Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
Gość: mariolakal
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
BINGO DWA! Dostałam list, którego nadawcą był Chuck Norris, ul. Półobrotu
Jak się podzielicie z Mariolką? Proponuję Kauflandzioka dla Ciebie i Kieszonkowe dla Mariolki
Jestem za...
Ja podaję dalej
Zapomniałam się przywitać
zaczytana-pola
Postów 11528
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
BTW, jak sobie pomyślę o minach wszystkich ludzi, co ten list mieli w ręce, to aż się kulam ze śmiechu
Dawaj pytanko na dzień dobry...
Gość: errorr
Chuck Norris
ul. Półobrotu 1/2
joan mam nadzieje że wywołałem dziś uśmiech na Twojej twarzy gdy otrzymałaś list
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ten uśmiech tu ciągle jest
zaczytana-pola - dawaj czadu
ale Chuck Norris nie mieszka(więc nie ma adresu)..on jest wszędzie
error, ja też chcę taki liścik coby mój przystojniaczek w czapeczce, który dzwoni zawsze dwa razy miał powód do śmiechu...
sambolera
Postów 3749
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oj chyba error zostanie zaatakowany pw
Gość: errorr
Noc się jeszcze nie skończyła a orkiestra gra
Zapodajcie lepiej jakieś pytanie na rozluźnienie mięśni brzucha
sambolera
Postów 3749
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Pytanko zadawaj, a w puli już mamy paragon Mariolki na urodziny Kauflandzia
Dawaj... bo już zaczęłam myśleć, ale przestało mi się chcieć...
sambolera
Postów 3749
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3