Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17550
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
2. wermut +?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do picia rosół, a w nim oka, ale nie tłuszczu, tylko rybie.
Gość: l0ginka
Jestm przjdzona i litera E mi czasm ni dziala
Gość: mariolakal
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i zimna herbata z cytryną
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. flaki wołowe
2. piwo z cynamonem i miodem
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
2. Piwo, ale ciemne
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krokiety z mięsem
Kurde, wczoraj musiałam zniknąć z powodu niespodziewanych gości... A dzisiaj byłam zaproszona na obiad do teściów... Niestety, obiad przespałam, a później Mój poszedł po samochód, który zostawił we wigilię pod blokiem moich rodziców z powodu nadmiaru cukru w cukrze... I tak zrobiła się godzina 18-ta i dopiero poszliśmy do Jego rodziców... Moja teściowa należy do osób, które chcą uszczęśliwić człowieka na siłę, nie zważając na ich gusta... Ja jestem akurat bardzo wybredna w jedzeniu i piciu, więc znów mi cósik nie pasowało i musiałam się męczyć coby nie urazić teściowej... Otóż teściowa nałożyła mi cały talerz czegóś niejadalnego i na popitkę dała cósik niepitnego dla mnie... Stwierdziła, że skoro nie przyszlismy na obiad to chociaż kolację musimy zjeść... Poskubałam trochę w talerzu twierdząc, ze przejadłam się w domu i jest mi niedobrze /co było nieprawdą/, a Ona mi się co chwilę pytała dołożyć Ci, córciu ??? Nie smakuje Ci, córciu ??? Nalać Ci, córciu??? Kurde, efektem tego była cofka, którą zaliczyłam po krótkim czasie w ich WC, ale mam nadzieję, że nie słyszała, gdyż muzyka dość głośno grała... A więc moje krótkie pytanko /dwuczłonowe/ brzmi: 1. Jakie danie miałam na talerzu ? 2. Jaka /konkretnie/ popitka mi się przytrafiła ??? Do wygrania kodziki carlsberga, jak zwykle...
Moja teściowa wie, co ja lubię, ale nie potrafiła tego ogarnąć w sensie zawartości... Myślała, że sprawi mi przyjemność...
To było cósik, co ja lubię najbardziej w sensie ogólnym: typu żarcie i picie... Ale nie ten gatunek to był...
Przypominam, że to nie miało nic wspólnego z wigilią...
PS. Ilona, jesteś najbliżej w jednym pytanku...
mia, gorąco w obu pytankach...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. piwo z wkładką
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
1. Nie mam pojęcia, co jeszcze może być podobne do bigosu, a z mięsem...
Zakładam, że nie było to danie dla jaroszów...
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. ciemne piwo z karmelem
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31