Dziś cieszę się z.....

79magda

#4259434 Napisano: 01.04.2011 08:50:22
ivisia napisał(a):

joannnnn Ty małpko!! po Twoim poście już zaczęłam zmieniać godzinę na firmowym zegarze! emotka
ale za chwilę - eee coś chyba nie tak emotka no nic, lepiej późno niż wcale!hehe
ale możesz mnie dopisać do listy osóbek, którym udało Ci się zrobić dziś psikusa emotka

Ja też się upewniłam na innym zegarku
emotka emotka
0 0

joan

#4259449 Napisano: 01.04.2011 08:53:33
ivisia - hihi, to było zupełnie niechcący... emotka

mia - powiedz mężowi, że to jest wypad do SPA w ramach Kobiecych weekendów i będziesz się tam bawić z kimś innym emotka I pamiętaj, by spytać, jak mu tam idą konkursy emotka

79magda - trafiony, zatopiony emotka
0 0

joka

#4259465 Napisano: 01.04.2011 08:58:46
a ja się cieszę że mój pies wrócił po 5 dniach emotka
0 0

edith

#4259494 Napisano: 01.04.2011 09:08:57
Ale się ciesze z waszych wygranych emotka Toż to istny wysyp emotka Gratki emotka U mnie pustki emotka
0 0

efelinkaaa

#4260541 Napisano: 01.04.2011 03:26:23
mia napisał(a):

Mimo paskudnej pogody cieszę się z pierwszego dnia kwietnia (to już NA PEWNO wiosenny miesiąc) i z tego, ze dobrze się zaczął - mailem o wygranym dwudniowym pobycie w SPA emotka
A dodatkowo bawi mnie to, że jak napisałam o tym w MDW wśród wszystkich dzisiejszych samochodów i skuterów, to pewnie nikt nie wziął tego poważnie emotka

Gratulacje!
Ps mi też nie uwierzyli, chociaż nie kłamałam.. ee tam emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4260595 Napisano: 01.04.2011 04:00:28
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

Mimo paskudnej pogody cieszę się z pierwszego dnia kwietnia (to już NA PEWNO wiosenny miesiąc) i z tego, ze dobrze się zaczął - mailem o wygranym dwudniowym pobycie w SPA emotka
A dodatkowo bawi mnie to, że jak napisałam o tym w MDW wśród wszystkich dzisiejszych samochodów i skuterów, to pewnie nikt nie wziął tego poważnie emotka

Gratulacje!

Mi dzisiaj wpadło aż 12 nagród emotka i zastanawiam sie czy to organizatorzy przypadkiem się nie zmówili i nie robią mi psikusa emotka Oczywiscie z 5 róznyćh konkursów są te nagrody emotka
0 0

efelinkaaa

#4260609 Napisano: 01.04.2011 04:10:08
krzyszu napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

Gratulacje!

Mi dzisiaj wpadło aż 12 nagród emotka i zastanawiam sie czy to organizatorzy przypadkiem się nie zmówili i nie robią mi psikusa emotka Oczywiscie z 5 róznyćh konkursów są te nagrody emotka

10 długopisów, zestaw z tik taka i jeden notes z litpona? emotka
0 0

Gość: marielu

#4260662 Napisano: 01.04.2011 04:39:13
dziś cieszę się z powoda że rano wstałam i mje nic nie bolało , potem cieszyłam się że mi autobus nie uciekł, że nie ochlapał mnie żaden samochód , po czym ucieszyłam się że na biureczku czekało na mnie tiramisu domowej roboty oraz pyszna kawa , na koniec dnia cieszyłam się że dzień tak miło upłynął, potem cieszyłam się że wychodząc z fabryki przestał padać deszcz, a potem że obiad był podany pod nos i że dzieci takie grzeczne... potem się ucieszyłam z paru miłych wiadomości na gg i paru sympatycznych maili , tera się cieszę że jeszcze mi komp działa emotka

Oj ile można znaleźć co dziennie powodów do radości emotka

życie jest pięknie emotka
0 0

79magda

#4260663 Napisano: 01.04.2011 04:39:44
Tiramisu emotka ale bym zeżarła...
0 0

dzasmina

#4261187 Napisano: 01.04.2011 09:09:52
no w końcu i ja się cieszę emotka mogłam wcześniej pocztę sprawdzić, teraz łatwo nie usnę emotka a tam, jutro znowu wiosna emotka emotka
0 0

yuliya25

#4262903 Napisano: 02.04.2011 07:04:54
A ja się cieszę z tego, że dziś w końcu namówiłam małą do przejrzenia wszystkich zabawek i odłożenia tych którymi się już od dawna nie bawi i zawiezienia do domu dziecka emotka uzbierało się wieeeeeeeelkie pudło, które nie wiem czy do bagażnika wlezie emotka
0 0

Gość: monisia23

#4262924 Napisano: 02.04.2011 07:15:51
Ciesze sie z cudownego, rodzinnego pikniuku w gorach i z radosci moich dzieci, jakà owy piknik im dal emotka
0 0

Gość: tato999

#4262988 Napisano: 02.04.2011 07:36:44
ja z bratem przeszli do półfinału mbtm

to podobno ktoś z naszego forum

tylko kto hmmmm...
0 0

79magda

#4267243 Napisano: 05.04.2011 06:53:06
Rano dowiedziałam się, że mam HydraIQ - Nivea w swym newsletterze mi to uświadomiło... Więc nawet, jeżeli nie mam żadnego innego IQ, to mam chociaż Hydra emotka
0 0

delfinka101

#4267403 Napisano: 05.04.2011 08:23:51
Z tego,że dzisiaj idę na zakupowe szalenstwo do reserved.Karta + kupon zniżkowy i moją szafa bedzie wyglądała dużolepiej emotka
0 0

anialistopad

#4267414 Napisano: 05.04.2011 08:31:47
marielu napisał(a):

dziś cieszę się z powoda że rano wstałam i mje nic nie bolało , potem cieszyłam się że mi autobus nie uciekł, że nie ochlapał mnie żaden samochód , po czym ucieszyłam się że na biureczku czekało na mnie tiramisu domowej roboty oraz pyszna kawa , na koniec dnia cieszyłam się że dzień tak miło upłynął, potem cieszyłam się że wychodząc z fabryki przestał padać deszcz, a potem że obiad był podany pod nos i że dzieci takie grzeczne... potem się ucieszyłam z paru miłych wiadomości na gg i paru sympatycznych maili , tera się cieszę że jeszcze mi komp działa emotka

Oj ile można znaleźć co dziennie powodów do radości emotka

życie jest pięknie emotka

oj można a co żujesz? podziel się ze mną dam ci kanapkę
0 0

#4267843 Napisano: 05.04.2011 11:21:57
Ciesze sie, ze moj maz ktory potrafi wkurzyc (jak chyba kazdy), wczoraj ugotowal dla mnie barszyk pierwszy raz w zyciu, moj ulubiony ze startymi buraczkami. Kiedy bylam mala, zawsze gdy dopadla mnie choroba chcialam tylko BARSZCZ, tak mi zostalo po dzis dzien... Wczoraj pol zywa, lezac w lozku, gdy on wrocil z pracy powiedzialam, ze chce barszczyk. Przysnelam i nagle wszedl z talerzem zupy! Moj kochany emotka
0 0

efelinkaaa

#4267928 Napisano: 05.04.2011 11:46:26
monisia23 napisał(a):

Ciesze sie, ze moj maz ktory potrafi wkurzyc (jak chyba kazdy), wczoraj ugotowal dla mnie barszyk pierwszy raz w zyciu, moj ulubiony ze startymi buraczkami. Kiedy bylam mala, zawsze gdy dopadla mnie choroba chcialam tylko BARSZCZ, tak mi zostalo po dzis dzien... Wczoraj pol zywa, lezac w lozku, gdy on wrocil z pracy powiedzialam, ze chce barszczyk. Przysnelam i nagle wszedl z talerzem zupy! Moj kochany emotka

Wczoraj był jakiś dzień Dobrego Męża??

U nas panuje grypa żołądkowa, i wczoraj fatalnie się czułam, a mój mąż położył mnie do łóżeczka ok 19, zamknął drzwi i zajął się synkiem (też chorym).. Nakarmił, przygotował do spania.. i w nocy, kiedy Sebek wymiotował przyszedł i bez słowa umył podłogę, przebrał Go i wziął do siebie, żebym mogła pospać.. W szoku byłam emotka
0 0

Gość: annaszura

#4267970 Napisano: 05.04.2011 12:01:45
Cieszę się, że mąż szukał ze mną butów po sklepach i choć nic nie znalazłam, to jeszcze przeglądał ze mną buty na necie.
0 0

#4267999 Napisano: 05.04.2011 12:10:38
efelinkaaa napisał(a):

monisia23 napisał(a):

Wczoraj był jakiś dzień Dobrego Męża??

U nas panuje grypa żołądkowa, i wczoraj fatalnie się czułam, a mój mąż położył mnie do łóżeczka ok 19, zamknął drzwi i zajął się synkiem (też chorym).. Nakarmił, przygotował do spania.. i w nocy, kiedy Sebek wymiotował przyszedł i bez słowa umył podłogę, przebrał Go i wziął do siebie, żebym mogła pospać.. W szoku byłam emotka

hahaha no to faktycznie wczoraj musial byc jakis dzien dobrego meza! Ja nie wspomnialam o zrobionych przez meza dwoch praniach (plackiem lezalam od soboty wieczorem), pomyciu naczyn i ogolnym zajeciem sie dziecmi. W niedziele zrobil wypasione drugie danie, ktorego nie bylam w stanie zjesc emotka

Czy my mamy prawo narzekac na naszych mezow??
0 0