Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gosiaczeq
Postów 130
Data rejestracji 05.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: l0ginka
Gość: puma941
Jeszcze 2 tygodnie temu po prostu marzyłam, żeby było już PO
Gość: awen6
delfinka101
Postów 5747
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2549
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak trzymaj
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: lukaszroony1989
Gość: anavaX
musiałam zrezygnować
patijm
Postów 297
Data rejestracji 05.05.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: merkana
http://www.youtub.../watch?v=8r5VMkZFC-Y
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo Ci dziękuję za ten link
Anita26
Postów 531
Data rejestracji 11.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mamy taki sam powód do radości, zwłaszcza, że u nas były 3 osoby na 1 miejsce
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: dzwarta
ilonaxx5
Postów 2904
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dzwarta
Dzięki
Dieta jest układana przez dietetyczkę z Naturhouse. Trochę przypadkiem na nich padło, bo akurat mi reklama na maila przyszła, jak czegoś takiego szukałam. Trochę bałam się odchudzać sama, bo jak przytyłam zrobiły mi się rozstępy i nie chciałam kolejnych tego typu atrakcji przy gubieniu nadwagi
Tak krótko mówiąc dieta polega przede wszystkim na tym, żeby jeść 5 posiłków dziennie, pić co najmniej 1,5l wody i wyeliminować niektóre składniki - np. majonez, bułkę tartą, słodkie dżemy, cukier, słodycze, itd., albo je ograniczyć - np. ryby typu śledź, czy łosoś. I trochę się podszkoliłam z tego, jak jeść, bo np. nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, że kolacja powinna składać się przede wszystkim z białek. Nigdy nie musiałam się wcześniej odchudzać, przytyłam sporo na lekach i pewnie jedząc tak, jak wcześniej, po odstawieniu tych przeklętych medykamentów wróciłabym do starej wagi, ale trwałoby to dłużej.
Oprócz tego ćwiczę - 2-3 razy w tygodniu biegam, czasem pochodzę z kijkami, jak wracam do domu na weekend to sporo jeżdżę na rowerze.
Takie niby nic odkrywczego, ale u mnie okazało się to skuteczne, szczególnie że nałożyło się to z lekkim schodzeniem kilogramów kilka miesięcy po rezygnacji z leków hormonalnych.
ilonaxx5
Postów 2904
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: minka77