Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
Gość: mariolakal
Przecie jako niedoszła polonistka nie mogę zmienić zasad gramatyki...
Bo Cię huknę...
Otóż otrzymałam dzisiaj przesyłkę od mojej kochanej kuzyneczki z Opola, która uwielbia mnie uszczęśliwiać jakimiś starymi bluzkami... Przy każdej okazji mnie nimi obdarowywuje, a ja natychmiast idę z nimi do pojemnika PCK... Nie żebym była wybredna, ale z innego powodu... Nadmieniam, że mam na to swoje określenie już od dzieciństwa... I właśnie to cósik jest przedmiotem pytanka... Odpowiedź musi być konkretna, gdyż w grę wchodzi kodzik z łaciatego od henryczki...
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: magma6
mysz to czasownik? myślałam, że chodziło o myszkować
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
to przymiotnik raczej
gałgani(się)?
to czasowniki , czas ter, l.pl
Juz pisałam, ze w I osobie l.poj. czas teraźniejszy... A mysz itd.itp. to rzeczowniki, które miały Was naprowadzić...
no to może mówisz: szmacę się?
też uważam, że łatwizna
trudne raczej
disco polo?..
Będe twoją małą myszką jeśli tylko chcesz
ja dla ciebie zrobie wszystko wskaże życia sens
Będe twoją małą myszką powiedz tylko mi gdzie cie szukać i czy zechcesz ze mną być
Ta??
Gość: awi
nie są w 1 osobie