Pomocy!!!!

malenka89

#2727927 Napisano: 07.10.2009 09:28:19
taaga20 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Szukam jakiegoś taniego telefoniku, który szybko wysyła sms-ki - pw.

i ja tyż i jeszcze bym chciała żeby każdy sms z tego telefonu wygrywał emotka

hehe emotka

Ps. ja nie chce kupić, szukam tylko porady emotka
0 0

Gość: aloevera

#2729172 Napisano: 08.10.2009 09:02:33
Nie mogę wziąć udziału w konku foto na rossnet.pl, jak klikam wez udzial to sie ta sama strona otwiera, ma ktoś tez tak?
0 0

Gość: nineczka17

#2729184 Napisano: 08.10.2009 09:04:40
aloevera napisał(a):

Nie mogę wziąć udziału w konku foto na rossnet.pl, jak klikam wez udzial to sie ta sama strona otwiera, ma ktoś tez tak?

kiknij w zdjecie tej dziewczyny np i odworzy Ci sie strona do konkursu emotka
0 0

Gość: cobra176

#2730913 Napisano: 08.10.2009 03:09:48
Jak pisać meila na korbę.pl?

W takim dokładnie schemacie jak na stronie tj.

a) imię, nazwisko, adres
b) formułę o treści:

czy może być takie:

imię nazwisko
adres
kod

formułę o treści: emotka

Może to śmieszne ale nie wiem, czy zwracają na to uwagę. Nigdy nic jeszcze tam nie wygrałam bo może źle piszę?
0 0

Gość: iwciaj71

#2731268 Napisano: 08.10.2009 05:07:42
ja już tam wygrałam,ale chyba przez przypadek emotka
0 0

Gość: niuniu

#2732719 Napisano: 09.10.2009 06:08:43
POMOCY!!! Proszę pomóżcie.... co zrobić w takiej sytuacji - chciałam wziąść udział w konku sklepów ABC poszłam do jednego który bierze udział wg listy regulaminowej. Wchodze do sklepu i pytam czy to sklep ABC tak to ten sklep - odpowiedziała mi Pani ekspedientka. a po zakupie patrze na paragon i tam pisze sklep KINGA emotka normalnie się tak wkurzyłam że szok. I teraz nie wiem co robic. Na sklepie widziały banery sklepu ABC i w regulaminie też jest ale na paragonie widnieje inna nazwa. Czy mam jakieś szanse? Czy warto mi się angażować i walczyć o nagrody?
Proszę o pomoc kochani!
0 0

Avatea

#2732728 Napisano: 09.10.2009 06:11:01
niuniu napisał(a):

POMOCY!!! Proszę pomóżcie.... co zrobić w takiej sytuacji - chciałam wziąść udział w konku sklepów ABC poszłam do jednego który bierze udział wg listy regulaminowej. Wchodze do sklepu i pytam czy to sklep ABC tak to ten sklep - odpowiedziała mi Pani ekspedientka. a po zakupie patrze na paragon i tam pisze sklep KINGA emotka normalnie się tak wkurzyłam że szok. I teraz nie wiem co robic. Na sklepie widziały banery sklepu ABC i w regulaminie też jest ale na paragonie widnieje inna nazwa. Czy mam jakieś szanse? Czy warto mi się angażować i walczyć o nagrody?
Proszę o pomoc kochani!

jest jakas strona sklepow ABC?
0 0

Gość: taaga20

#2732730 Napisano: 09.10.2009 06:11:14
niuniu napisał(a):

Proszę o pomoc kochani!

to nic nie szkodzi, jeżeli był szyld sklepu to przyjmą - ktoś dzwonił i pytał. Ja mam taki paragon:
U Doroty
przetwory owoc-warz ... 2 zł
przetwory owoc-warz ... 1,99 zł
emotka
0 0

#2732739 Napisano: 09.10.2009 06:14:06
avatea napisał(a):

niuniu napisał(a):

Proszę o pomoc kochani!

jest jakas strona sklepow ABC?

sklepy podane na stronce ABC w połowie nie istnieją, u mnie w Policach na 4 sklepy - tylko 2 są z prawdziwego zdarzenia emotka
0 0

gonika

#2732742 Napisano: 09.10.2009 06:14:30
Ja mam podobnie, na paragonie pisze sklep ogólnospożywczy. Ale jest adres który zgadza się z adresem z ich wykazu. I mało tego kobitka mi dała te produkty na dwóch paragonach. Ale gram, już wysłałam zgłoszenie.
0 0

#2732744 Napisano: 09.10.2009 06:15:31
taaga20 napisał(a):

niuniu napisał(a):

Proszę o pomoc kochani!

to nic nie szkodzi, jeżeli był szyld sklepu to przyjmą - ktoś dzwonił i pytał. Ja mam taki paragon:
U Doroty
emotka

naprawdę myślisz że będzie ok?
ja kupiłam tam dwa produkty i pisało na obu zupa emotka ale pani zrobiła mi z tyłu na pragonie opis i podbiła pieczątkę.
Tobie też?
pozdrawiam
0 0

Gość: mkmadzia7

#2733000 Napisano: 09.10.2009 07:33:05
przyjmie na bank taki paragon emotka

ja też tak kiedys miałam emotka
niby sieć ABC... ale to tylko szyld przedsklepowy, a na paragonach również coś innego, ale skoro jest na liście w regulaminie , to oni mają dane tego sklepu, wiec nie ma problemu emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#2733046 Napisano: 09.10.2009 07:45:34
niuniu napisał(a):

taaga20 napisał(a):

niuniu napisał(a):

Proszę o pomoc kochani!

U Doroty
emotka

naprawdę myślisz że będzie ok?
ja kupiłam tam dwa produkty i pisało na obu zupa emotka ale pani zrobiła mi z tyłu na pragonie opis i podbiła pieczątkę.
Tobie też?
pozdrawiam

u mnie też tak było, a na żadnym paragonie a kupowałam we dwóch sklepach z sieci, nie pisze że to ABC. Ale jak sie rozwinie listę na ich stronie te sklepy widnieją jako sieć, wieć myślę że problemu nie będzie emotka
0 0

Gość: snupy3

#2733908 Napisano: 09.10.2009 10:56:51
Doradźcie coś dziewczyny co można kupić na prezent weselny,jutro idę a nie mam pomysłów(tzn takich które nie byłyby już przez kogoś wykorzystane,a nie chcę się powtórzyć)!
0 0

zatorzak

#2733932 Napisano: 09.10.2009 11:01:13
co do abc to często od dobrych kilku lat sklepy, które są na ich liście już w sieci abc nie są, ich lista jest mocno nieauktalna
0 0

#2733936 Napisano: 09.10.2009 11:01:55
snupy3 napisał(a):

Doradźcie coś dziewczyny co można kupić na prezent weselny,jutro idę a nie mam pomysłów(tzn takich które nie byłyby już przez kogoś wykorzystane,a nie chcę się powtórzyć)!

u mnie w centum handlowym jest stoisko z recznikami, pani ma też maszynę i wyszywa imiona lub kto co woli emotka reczniki są ładnie pakowane i wydaje mi się że na nowej drodze życia potrzebne emotka
0 0

Gość: bc14

#2733945 Napisano: 09.10.2009 11:03:23
hmm.. jutro mało czasu zostało... najlepsza chyba bedzie kasa ... ładnie wyglada jak sie kupi kuferek a kase rozmieni po 1 i wreczy mlodej parze kuferek pelen pieniedzy
0 0

Gość: bc14

#2733952 Napisano: 09.10.2009 11:04:24
fajny prezent emotka osciel+ kamasutra, kubeczki, filizanki ze zdjeciami mlodych, szczoteczki elektryczne ;0
0 0

Gość: snupy3

#2733958 Napisano: 09.10.2009 11:06:02
dzięki,ale ręczniki już odpadają,wiem że ktoś już ten pomysł wykorzystał.Może jeszcze jakieś inne?
Czas nie jest problemem,dzisiaj jadę z mężem na zakupy.Co do kasy to raczej nie mam tyle co trzeba by dać dlatego wolałabym prezent...
0 0

#2733962 Napisano: 09.10.2009 11:06:26
mkmadzia7 napisał(a):

przyjmie na bank taki paragon emotka

ja też tak kiedys miałam emotka
niby sieć ABC... ale to tylko szyld przedsklepowy, a na paragonach również coś innego, ale skoro jest na liście w regulaminie , to oni mają dane tego sklepu, wiec nie ma problemu emotka

dziękuję pani MAdziu emotka i Aneczkar10 Tobie także emotka
0 0