróbuj pousuwać. U mnie poczta na onecie działa bez zarzutu, zero problemów.
Gość: konqrs
Gość: mariolakal
Próbowałam i nic... Jest komunikat, że po 7 dniach pousuwają...
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przy opcji Więcej masz do wyboru:zaznacz wszystkie lub zaznacz widoczne,a potem dajesz usuń i pozamiatane
Gość: psitulmamki
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: puchiko
to chyba u mnie coś szwankuje
Gość: lalunia
i wyskakuje,ze kod jest nieprawidłowy
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też taki mi sie trafił
karkocka
Postów 3892
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://inosak.org/tools_clock.html
ja z tego wygrałam
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: lalunia
Dziękuję samantho też zaraz do nich napiszę
bmacieja
Postów 1417
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
mam dokładnie to samo!
Gość: pestka
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak??
Gość: jolcia12
u mnie też jeden kod niestety lipny
Gość: pestka
podpowiadając jak słać
Gość: marielu
u mnie też pisało że lipa ale za 3 razem powchodziły wszystkie , może popróbujcie
Gość: jolcia12
u mnie nawet za 5 razem nie chce wejsć