Dziś nic nie wygrałem! To już było!

Cytrusek77

#7322297 Napisano: dzisiaj o 12:08:10
Luiza12 napisał(a):

Ja pier...emotka  Los mejores nie wiem co Wy tam nagradzacie, ostatni raz sie dałam nabrać, człowiek jest na dnie, to jasne dobijcie i Wy. Świat konkursowy wyraźnie nie życzy sobie mojej obecności

Mam takie same odczucia emotka

fan-mandaryny

#7322301 Napisano: dzisiaj o 12:19:23
Cytrusek77 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Ja pier...emotka  Los mejores nie wiem co Wy tam nagradzacie, ostatni raz sie dałam nabrać, człowiek jest na dnie, to jasne dobijcie i Wy. Świat konkursowy wyraźnie nie życzy sobie mojej obecności

Mam takie same odczucia emotka

Najpewniej prozę z GPT (bez lokowania produktu). Też nie wygrałem wierszykami jak coś. C4 0/2 zgłoszenia. Leclerc 0/1.

Madzix67

#7322303 Napisano: dzisiaj o 12:27:28
Żabka bez sukcesów - 0/2. Ale nie będę wydawać kasy na kolejne próby, szkoda mi kasy na hurtowe zakupy alko.
Wątku rzuć coś w końcu z Pepsi może? emotka
0 0

sergrazyna

#7322304 Napisano: dzisiaj o 12:37:28
Luiza12 napisał(a):

U mnie też klęska. Tyle kasy na paragon i tradycyjnie nic
0 0

sergrazyna

#7322305 Napisano: dzisiaj o 12:37:30
Luiza12 napisał(a):

0 0

rufus

#7322309 Napisano: dzisiaj o 12:51:47
Kolejne wtopy w zabce.. emotka
No ale mowie sobie

Luiza12

#7322310 Napisano: dzisiaj o 12:57:52
sergrazyna napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Tak, kasy na to granie idzie sporo, los mejores czy jak oni się tam zwą odpuszczam, ich gusta na zawsze pozostaną dla mnie tajemnicą emotka
0 0

Empatia

#7322319 Napisano: dzisiaj o 13:28:48
Kolejne piwne wtopy w żabce,a siostra do mnie mówi:emotka
0 0