Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe
Ps. ja nie chce kupić, szukam tylko porady
Gość: aloevera
Gość: nineczka17
kiknij w zdjecie tej dziewczyny np i odworzy Ci sie strona do konkursu
Gość: cobra176
W takim dokładnie schemacie jak na stronie tj.
a) imię, nazwisko, adres
b) formułę o treści:
czy może być takie:
imię nazwisko
adres
kod
formułę o treści:
Może to śmieszne ale nie wiem, czy zwracają na to uwagę. Nigdy nic jeszcze tam nie wygrałam bo może źle piszę?
Gość: iwciaj71
Gość: niuniu
Proszę o pomoc kochani!
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
jest jakas strona sklepow ABC?
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Gość: taaga20
to nic nie szkodzi, jeżeli był szyld sklepu to przyjmą - ktoś dzwonił i pytał. Ja mam taki paragon:
U Doroty
przetwory owoc-warz ... 2 zł
przetwory owoc-warz ... 1,99 zł
sklepy podane na stronce ABC w połowie nie istnieją, u mnie w Policach na 4 sklepy - tylko 2 są z prawdziwego zdarzenia
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawdę myślisz że będzie ok?
ja kupiłam tam dwa produkty i pisało na obu zupa
Tobie też?
pozdrawiam
Gość: mkmadzia7
ja też tak kiedys miałam
niby sieć ABC... ale to tylko szyld przedsklepowy, a na paragonach również coś innego, ale skoro jest na liście w regulaminie , to oni mają dane tego sklepu, wiec nie ma problemu
Gość: aneczkar10
u mnie też tak było, a na żadnym paragonie a kupowałam we dwóch sklepach z sieci, nie pisze że to ABC. Ale jak sie rozwinie listę na ich stronie te sklepy widnieją jako sieć, wieć myślę że problemu nie będzie
Gość: snupy3
zatorzak
Postów 132
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w centum handlowym jest stoisko z recznikami, pani ma też maszynę i wyszywa imiona lub kto co woli
Gość: bc14
Gość: bc14
Gość: snupy3
Czas nie jest problemem,dzisiaj jadę z mężem na zakupy.Co do kasy to raczej nie mam tyle co trzeba by dać dlatego wolałabym prezent...
dziękuję pani MAdziu