Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11519
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
A ja cieszę się ze słoneczka, krótkiego rękawka, ćwierkających ptaszków i błękitnego nieba. Do pełni szczęścia tylko jakiejś nowej wygranej brakuje
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
szerokiej drogi:D:D:D
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
rwas
Postów 2206
Data rejestracji 19.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Tak sobie myślę, że to dobry powód, żebyś teraz wygrała autko
Gość: l0ginka
joan masz rację, w sumie nigdy nie grałam w takich konkursach,właśnie z tego powodu,że brak było prawka
To jeszcze raz powiem, bo to taka radość ogromna:
dziś cieszę się, że zdałam egzamin
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kochana, dopiero teraz doczytałam!!!
Super - ogromnie się cieszę!
No to teraz odpocznij, a potem będziesz się musiała nauczyć jeździć od nowa!
Ale najważniejsze, że papier jest!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ludzka_istota
Postów 4173
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie prawo jazdy to najtrudniejszy egzamin w życiu, matura i magisterka to pikuś!
Gratuluję!
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Dziękuję, a przy okazji jeżdżenia na egzamin(y)zrobiłam sobie paszport, bo stary się przeterminował. I również dziś go odebrałam(Też się z tego cieszę), więc radość podwójna, chociaż ta "prawojazdowa" większa
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszy mnie słonko za oknem i to,że w końcu można uznać sezon grillowo/wypadowy za rozpoczęty
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: minka77
Gość: goralecka
Gość: mariolakal
Czyli dobrze, że chętnego na ten koncert nie zalazłaś(gdzieś mi mignęło,że chciałaś sprzedać), bo wrażenia bezcenne
A ja się cieszę, że mój synio dojechał szczęśliwie na praktyki i chociaż wiem, że swoimi "pocałunkami" już go dziś przywitały stęsknione pszczoły, to robi, to , co lubi i jest pod dobra opieką fajnej rodziny.
zaczytana-pola
Postów 11519
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: mariolakal
Owszem, chciałam sprzedać, ale teraz się cieszę, że nie znalazł się kupiec... Szczerze mówiąc, myślałam, że koncert się nie odbędzie z powodu braku chętnych... Bilety były po stówie, a to chyba lekka przesada dla 20-tysięcznego miasteczka... Jednak tylko 2 miejsca były wolne... Kilka lat temu byłam na koncercie Deep Purple we Wrocławiu, gdzie bilety były po 120 zł., więc niezłe porównanie...
Jednak od dzisiaj Maleńczuk zyskał kolejną fankę... Cheeebaaa do Niego list gratulacyjny napiszę...
Gościu jest bardzo dowcipny i inteligentny pomimo braku "odpowiedniego" wykształcenia...
PS. l0ginka, cieszę się, że masz synusia pod dobra opieką... A na żądła fajnie działa mydło... Pamiętam, gdyż miałam dziadka pszczelarza...