Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: vilemo
Gość: kreatives
Gość: awi
Kobiety ... takie jesteśmy
Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę:-)
Nie jestem rozkapryszona, tylko emocjonalnie elastyczna!
Najpiękniejsze słowa świata: Idę na zakupy:-)
Nie mam żadnych dziwactw! To są special effects!
Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości!
Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
To nie jest żaden tłuszcz! To erotyczna powierzchnia użytkowa!
Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu, a potem uczynił ziemię okrągłą.
Na moim nagrobku niech będzie napis: Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!
Tak, tak... my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju...
Prześlij tę wiadomość do fajnych dziewczyn, a wtedy... jak zwykle... nic się nie wydarzy
ale przynajmniej je rozśmieszysz:-))
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cieszę się więc podwójnie:
- że uśmiechnęła się do losu, a los ten uśmiech odwzajemnił
- że... na 99% przypadków nie bierzemy udziału w tych samych konkursach, uff
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Byłam dziś w kinie i przy wejściu każdemu wręczano, bim bam bom: ESPUMISAN. To tak w temacie wiatrów
A bardziej w temacie, przy kinie jednak pozostając: obejrzałam Meridę Waleczną i jestem zaskoczona na plus
Gość: pewnastudentka
Gość: moloes
cudaczek121
Postów 6778
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: czarnygreg
przez 11 pierwszych odcinków sezonu czekałam kiedy się zacznie..
Gość: merkana
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może i mnie się kiedyś uda
Cieszę się, że pokonałam lęk wysokości i weszłam wczoraj na Rysy
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ach, choć odrobinę wiem, co czujesz - ja właśnie 2 dni temu weszłam na Śnieżkę z moją sześcioletnią Córą, robiąc wycieczkę od Świątyni Wang, przez Samotnię, Strzechę Akademicką, Kopę, do Śnieżki... Powrót również piechotą, ponieważ wyciąg działał tylko do 17. Czujemy się bohaterkami...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
squika
Postów 181
Data rejestracji 07.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O, to jedna z moich ulubionych tras -> zahaczam jeszcze o Jelenkę, żeby zjeść naleśniki z jagodami
PS: Rysy z dzieckiem oczywiście odradzam całkowicie, obojętnie od której strony. Uważam, że trzeba o tym przypominać, bo takiej zbiorowości kandydatów do odwiedzin w domu pogrzebowym, jak na polskim szlaku na Rysy, w życiu nie widziałam
iszhara
Postów 3456
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Marzenia się spełniają...
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka