Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kingaa
ostatni dzień raka, więc prawie lew
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja pierwszy dzień Lwa - coś w tym jest
Gość: cb656Old
Nie masz się czego wstydzić, chociaż niezłe z Ciebie ziółko
...a i dla mnie takie posądzenie to powód do dzikiej radości
Odmłodniałem nagle prawie o połowę
Agnes
Postów 3039
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
tez zbieram nakrętki zaraziłam tym wszystkich w pracy
daję je do szkoły w której zbierają na wózek dla niepełnosprawnej dziewczynki
Gość: cb656Old
http://policyjni....pila_szczenieta.html
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
MDW: Prawy but czysty
Gość: panimisiowa
ja też zbieram nakrętki! uważam, ze to świetna inicjatywa i mniej śmieci
buka
Postów 165
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciesze się że nie muszę się dziś wieszać ze zdołowana koleżanką (odroczyła wyrok)
cieszę się że nie dostałam histerii, nie zwariowałam, nie biegam z nożem by kogoś zamordować, że sąsiad dziś nie wierci udarem , że doprałam ukochaną bluzkę z jagód , że kisiel mam klarowny a nie mętny, że odważyłam się dziś na tym forum więcej napisać niż w ciągu 10 miesięcy łącznie.
Gość: wsciekly
oj, uważaj, bo jeszcze komuś
buka
Postów 165
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam taki sam powód do radości, choć wiem, że paragon został na 99% zgubiony, a zwyzywać miałam ochotę siebie sama, ale jednak z tego zrezygnowałam
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to cieszymy sie razem z toba
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: katrin22
takie przyziemne rzeczy a tak cieszą
Też cieszę się, że ją zidentyfikowano!!!!!!
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A najbardziej cieszy mnie, że wraz z mężem grodzimy naszą działeczkę nowymi pięknymi płotami
Gość: tedance
I tak trzymać
fragles
Postów 1470
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: czarnygreg
a znalazłaś juz może?
jak trzymasz paragony w jednym miejscu to musi tam być, sprawdź jeszcze raz, jeden po drugim,
ja też dzis przeszukałam swoje, wiedziałam na 100 procent że musi tam być ale im dłużej szukałam tym bardziej sie denerwowałam, oczywiście był-na końcu rzecz jasna, mam strasznie duzo tych paragonów ale sie juz nieraz przekonałam że lepiej nie wyrzucać,
no i dziś znalazłam 2 o których myślałam ze zapodziałam,
teraz się zastanawiam gdzie mam drugi paragon na kucharka, jeden mam a drugi...powinnam mieć
Smutne jedynie to, że nie ma on sił nawet usiąść, ale nie ważne, umysł ma zdrowy i dalej potrafi sypać dowcipami. GRUNT ŻE ŻYJE