Dziś cieszę się z.....

mietowa

#6495284 Napisano: 06.06.2018 22:33:05
taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Cieszy mnie szczęście moich sąsiadów. Wygrałam nocny rejs statkiem ale z powodu choroby nie mogłam w niej uczestniczyć. Oddaliśmy bilety sąsiadom by trochę czasu spędzili razem. 4godziny bez dzieci to bezcenny dzień dziecka A dla mnie ich radość bezcenna!

nie do końca to rozumiem. że niby ludzie mają dzieci, a potem się cieszą, gdy mogą się na parę godzin ich pozbyć? emotka

Buehehehe, jako matka dwojga pociech powiem tak: dokladnie, po stokroc tak jest emotka . Wskoczylabym za tych szatanow w ogien i dalabym sie za nich pokroic, ale jakze cudnie czasem wyslac ich na troche gdzies i zatesknic emotka

donia7

#6495285 Napisano: 06.06.2018 22:39:38
taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Cieszy mnie szczęście moich sąsiadów. Wygrałam nocny rejs statkiem ale z powodu choroby nie mogłam w niej uczestniczyć. Oddaliśmy bilety sąsiadom by trochę czasu spędzili razem. 4godziny bez dzieci to bezcenny dzień dziecka A dla mnie ich radość bezcenna!

nie do końca to rozumiem. że niby ludzie mają dzieci, a potem się cieszą, gdy mogą się na parę godzin ich pozbyć? emotka

tak, dokładnie tak jest. Własne dzieci wysysają z rodziców resztki energii i my z mężem cieszymy się,gdy na godzinę wyskoczymy sami do sklepu, albo w końcu wieczorem padną...Ale to nie znaczy, że się ich nie kocha. Ja miewam tak, że nieraz zatęsknię nawet jak są w szkole/przedszkolu...
Ale też byłam 3 miesiące z nimi sama, bo mąż był w delegacji i dały mi nieźle popalić...

bezaczek7

#6495292 Napisano: 06.06.2018 23:06:53
Z usmiechu od losu, malego bonusu gotowkowego, ze sa jeszcze na swiecie tacy pozytywni ludzie, jak pewna nowo poznana osoba.
0 0

agakaz2

#6496175 Napisano: 09.06.2018 16:23:33
bruce napisał(a):

Bardzo mnie cieszy, że często jednak człowiek człowiekowi człowiekiem emotka :
https://www.faceb...674191029449344/?t=6

Dzieci wiele potrafią
1 brucee 0

taalvikki

#6496217 Napisano: 09.06.2018 21:08:03
mietowa napisał(a):

taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Buehehehe, jako matka dwojga pociech powiem tak: dokladnie, po stokroc tak jest  emotka . Wskoczylabym za tych szatanow w ogien i dalabym sie za nich pokroic, ale jakze cudnie czasem wyslac ich na troche gdzies i zatesknic emotka

ja mam trójkę pociech. takich kocich. i, mimo, że czasem jestem wykończona wynoszeniem ich odchodów, to jednak nigdy, przenigdy, nie cieszę się na myśl, że będę bez nich przez parę godzin, czy dni (pomijam chwile intymnych zbliżeń, kiedy koty są w pokoju obok ^^). ale widocznie różnie to bywa. emotka

------------------------------------------------------------------

a dziś cieszę się, że najbliższy mnie mały sklepik wywiesił kartkę "otwarte w KAŻDĄ niedzielę". nie dajmy się państwu, które chce decydować za nas nawet o o tym, kiedy mamy sprzedawać czy kupować! emotka

agakaz2

#6496230 Napisano: 09.06.2018 21:54:03
taalvikki napisał(a):

mietowa napisał(a):

taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Buehehehe, jako matka dwojga pociech powiem tak: dokladnie, po stokroc tak jest  emotka . Wskoczylabym za tych szatanow w ogien i dalabym sie za nich pokroic, ale jakze cudnie czasem wyslac ich na troche gdzies i zatesknic emotka

ja mam trójkę pociech. takich kocich. i, mimo, że czasem jestem wykończona wynoszeniem ich odchodów, to jednak nigdy, przenigdy, nie cieszę się na myśl, że będę bez nich przez parę godzin, czy dni (pomijam chwile intymnych zbliżeń, kiedy koty są w pokoju obok ^^). ale widocznie różnie to bywa. emotka

------------------------------------------------------------------

a dziś cieszę się, że najbliższy mnie mały sklepik wywiesił kartkę "otwarte w KAŻDĄ niedzielę". nie dajmy się państwu, które chce decydować za nas nawet o o tym, kiedy mamy sprzedawać czy kupować! emotka

Ha ha ha niektórzy to tak kociaki kochają że robią te rzeczy przy nich więc ten tego cieszę się że czasami dzieci są daleko !
1 brucee 0

joasiunia

#6496412 Napisano: 11.06.2018 06:36:51
1. Wreszcie nastał miły chłodek, bo pada emotka  2. Dzieci śpią, więc jest mega cicho emotka  3. Poranna kawa w takich okolicznościach to rzadkość, więc delektuję się chwilą emotka  4. Przy okazji ogarniam konkursowe zaległości. Ach, te konki!  Ileż one wnoszą w moją szaro-burą zawodową rzeczywistość emotka  Niczym businesswomen ogarniam faktury, rachunki, maile, oświadczenia, koncepcje, teksty,  plan pracy na ten tydzień.  Uwielbiam! emotka emotka

Claudia77

#6496413 Napisano: 11.06.2018 06:47:46
joasiunia napisał(a):

1. Wreszcie nastał miły chłodek, bo pada emotka  2. Dzieci śpią, więc jest mega cicho emotka  3. Poranna kawa w takich okolicznościach to rzadkość, więc delektuję się chwilą emotka  4. Przy okazji ogarniam konkursowe zaległości. Ach, te konki!  Ileż one wnoszą w moją szaro-burą zawodową rzeczywistość emotka  Niczym businesswomen ogarniam faktury, rachunki, maile, oświadczenia, koncepcje, teksty,  plan pracy na ten tydzień.  Uwielbiam!  emotka emotka

też tak właśnie mam jak Ty...więc podelektujemy się tą ciszą i kawą razem emotka

mysia

#6496558 Napisano: 11.06.2018 14:48:14
Claudia77 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

1. Wreszcie nastał miły chłodek, bo pada emotka  2. Dzieci śpią, więc jest mega cicho emotka  3. Poranna kawa w takich okolicznościach to rzadkość, więc delektuję się chwilą emotka  4. Przy okazji ogarniam konkursowe zaległości. Ach, te konki!  Ileż one wnoszą w moją szaro-burą zawodową rzeczywistość emotka  Niczym businesswomen ogarniam faktury, rachunki, maile, oświadczenia, koncepcje, teksty,  plan pracy na ten tydzień.  Uwielbiam!  emotka emotka

też tak właśnie mam jak Ty...więc podelektujemy się tą ciszą i kawą razem emotka

OOoo też uwielbiam tylko mój nowy mały szef ogranicza mi trochę moją pracę emotka
Ja dziś cieszę się, że moja siostra już totalnie wkręciła się w konkursy emotka Dziś posłała mi TABELKI z wykazem konkursów,daty, co kupić, gdzie.. Dzwoni i mówi, że było coś z Knorra. Ja na to, że nie pamiętam. Siostra: Wpisz w ekonkursy emotka Czekam, aż do forum dołączy emotka emotka

cudaczek121

#6496598 Napisano: 11.06.2018 16:26:28
Cieszę się, że wczoraj na wrocławskim Placu Solnym uczestniczyłam w akcji "Daję głowę" i za symboliczne 20 zł dałam sobie obciąć trochę włosów, na specjalnym rowerze "wypedałowałam" sobie szklankę soku już po ścięciu włosów emotka Swoją drogą nigdy nie stałam w kolejce do fryzjera ponad 2 godzinyemotka No i chyba jakiś tam efekt jest, bo nawet moja siostra się pytała, czy u fryzjera byłam emotka Ogólnie akcję popieram i oceniam bardzo pozytywnie.
Rozdawali tam także za darmo butelki wody niegazowanej i parasole chroniące przed słońcem. W pewnym momencie tych parasoli już zabrakło, więc jedna z koordynatorek akcji poprosiła, aby osoby, które już będą bliżej sceny, na której 20 fryzjerów ścinało ludzi, po prostu oddało te parasole np. kobietom z dziećmi. Podeszła w tym celu do zadbanej kobiety i elegancko wyglądającego mężczyzny z prośbą o oddanie parasola, skoro ani pan ani pani nie stoją w kolejce w celu wsparcia akcji charytatywnej. Na co tamta pani stwierdziła,że ona zaraz wraca do kolejki, więc parasol jest jej niezbędny. Owa "dama" po kilku minutach, gdy już odeszła od niej dziewczyna pytająca o możliwość oddania parasola z powrotem, odeszła z tym parasolem w swoją stronę i najwidoczniej wcale nie miała zamiaru nikogo wspieraćemotka Ja i inne osoby stojące w kolejce byliśmy zniesmaczeni taką postawą.Naprawdę to niepojęte, że ktoś w tak bezczelny sposób chce się połakomić na parasol z logo jakiejś tam firmy wart parę złotych emotka

donia7

#6496608 Napisano: 11.06.2018 16:59:24
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja dziś cieszę się, że moja siostra już totalnie wkręciła się w konkursy emotka Dziś posłała mi TABELKI z wykazem konkursów,daty, co kupić, gdzie.. Dzwoni i mówi, że było coś z Knorra. Ja na to, że nie pamiętam. Siostra: Wpisz w ekonkursy emotka Czekam, aż do forum dołączy emotka emotka

emotka emotka szok. Super. emotka emotka

czekasz już na nią? emotka
0 0

donia7

#6496611 Napisano: 11.06.2018 17:07:26
cb656 napisał(a):

donia7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja dziś cieszę się, że moja siostra już totalnie wkręciła się w konkursy...

emotka emotka szok. Super. emotka emotka

czekasz już na nią?  emotka

Nie mam pojęcia, dlaczego tak pomyślałaś. emotka
NIE CZEKAM.
Jest dla mnie ekscytującym fakt, że można zarażać zamiłowaniem do zabaw konkursowych - w takim stopniu, że uczeń osiąga poziom mistrzowski jeszcze przed nauczycielem emotka

no wiesz... zawsze jedna osoba więcej do polemizowania emotka
0 0

donia7

#6496615 Napisano: 11.06.2018 17:13:21
cb656 napisał(a):

donia7 napisał(a):

no wiesz... zawsze jedna osoba więcej do polemizowania emotka

Srutututu, kłębek drutu emotka emotka emotka wredna jesteś, wiesz? emotka

no wiesz co!  emotka  :P
0 0

cudaczek121

#6497387 Napisano: 13.06.2018 12:12:12
Dziś cieszę się wciąż wczorajszym dniem. Najpierw wygrałam tajemnicze coś z Disney/Kiora. Po pracy byłam umówiona z siostrą i jej znajomymi na spektakl do teatru, a w tzw. międzyczasie poszłam sobie jeszcze do kawiarni na kawę, następnie do kina na "Pozycję obowiązkową" (podobał mi się nawet ten film), a jeszcze potem do wspomnianego wyżej teatru na absolutnie fantastyczny spektakl "Szalone nożyczki" (polecam po stokroć). Jestem astrologiczną ósemką i tak sobie ubzdurałam na początku roku,że skoro teraz mamy 2018 rok, czyli taki z ósemką na końcu, to musi być on jakiś wyjątkowy emotka Już sam fakt,że w pierwszym półroczu bieżącego roku wygrałam więcej niż w całym 2017 roku. Aż się "boję", co będzie dalej. Może jakaś wielka wygrana w zdrapkach lub lottoemotka

bethan

#6497394 Napisano: 13.06.2018 12:15:13
cb656 napisał(a):

No ale czy Auchan ma siedzibę w Wawie?

Auchan nie dzwoni, Auchan śle maile emotka
0 0

bethan

#6497401 Napisano: 13.06.2018 12:22:17
cb656 napisał(a):

Nie szkodzi. Show must go on. Teatr emotka Wyobraźni...

A to wiadomo emotka
0 0

sylwika76

#6497749 Napisano: 13.06.2018 21:50:16
Dziś się cieszę z 10 lat spędzonych na Forum  emotka

moskala22

#6497756 Napisano: 13.06.2018 22:08:39
Zgłosiłam się na ochotnika jako opieka do przedszkolaków na wycieczkę do ZOO (tak wiem, jestem masochistką emotka  
Dziś mój syn po powrocie z przedszkola z dumą oswiadczył, że dzieci bardzo się cieszą że jadę bo jestem super mamą i na wycieczce na pewno będzie fajnie. Aż mi się miło zrobiło, a i widze że mój syn jest mega dumny z mamy emotka

bzowapani

#6497937 Napisano: 14.06.2018 11:52:40
emotka Cieszę się , że tylu naszych konkursowiczów z Forum wygrywa w radiowych konkursach !

stamp2

#6499218 Napisano: 17.06.2018 19:33:35