Dziś cieszę się z.....

cudaczek121

#6515713 Napisano: 02.08.2018 14:57:41
Cieszę się, że na jutro zaprosili mnie do statystowania w serialu Pierwsza Miłość. Niby to tylko 40 zł, no,ale i tak mam urlop, a za sam fakt siedzenia w domu nikt mi 4 dyszek nie zapłaci emotka

calliope

#6515934 Napisano: 03.08.2018 10:47:46
Jestem już 7 lat na tym Forum ale szybko zleciało emotka emotka

androm

#6515978 Napisano: 03.08.2018 12:13:25
cudaczek121 napisał(a):

Cieszę się, że na jutro zaprosili mnie do statystowania w serialu Pierwsza Miłość. Niby to tylko 40 zł, no,ale i tak mam urlop, a za sam fakt siedzenia w domu nikt mi 4 dyszek nie zapłaci emotka

no i masz szansę na karierę gwiazdy

poproszę o autograf:)
0 0

agakaz2

#6516123 Napisano: 03.08.2018 20:20:09
cudaczek121 napisał(a):

Jak było?
Ja się cieszę że jutro moja córka znów w reklamie wystąpi superemotka
A ja w niedzielę w "trudne sprawy" he he

dang21

#6516150 Napisano: 03.08.2018 22:32:17
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jak było?
Ja się cieszę że jutro moja córka znów w reklamie wystąpi super emotka

Ktory dokladnie kanal i jaka godzina? emotka  

A ja sie ciesze, ze mam juz oplacone wakacje i za dwa tygodnie lece odpoczac. 

jokan

#6516157 Napisano: 03.08.2018 22:59:11
z urlopu:)
1 calliope 0

taalvikki

#6516162 Napisano: 04.08.2018 00:22:47
dziś cieszę się z tego, że na osiedlu widziałam rozmaite kocie "bazy" wyposażone w miski z żarciem i wodą dla kotów. i z tego, że sama też trochę tam dołożyłam, ku uciesze wolnożyjących. emotka

justfine

#6516281 Napisano: 04.08.2018 21:07:03
cudaczek121 napisał(a):

Cudaczku, mogłabyś napisać, jak wygląda praca statysty? Też mam przed sobą debiut w tej roli - bardziej dla przygody niż dla kasy - i zastanawiam się, co mnie czeka. Z góry dziękuję!
0 0

stamp2

#6516316 Napisano: 05.08.2018 09:04:56
  • emotka deszczemotka nie ma pierunskiego sloncaemotka emotka

cudaczek121

#6516457 Napisano: 05.08.2018 21:54:03
justfine napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Cudaczku, mogłabyś napisać, jak wygląda praca statysty? Też mam przed sobą debiut w tej roli - bardziej dla przygody niż dla kasy - i zastanawiam się, co mnie czeka. Z góry dziękuję!

Ja tam też poszłam w piątek w sumie nie dla kasy,a bardziej dlatego,że chciałam poczuć tę atmosferę, jak to wygląda od kuchni,że tak się wyrażę. W sumie na planie byłam od 9-13, mam dostać za to przelew 40 zł i to dopiero po 20 września, tak więc interes jakoś mało intratny,ale atmosfera na planie super.Grałam tam w kilku scenach jako klientka baru Barbarian z serialu Pierwsza miłość. Najpierw z jedną poznaną tam znajomą siedziałyśmy przy napoju i inscenizowałyśmy rozmowę dwóch osób, ale żadnemu statyście nie nie wolno było się odezwać na głos- w zasadzie tylko w niemy sposób ruszałyśmy ustami i gestykulowałyśmy. W drugiej scenie z inną dziewczyną ta sama akcja, tyle,że dali nam do jedzenia połowę hamburgera emotka Zawodowi aktorzy grający w tym serialu się czasem mylili, więc było kilka dubli. Dla mnie to też taka satysfakcja, bo raczej nie zaliczam się do urodziwych kobiet,a i tak jak im wysłałam swoją fotę na maila, to mnie chcieli. Jeśli przypadkiem będziecie akurat oglądali PM i będzie tam siedziała przy stoliku w barze taka garbata okularnica w granatowej sukience w kwiaty, to zapewne będę to ja emotka I tak mam teraz urlop we Wrocku, a za samo leżenie w łóżku to nawet nikt mi 4 dych nie da, no to se poszłam statystowaćemotka

cudaczek121

#6516458 Napisano: 05.08.2018 21:57:51
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jak było?

Agakaz, fajnie, też bym mogła pójść do Trudnych spraw. W zasadzie mogłabym zagrać także menela albo trupa w kostnicy,ale to jednak za więcej niż 40 zł emotka emotka

Gość: kermit

#6516487 Napisano: 05.08.2018 23:45:48
cudaczek121 napisał(a):

justfine napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja tam też poszłam w piątek w sumie nie dla kasy,a bardziej dlatego,że chciałam poczuć tę atmosferę, jak to wygląda od kuchni,że tak się wyrażę. W sumie na planie byłam od 9-13, mam dostać za to przelew 40 zł i to dopiero po 20 września, tak więc interes jakoś mało intratny,ale atmosfera na planie super.Grałam tam w kilku scenach jako klientka baru Barbarian z serialu Pierwsza miłość. Najpierw z jedną poznaną tam znajomą siedziałyśmy przy napoju i inscenizowałyśmy rozmowę dwóch osób, ale żadnemu statyście nie nie wolno było się odezwać na głos- w zasadzie tylko w niemy sposób ruszałyśmy ustami i gestykulowałyśmy. W drugiej scenie z inną dziewczyną ta sama akcja, tyle,że dali nam do jedzenia połowę hamburgera emotka Zawodowi aktorzy grający w tym serialu się czasem mylili, więc było kilka dubli. Dla mnie to też taka satysfakcja, bo raczej nie zaliczam się do urodziwych kobiet,a i tak jak im wysłałam swoją fotę na maila, to mnie chcieli. Jeśli przypadkiem będziecie akurat oglądali PM i będzie tam siedziała przy stoliku w barze taka garbata okularnica w granatowej sukience w kwiaty, to zapewne będę to ja emotka I tak mam teraz urlop we Wrocku, a za samo leżenie w łóżku to nawet nikt mi 4 dych nie da, no to se poszłam statystować emotka

Na pewno ciekawe przeżycie.  emotka  A który odcinek (nr)? Chętnie bym obejrzała naszą forumowiczkę w TV, a nie oglądam ogólnie Pierwszej Miłości... emotka

monisss

#6516504 Napisano: 06.08.2018 08:34:30
ciesze się, że po ciężkim weekendzie mam chwilę oddechu... i cieszę się, że dziś jest chłodniej..
1 calliope 0

agakaz2

#6516515 Napisano: 06.08.2018 09:23:02
cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jak było?

Agakaz, fajnie, też bym mogła pójść do Trudnych spraw. W zasadzie mogłabym zagrać także menela albo trupa w kostnicy,ale to jednak za więcej niż 40 zł emotka emotka

cudaczek121 za godzinę na planie trudnych spraw 100zł od razu po nagraniu i to jest super lubię takie szybkie plany

cudaczek121

#6516665 Napisano: 06.08.2018 12:48:30
kermit napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

justfine napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja tam też poszłam w piątek w sumie nie dla kasy,a bardziej dlatego,że chciałam poczuć tę atmosferę, jak to wygląda od kuchni,że tak się wyrażę. W sumie na planie byłam od 9-13, mam dostać za to przelew 40 zł i to dopiero po 20 września, tak więc interes jakoś mało intratny,ale atmosfera na planie super.Grałam tam w kilku scenach jako klientka baru Barbarian z serialu Pierwsza miłość. Najpierw z jedną poznaną tam znajomą siedziałyśmy przy napoju i inscenizowałyśmy rozmowę dwóch osób, ale żadnemu statyście nie nie wolno było się odezwać na głos- w zasadzie tylko w niemy sposób ruszałyśmy ustami i gestykulowałyśmy. W drugiej scenie z inną dziewczyną ta sama akcja, tyle,że dali nam do jedzenia połowę hamburgera emotka Zawodowi aktorzy grający w tym serialu się czasem mylili, więc było kilka dubli. Dla mnie to też taka satysfakcja, bo raczej nie zaliczam się do urodziwych kobiet,a i tak jak im wysłałam swoją fotę na maila, to mnie chcieli. Jeśli przypadkiem będziecie akurat oglądali PM i będzie tam siedziała przy stoliku w barze taka garbata okularnica w granatowej sukience w kwiaty, to zapewne będę to ja emotka I tak mam teraz urlop we Wrocku, a za samo leżenie w łóżku to nawet nikt mi 4 dych nie da, no to se poszłam statystować emotka

Na pewno ciekawe przeżycie.  emotka  A który odcinek (nr)? Chętnie bym obejrzała naszą forumowiczkę w TV, a nie oglądam ogólnie Pierwszej Miłości... emotka

Niestety, nie powiedzieli, który odcinek. Wracam do domu o takiej godzinie, kiedy zazwyczaj jest po emisji odcinka,ech.Podejrzewam, że jak coś to najwyżej zrobią jakąś migawkę, nie sądzę,abym była jakoś długo i w sposób zauważalny widoczna na ekranie.Na takich statystów biorą osoby o różnym wyglądzie-gdy ja statystowałam, był tam także mężczyzna niewiele starszy ode mnie, bez ręki.Bardzo sympatyczną miał twarz emotka
0 0

cudaczek121

#6516670 Napisano: 06.08.2018 12:53:36
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jak było?

cudaczek121 za godzinę na planie trudnych spraw 100zł od razu po nagraniu i to jest super lubię takie szybkie plany

No to super jak dają kasę od razu po planie.W zeszłym roku byłam w weekend statystką z ramienia agencji, którą prowadzi w Warszawie moja przyjaciółka- akurat mieli plan we Wrocku i dostałam w sumie 120 zł, ale musiałam ponad 3 miesiące czekać na przelew.Ja to tam pal licho, nie jestem aż tak potrzebująca, ale dla kogoś innego, to może być różnica czy dostanie kasę od razu, a nie dajmy na to po 3 miesiącach.
1 agakaz2 0

justfine

#6516797 Napisano: 06.08.2018 16:42:50

cudaczek121

Dzięki za wyczerpującą relację! Myślę, że Twoje zadanie było dosyć ambitne, biorąc pod uwagę to, że byłaś "tylko" statystką. My mamy wystąpić z mężem w serialu historycznym "Stulecie Winnych" w pobliskim skansenie. Mnie przypadnie przemarsz w procesji razem z innymi kobietami, a mąż ma być jednym z poborowych z 1917r. Zobaczymy, jak to się będzie różniło od typowego serialu obyczajowego, o którym pisałaś.

cudaczek121

#6517062 Napisano: 07.08.2018 12:25:06
justfine napisał(a):

cudaczek121

Dzięki za wyczerpującą relację! Myślę, że Twoje zadanie było dosyć ambitne, biorąc pod uwagę to, że byłaś "tylko" statystką. My mamy wystąpić z mężem w serialu historycznym "Stulecie Winnych" w pobliskim skansenie. Mnie przypadnie przemarsz w procesji razem z innymi kobietami, a mąż ma być jednym z poborowych z 1917r. Zobaczymy, jak to się będzie różniło od typowego serialu obyczajowego, o którym pisałaś.

Stulecie winnych to zdaje się,że w Wawie kręcą, bo moja koleżanka jest właścicielką agencji statystów w stolicy i często udostępnia na fb zapotrzebowanie na statystów do tego serialu.
0 0

Claudia77

#6517078 Napisano: 07.08.2018 12:47:50

synk

#6517083 Napisano: 07.08.2018 13:01:48
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jak było?

ło matko, mnie to by do takiego filmu końmi nie zaciągnęli. Nie cierpię dialogów i intonacji, które w takich serialach są stosowane

w temacie - żona zdała prawko: teoria za pierwszym, praktyka za drugim razem. Trzeba jechać na zakupy większej ilości kucyków
0 0