Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mariolakal
PS. Idę się kimnąć gdyz mnie dzisiaj listek obudził o 10-ej z kolejnym wezwaniem do zapłaty... Budzik ustawiam na 17.30...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawidek nakazał mi cósik zrobić i ta czynność podpadła ochroniarzowi...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PYTANIE brzmiało: Hej, hej... Wczoraj miałam nieprzyjemną przygodę w kaufie... Byłam tam z Dawidkiem w wóziku... Pan ochroniarz mnie śledził aż do kasy i kazał wyciągnąć wszystko z wózka... Ja miałam tam jakieś zakupy z innego sklepu, ale paragon posiadałam... Choroba zawodowa... Panu zrobiło się głupio, ale nie przeprosił... Wkurzyłam się, gdyż za mną w kolejce stało kilku znajomych, a ja zrobiłam sensację... Zażądałam więc publicznych przeprosin przez megafon w formie: przepraszam Panią w białej bluzce i dżinsach o imieniu Mariola z dzieckiem we wózku spacerowym za podejrzenia, które skierowałem w Jej kierunku przy kasie nr 3... Imię i nazwisko ochroniarza...
A pytanko brzmi: z jakiego powodu On mnie podejrzewał o kradzież ??? Nagrodą jest niezatapialny kodzik heinekena od margo466, ewentualnie mogę dorzucić kodzik tyskiego z nowej promocji...
Podpowiedzi:
Podpowiedź: zawinił Dawidek...
w czasie śledztwa ochroniarza Dawidek nie wypowiedział żadnego słowa...
Oprócz Dawidka zawinił Jego wózik...
Dawidek robił cóś, a potem przestał, a ja zaczęłam kombinować...
dawidek ma nowy wózik...
Dawidek nie wykonywał w tym czasie żadnych ekstrawaganckich ruchów...
mea culpa, mea culpa... I ten głupi nowy wózik... A biedny Dawidek zawinił tylko przypadkowo, poniekąd...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Posikałam się tym razem... Ale to jest na razie najcieplejsza odpowiedź, poniekąd...
joan, zlituj się !!! Ja nie mogę w tym wieku pęc ze śmiechu bo mi sztuczna szczęka wyleci...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może najpierw Dawidek sam prowadził wózek, a potem kazał Tobie, bo mu było za ciężko i ochroniarz myślał, że naładowałaś wózek, jak przemytnik łajbę
Nie pękniesz, ale się ponaciągasz na boki i jutro w spodnie nie wejdziesz
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
1. Lekko się oddaliłaś...
2. Ukradnę sobie nowe spodnie...
PS. Trochę techniki i się gubię... /to jest kolejna podpowiedź, jakby cóś/...
Dawidek robił cóś, a potem przestał, a ja zaczęłam kombinować...