Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariola ile Ty masz lat, bo raz babunia raz dzierlatka, stringi nosisz na barchany, sex na ławce haha, już się pogubiłam... weźże zaspokój moją żądzę wiedzy.... inne zostaw w spokoju
Gość: mariolakal
dolly, 50-tkę przecie skończyłam w lutym... Ale co tam... Mam Mena o 3 lata młodszego i ławka Mu zapasiła...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
Gość: awi
A więc: Dzisiaj byłam z wnusiem i córki mojej koleżanki Włoszki, która ma synka 4,5 letniego... Dawid się z Nim ładnie bawił aż do momentu gdy trzeba było się żegnać... Wnusio upodobał sobie tam cósik i nie chciał wyjść, a ten kolega nie był skłonny do oddania Mu tej rzeczy... Zaczęła się walka, w rezultacie której Mój wyszedł zwycięsko z owym przedmiotem... Moje pytanko /dwuczłonowe/ brzmi: 1/ Cóż to był za przedmiot ? 2/ Dlaczego kolega oddał mojemu wnusiowi to cóś/w jaki sposób został przekonany ?
Gość: bc14
dzieki mariolkal
2) odda mu jak sie drugi raz spotkają i coś mu jeszcze dorzuci
Cheeeeba nie ma chętnych...
Dałabym podpowiedź, ale po co Ci wygrać własny kodzik ?
joan
Postów 18636
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chciał dostać czapkę.
Dostał ją, bo była dziurawa.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odda ugotowany
Gość: hittmanka
2,mamusia kupi Ci ładniejszy
na razie same pudełka...
Podpowiedzi:
1. To było cósik, czego nie wolno Mu w domu brać do ręki, a to była wersja dziecięca...
2. Było mi wstyd za wnusia...
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
2. Powiedział, że u baby w domu jest zimno.
1. To była wersja plastikowa...
2. Zachował się ekstremalnie...
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
2. Oblizał.
Monika11
Postów 7679
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2.Powiedział że babcia ma zatkane rury
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba RURÊ